Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Özele gideceksen istersen gece git aşkım, bir arkadasım gece test seninkinden de cılız bir siliklik cıkınca gitmişti 10 küsürle öğrenmişti simdi 4 yaşında oğlu var

Çıkmadı daha işlemde gözüküyor bir saate çıkar herhalde. Tam göğüs ucumda ama benim kahverengi alanda değil
Olsun belki oyle de cıkıyodur mide yanması, gaz sancısı, uyku hali, baş ağrısı, bacağa vuran ağrı, karın boşluğu ve böbrek ağrısı gibi ağrılar da olabilir bak bende olmuştu

Olsun belki oyle de cıkıyodur mide yanması, gaz sancısı, uyku hali, baş ağrısı, bacağa vuran ağrı, karın boşluğu ve böbrek ağrısı gibi ağrılar da olabilir bak bende olmuştu
Hepsi var hepsi ama bunlar reglde de olurmuş. Cuma akşam ve bu sabah test yaptım negatif çıktı o yüzden umudum kırıldı açıkçası

Ay keşkeee aminn bi de 20 dakika sonra iş görüşmesine giricem bir güne daha kaç tane stres sıkıştırabilirim
Bende sigara kullanıyorum onu bile içerken içim gidiyor ya bi şey varsa diye
Ay 2-3 gündür mide yanmasını hissediyorum ilişkiden 1 hafta sonra da felaket gaz sancım gardı ben delircem galiba hahahahaha

Kızlarda bana da bakar mısınız sabahtan beri ne renk olduğunu çözemedim bir akıntı geliyor uzuyor hep. Arkadaşımın gazı ile yarım saatlik idrarla yapayım dedim yani orada böyle silik bir çizgi var hem de tam yerinde

Eklentiler

• IMG_20250210_151319.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 35
Bende sigara kullanıyorum onu bile içerken içim gidiyor ya bi şey varsa diye

Ay 2-3 gündür mide yanmasını hissediyorum ilişkiden 1 hafta sonra da felaket gaz sancım gardı ben delircem galiba hahahahaha
Sigaradan bi şey olmaz öğrenene kadar ne ilaç ne sigara ne alkol bi etki etmiyormuş doktor söyledi

Senin fotoğrafına baktığımda ben de tam T nin altında bi gölge gördüm canım akıntı da belirti olabilir beyaz veya uzayan akıntı oluyo genelde zaten gebelik başlarında

Senin fotoğrafına baktığımda ben de tam T nin altında bi gölge gördüm canım akıntı da belirti olabilir beyaz veya uzayan akıntı oluyo genelde zaten gebelik başlarında
29'unda ya da 30'unda çatladı yumurta yani 30'u ihtimali de güçlenmeye başladı kafamda Çünkü meme ucu hassasiyetim o gün çok aşırıydı 29'u akşama doğru hassasiyet başlamıştı belki de hala 3 günüm var dün yaptığımda negatifti günlerdir yapıyorum ilk defa böyle bir çizgi yerinde var gölge bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…