Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Aslında ben şu anda bir şey görüyor gibiyim arkadaşım da gördü hafif çizgi var gibi orada bir şey var gibi şoktayım 10 dakika oldu ama tam odaklanmıyor telefon hafızam dolu dedim ya geçen
Yaa çekebilirsen att benimde telefon öyle malesef odaklamıyor o yüzden atamamıştım bendee

Sen sabah kanını ver için bi rahat etsin göğüslerde olgunlaşma yeşil mavi gibi damarlar bende de olmuştu gebelik başladığında o yüzden olma ihtimalin var kiiiii çizgi de var yani bence ince bişi
Akşama doğru gidebilirsem gideyim mi görünür mü ki varsa bugün 13. Gün heyecanlandım öyle bi dedin ki netleştirince görünüyor gerçekten. Göğüslerime de dokunamıyorum hiç bu kadar sert ve büyüdüğünü hatırlamıyorum ve resmen damarlarım belirginleşti esmer biriyim hiç göründüğünü hatırlamıyorum böyle

Kuzum ben bugün kan verdim ya kan alan hemşire daha erken olduğunu söyledi bana. Gebelik varsa %70 çıkar ama negatif olsa bile üzülme gecikmeyi bekle dedi ve erken gebelik testi için bile daha çok erken dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…