- 5 Ekim 2023
- 697
- 295
- 23
- 27
- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
At bakalım hemenArkadaşlar elim ayağım titriyor antibiyotik içtim bide offf aabah 4 te bişey yoktu şimdi nasıl çizgi çıktı şoktayım 8. Dakkada çıktı belirginleşti predictor early marka ben mi yanlış görüyorum atayım baakar mısınjz
O kadar haklıymışsın ki silik çizgi gördüm a önce korkup yaptım gece 4 te yaptığımda bişey yoktu nasıl olur şok içerisindeyim lütfen ywrdımcı olun atayım testi bakın olur muEvet hatta ben söyledim sana yumurtlamanı yanlış hesaplamışsın diye 4 gün kala negatif olması negatif olduğunu da göstermiyor Yani bu kadar rahat ilaç kullanmamalsn. Doktora söyleseydin hemen kan bakardı zaten şüphem var deyince kusura bakma gebelik isteyen bir kadın böyle rahat davranmamalı Ben hala adet olmadığım için gece de boynum tutulmuş her şey art arda geliyor hala ilaç içmiyorum dün teslim negatif çıktığı halde Bence bir kan ver ya da bekle bahsettiğin ilaçlar çok tehlikeli kaldı ki benim kaç tane arkadaşımın erken testlerde çıkmayıp adet günü pozitif verdi sana ümit vermek istemiyorum ama gebelik düşünen bir kadın temkinli olmalı ve asla böyle ilaçlar içmemeli Emin olmadan tekrar geçmiş olsun
At kız atttttO kadar haklıymışsın ki silik çizgi gördüm a önce korkup yaptım gece 4 te yaptığımda bişey yoktu nasıl olur şok içerisindeyim lütfen ywrdımcı olun atayım testi bakın olur mu
Kız atsanaaaaaO kadar haklıymışsın ki silik çizgi gördüm a önce korkup yaptım gece 4 te yaptığımda bişey yoktu nasıl olur şok içerisindeyim lütfen ywrdımcı olun atayım testi bakın olur mu
Cnm at nerdee testO kadar haklıymışsın ki silik çizgi gördüm a önce korkup yaptım gece 4 te yaptığımda bişey yoktu nasıl olur şok içerisindeyim lütfen ywrdımcı olun atayım testi bakın olur mu
Atın bakalımArkadaşlar elim ayağım titriyor antibiyotik içtim bide offf aabah 4 te bişey yoktu şimdi nasıl çizgi çıktı şoktayım 8. Dakkada çıktı belirginleşti predictor early marka ben mi yanlış görüyorum atayım baakar mısınjz
Ah be canım neden içtin o kadar da yazdım yani kızdım hatta farkındaysan mesajda test görünmüyor yüklenmemişArkadaşlar elim ayağım titriyor antibiyotik içtim bide offf aabah 4 te bişey yoktu şimdi nasıl çizgi çıktı şoktayım 8. Dakkada çıktı belirginleşti predictor early marka ben mi yanlış görüyorum atayım baakar mısınjz
Bende bu sabah test yapmadım ama göğüslerim aşırı şiş damarlar belirginleşmiş, ilk defa bu sabah mide ince ince mide bulantısı hissettim. Bilmiyorum 3-4 saat bekleyip bi test daha yapsam mı? Bugün 13. GünKızlar Bu arada ben bu sabah test yapmadım ama bir saat önce böyle sarı da değil ama hafif renkli gibi çok uzayan bir Akıntım geldi vücudum şu an sıcak ama sabah ölçemedim aşırı ter atarak uyandım Ateş ölçeri bulamadım dün gece maalesef İnşallah bugün bulurum yarın sabah ısısına bakarım yarın sabah ısımın düşmüş olması lazım en kötü çarşamba sabah ona göre Çarşamba sabaha test yaparım bir daha
Yap bence 13. Gün çıkarBende bu sabah test yapmadım ama göğüslerim aşırı şiş damarlar belirginleşmiş, ilk defa bu sabah mide ince ince mide bulantısı hissettim. Bilmiyorum 3-4 saat bekleyip bi test daha yapsam mı? Bugün 13. Gün
Dün yapmıştım ama negatifti sanırım yani ben bi hayali çizgi gördüm gerçi hayal de görmüş olabilirim hahahahah ekliyorum Dünkü testi de negatif sayıyorum onu. Dün çıkmayıp bugün çıkma ihtimali var mı sence 3 gibi yapayım mı son 2 testim kaldıYap bence 13. Gün çıkar
Canım herkes seni burada merak ediyor nereye gittin neden yüklemiyorsunO kadar haklıymışsın ki silik çizgi gördüm a önce korkup yaptım gece 4 te yaptığımda bişey yoktu nasıl olur şok içerisindeyim lütfen ywrdımcı olun atayım testi bakın olur mu
Canım gözüken fotoğraf bulmaya çalışıyorum ama gözükmüyor ya başta görebileceğim şekilde silik çizgiydi ama sanki şuan yok gibi ilk defa başıma geldi içini açıp bakıcam bi heyecandan anlık yazdım sizide heyecanlandırdınCanım herkes seni burada merak ediyor nereye gittin neden yüklemiyorsun
10. Gün yaptım negatifti silik gözle görülür falan değildi. 11. Gün silik çıktı. Yumurtlamayı takip ettiysen çıkabilir gibi geldi. Yine son kararı sen verDün yapmıştım ama negatifti sanırım yani ben bi hayali çizgi gördüm gerçi hayal de görmüş olabilirim hahahahah ekliyorum Dünkü testi de negatif sayıyorum onu. Dün çıkmayıp bugün çıkma ihtimali var mı sence 3 gibi yapayım mı son 2 testim kaldı
Ay hadi hayırlı haberlerle gel ya inşallah vardırKızlar ben kan verdim 2 saate çıkacak
Ay inşallah çıkar ya biraz idrara sıkışmayı bekliyorum, gerçi sürekli idrara çıkıyorum ama, zaman geçsin diye bekliyorum nolur göreyim çift çizgiyi ya bende10. Gün yaptım negatifti silik gözle görülür falan değildi. 11. Gün silik çıktı. Yumurtlamayı takip ettiysen çıkabilir gibi geldi. Yine son kararı sen ver
Of inşallah kuzum ya çok gerildim gerçekten cumadan beri. O ilk testi yapmıcaktıkAy hadi hayırlı haberlerle gel ya inşallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?