Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Yani olabilir, aldıgın test markası 10 ml ye kadar algılıyor çünkü. Ki hcg hızlı yükselen bi hormon. Bence sen günün varken takip et
Yarın sabah sağlıkocağından randevu aldım hem 3 gün kalmış olcak artık varsa kanda belli olur zaten bende rahat içerim haplarımı

Bi şey görebilen var mı ben negatif gördükçe sinirlerim bozuluyor yani sabah idrarıyla yapmadım yine bi hevesle burayı okuyunca yaptım offff son 1 testim kaldı hahaahahaa

Eklentiler

• IMG_3789.jpeg
    405,7 KB · Görüntüleme: 40
Bi şey görebilen var mı ben negatif gördükçe sinirlerim bozuluyor yani sabah idrarıyla yapmadım yine bi hevesle burayı okuyunca yaptım offff son 1 testim kaldı hahaahahaa
Kuzum sanki varla yok arası insan emin olamıyor tabii. Kan verme imkanın varmı?

Sen de sanki görüyor gibiyim Ama ben de kendimde göremedim az önce arkadaşımın gazı ile yaptım yarın sabah yapacaktım güya ısmar'a göre bu arada vücut ısımda azönce baktm 37.3 resmen

Eklentiler

• IMG_20250210_142423.jpg
    106,2 KB · Görüntüleme: 37
Gözlerim kör olacak çizgi aramaktan bi şey görebiliyor musun kan veremiyorum şu an da yarın sabah verebilirim en erken sağlık ocağında, acill de uğraşmak istemiyorum
Bence var çooook silik çizgi görebiliyorum. Yarın bir daha tekrarla ya da kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…