- 20 Haziran 2016
- 4.410
- 8.419
- 158
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Kan verdim canım 2 saate çıkar dediler ama daha erken olduğu için negatif çıkarsa da gecikmeyi bekle dediAh canım bendede negatif çıktı bu sabah, o kadar üzüldüm ki.. ümitsizliğe kapılıyorum ama bu işler belli olmuyor
AI benden de o kadar. Hatta artık kabullendim bu ay olmadığına, testlerin hepsini kaldırdım. Regl olmayı bekliyorumBen yapmadım yarın sabah yapıcam artık negatif görmekten bıktım
4 gün kaldığına göre çok çok yeni kana henüz yeni geçiyor demek kiAma dün kanda <2.30 çıkmıştı sabah 8 gibi test vermiştim. Bu kadar çabuk değişebilir mi
Yani olabilir, aldıgın test markası 10 ml ye kadar algılıyor çünkü. Ki hcg hızlı yükselen bi hormon. Bence sen günün varken takip etAma dün kanda <2.30 çıkmıştı sabah 8 gibi test vermiştim. Bu kadar çabuk değişebilir mi
İyice strese girdik ya ofYani olabilir, aldıgın test markası 10 ml ye kadar algılıyor çünkü. Ki hcg hızlı yükselen bi hormon. Bence sen günün varken takip et
Yarın sabah sağlıkocağından randevu aldım hem 3 gün kalmış olcak artık varsa kanda belli olur zaten bende rahat içerim haplarımıYani olabilir, aldıgın test markası 10 ml ye kadar algılıyor çünkü. Ki hcg hızlı yükselen bi hormon. Bence sen günün varken takip et
Bende görüyorum var sankiiiBaşlarda görmüştüm ya içini filan açtım yok gibi ama buraya yazdığım sıralarda gördüm hatta şok oldum. Garip geldi bu durum
Düşünmeden de edilmiyor ki bak tam diyorum regl olcam boşver sonra yine kendimi burda buluyorumİyice strese girdik ya of
Sen yalnız kalma diye ben de kalktım yaptım bak sımdı yine negatifBi şey görebilen var mı ben negatif gördükçe sinirlerim bozuluyor yani sabah idrarıyla yapmadım yine bi hevesle burayı okuyunca yaptım offff son 1 testim kaldı hahaahahaa
İyi yapmışsın canım en iyisi kan ver bakalım nolcak bizi de bilgilendirYarın sabah sağlıkocağından randevu aldım hem 3 gün kalmış olcak artık varsa kanda belli olur zaten bende rahat içerim haplarımı
Gahaahahaha hoş geldin gel gelSen yalnız kalma diye ben de kalktım yaptım bak sımdı yine negatif
Kuzum sanki varla yok arasıBi şey görebilen var mı ben negatif gördükçe sinirlerim bozuluyor yani sabah idrarıyla yapmadım yine bi hevesle burayı okuyunca yaptım offff son 1 testim kaldı hahaahahaa
Gözlerim kör olacak çizgi aramaktanKuzum sanki varla yok arasıinsan emin olamıyor tabii. Kan verme imkanın varmı?
Kuruma cıkarmıyor 2 ay önce 2 tane Bu ay bir tane yaptım kuruma çizgisi falan asla çıkarmadı hiçbir şekilde için rahat olsun hamilesin Bence tebrik ederimBat 5 gün kaldı awox marka test fakat 5 dk geçmişti kuruma çizgisi yada yalancı pozitif değildir inşallah demi
Sen de sanki görüyor gibiyim Ama ben de kendimde göremedim az önce arkadaşımın gazı ile yaptım yarın sabah yapacaktım güya ısmar'a göre bu arada vücut ısımda azönce baktm 37.3 resmenBi şey görebilen var mı ben negatif gördükçe sinirlerim bozuluyor yani sabah idrarıyla yapmadım yine bi hevesle burayı okuyunca yaptım offff son 1 testim kaldı hahaahahaa
Ay nolur olsun ya nolurSen de sanki görüyor gibiyim Ama ben de kendimde göremedim az önce arkadaşımın gazı ile yaptım yarın sabah yapacaktım güya ısmar'a göre bu arada vücut ısımda azönce baktm 37.3 resmen
Hem ilk idrar değil hem kaset test varsa da yok cıkar zatenGahaahahaha hoş geldin gel gel
Hahahahaah gerçekten yapmamak lazım işteHem ilk idrar değil hem kaset test varsa da yok cıkar zatenerken gebelik aldım da onu sabah yaparım bu sırf gönül eylemek için yaptıgım kaset
Bence var çooook silik çizgi görebiliyorum. Yarın bir daha tekrarla ya da kan verGözlerim kör olacak çizgi aramaktanbi şey görebiliyor musun kan veremiyorum şu an da yarın sabah verebilirim en erken sağlık ocağında, acill de uğraşmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?