- 25 Eylül 2024
- 579
- 391
- 18
- 28
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Amaaaan benimki işin gırgırı ya zaten 6 aylık evliyim tutarsa tutar işteHahahahaah gerçekten yapmamak lazım işte
Bence varr kan testi vermeliisinHatta durdukça biraz daha koyulasti
Ay inşallah ya inşallah son 1 testim kaldı onu da yarın ilk idrarla deneyeyim boşu boşuna test harcadım inşallah yarın gözle görünür bi çizgi görürümBence var çooook silik çizgi görebiliyorum. Yarın bir daha tekrarla ya da kan ver
Aslında ben şu anda bir şey görüyor gibiyim arkadaşım da gördü hafif çizgi var gibi orada bir şey var gibi şoktayım 10 dakika oldu ama tam odaklanmıyor telefon hafızam dolu dedim ya geçenAy nolur olsun ya nolur
Yaa çekebilirsen att benimde telefon öyle malesef odaklamıyor o yüzden atamamıştım bendeeAslında ben şu anda bir şey görüyor gibiyim arkadaşım da gördü hafif çizgi var gibi orada bir şey var gibi şoktayım 10 dakika oldu ama tam odaklanmıyor telefon hafızam dolu dedim ya geçen
Buraya yükleyince kalite gidiyor maalesef ama orada bir şey var günlerdir görmediğimYaa çekebilirsen att benimde telefon öyle malesef odaklamıyor o yüzden atamamıştım bendee
E Esmasevgi7777 ben senin fotoyu netleştirdim biraz daha görünüyorBi şey görebilen var mı ben negatif gördükçe sinirlerim bozuluyor yani sabah idrarıyla yapmadım yine bi hevesle burayı okuyunca yaptım offff son 1 testim kaldı hahaahahaa
Ayyyy heyecanlandım boşuna heycanlanmiyim noluuuurrrrrrE Esmasevgi7777 ben senin fotoyu netleştirdim biraz daha görünüyor
Sen sabah kanını ver için bi rahat etsin göğüslerde olgunlaşma yeşil mavi gibi damarlar bende de olmuştu gebelik başladığında o yüzden olma ihtimalin var kiiiii çizgi de var yani bence ince bişiAyyyy heyecanlandım boşuna heycanlanmiyim noluuuurrrrrr
Benim de göğüslerim soyuluyor hahahahaSen sabah kanını ver için bi rahat etsin göğüslerde olgunlaşma yeşil mavi gibi damarlar bende de olmuştu gebelik başladığında o yüzden olma ihtimalin var kiiiii çizgi de var yani bence ince bişi
Akşama doğru gidebilirsem gideyim mi görünür mü ki varsa bugün 13. Gün heyecanlandım öyle bi dedin ki netleştirince görünüyor gerçekten. Göğüslerime de dokunamıyorum hiç bu kadar sert ve büyüdüğünü hatırlamıyorum ve resmen damarlarım belirginleşti esmer biriyim hiç göründüğünü hatırlamıyorum böyleSen sabah kanını ver için bi rahat etsin göğüslerde olgunlaşma yeşil mavi gibi damarlar bende de olmuştu gebelik başladığında o yüzden olma ihtimalin var kiiiii çizgi de var yani bence ince bişi
Kuzum ben bugün kan verdim ya kan alan hemşire daha erken olduğunu söyledi bana. Gebelik varsa %70 çıkar ama negatif olsa bile üzülme gecikmeyi bekle dedi ve erken gebelik testi için bile daha çok erken dediAkşama doğru gidebilirsem gideyim mi görünür mü ki varsa bugün 13. Gün heyecanlandım öyle bi dedin ki netleştirince görünüyor gerçekten. Göğüslerime de dokunamıyorum hiç bu kadar sert ve büyüdüğünü hatırlamıyorum ve resmen damarlarım belirginleşti esmer biriyim hiç göründüğünü hatırlamıyorum böyle
Öyle mi diyosun yaptırmayayım mı yaniKuzum ben bugün kan verdim ya kan alan hemşire daha erken olduğunu söyledi bana. Gebelik varsa %70 çıkar ama negatif olsa bile üzülme gecikmeyi bekle dedi ve erken gebelik testi için bile daha çok erken dedi
Ama vücudum bi değişik bilmiyorumÖyle mi diyosun yaptırmayayım mı yani
Yani ben telefonla aradığımda bana çıkar dediler ben de işten erken çıkıcaktım zaten geçerken uğrıyım yolumun üstü dedim. Telefonda böyle deseler ben gitmezdim cumartesiyi beklerdim ama sen bilirsinÖyle mi diyosun yaptırmayayım mı yani
BaBenim de göğüslerim soyuluyor hahahaha
Bak bende şey olmuştu göğüs ucunun etrafında kahverengi alanda sivilce gibi pötürcükler çıkmıştı o da gebelik belirtisiBenim de göğüslerim soyuluyor hahahaha
Hatta ben çok ağrım var ağrı kesici içemiyorum test yaptırmak istiyorum o yüzden dedim bana daha erken bence gecikme olana kadar ilaç kullanma dediAma vücudum bi değişik bilmiyorum
Aşkım kanda 10. Gün bile çıkıyor bence çok da erken değil yaniYani ben telefonla aradığımda bana çıkar dediler ben de işten erken çıkıcaktım zaten geçerken uğrıyım yolumun üstü dedim. Telefonda böyle deseler ben gitmezdim cumartesiyi beklerdim ama sen bilirsin
Kız var bende böyle nokta nokta top top korktum hatta utanmasam resim atıcamBa
Bak bende şey olmuştu göğüs ucunun etrafında kahverengi alanda sivilce gibi pötürcükler çıkmıştı o da gebelik belirtisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?