Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Sanki omuzlarımdan biri aşağı doğru bastırıyor çok yıkıldım salak ben
Ya anlıyorum bende şu an ümitle bekliyorum. Regli olursam bende çok üzüleceğim ama sonuçta hiç olmaz değil ya. İlla bir gğn nasibimizde varsa olacak. Hem daha regli de olmadın bekle bakalım

Öyle kuzum da amh düşüklüğüm ve çikolata kistlerim de var ya çok imkansız geliyor bana
Hayatım önemli olan sağlıkla ilerlemesi, bak ben ikinci aydan hamile kaldım 9 haftalık düşük yaşadım sağlıklı ilerlerken birden gelişimi durdu hem fiziki hem mental cok sancı çektim ama simdi tekrar deniyorum. Ayrıca bir yumurtalığım zayıf ameliyatlıyım kistten. Umut yitirme her sey gönlümüzce olur Allah hakkımızda güzel olanları kolaylıkla versin hayatımıza

Bata kaç gün var canım bu şekilde çıkıp da negatif olan var mı acaba bu marka da bilemedim. Isın kaçtı dün bugün

Bata kaç gün var canım bu şekilde çıkıp da negatif olan var mı acaba bu marka da bilemedim. Isın kaçtı dün bugün
Isım bu sbah bakamadım dun 36.7 kaybolmustu termometre m oglen buldum 37.3 suan her anımım ısısını biliyorum. Hala dusmemıs sabahki de muhtemelen. Çarşamba adet olmam lazım tahminime göre maksimum perşembe genelde 2 gün kala düşmeye başlıyor ısım

Canım Bu arada flaşı testin arkasına koyuyorum orada çizgi var daha önce yapıp atmadığım aynı marka testin arkasına koyuyorum çizgi yok

Canım Bu arada flaşı testin arkasına koyuyorum orada çizgi var daha önce yapıp atmadığım aynı marka testin arkasına koyuyorum çizgi yok
Ne zaman yapmıştın önceki ni canım bence sen hamilesin ısında yüksek bende her ısımı bilirim benim en fazla 37.1 çıkıyor gün içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…