- Konu Sahibi kelebekkkkkk
-
Müdürden izin istedim verirse yarın kan vereceğim ama vermezse hamilelik testi alacağım farklı markadanYaaaaaaa var buuuyupppiiiiii
Kan verecek misin
Ayy hadi inşallah yaMüdürden izin istedim verirse yarın kan vereceğim ama vermezse hamilelik testi alacağım farklı markadan
Sabah da kaset test yapacağm ilk idrarla
Ayyyy inşallah vardııırrrrrrrrrMüdürden izin istedim verirse yarın kan vereceğim ama vermezse hamilelik testi alacağım farklı markadan
Sabah da kaset test yapacağm ilk idrarla
Esma yarın sabah test yapalımmAyyyy inşallah vardııırrrrrrrrr
Regli bittikten 5 gün sonra yapılmıştı benim ve evet yanlış hesaplamışım iyi ki yazdınız teşekkür ederim ucu ucuna kaçırmışım yumurtlamayı doğruBir hafta ilişki yasaksa nasıl yumurtlamaya denk geldi? Mesela bana bir hafta yasak deseler benim yumurtlama kaçar Sen kaçıncı gün yumurtluyorsun canım Çünkü benim HSG yapılsa 9 gün yapılabilir 8 gün sürüyor adetm. Bu arada nasıl çektirdin anestezili mi anestezi siz mi acı falan oldu mu Ben anestezili asla istemiyorum ama acsını da merak ediyorum
Ben akşam yaptıımmm bir gün ara verip Salı tekrar yapıcam ne durumdasınnnnEsma yarın sabah test yapalımm
Ya ben de dedim acaba geç mi yumurtlama oluyor üzüldüm gerçekten. Ama inşallah önümüzdeki ay pozitif görürsün. Bir cesaret yazın ben de deneyeceğim yaza kadar süre verdim kendime eşimn spermlere bakılck 10 gün sonraRegli bittikten 5 gün sonra yapılmıştı benim ve evet yanlış hesaplamışım iyi ki yazdınız teşekkür ederim ucu ucuna kaçırmışım yumurtlamayı doğruanestezisiz çekildim evet acı oluyor ama aleti yerleştirdiklerinde değil o sıvıyı sıktıklarında oluyor dolma hissi ama max 10 dk sürüyor
İnşallahYa ben de dedim acaba geç mi yumurtlama oluyor üzüldüm gerçekten. Ama inşallah önümüzdeki ay pozitif görürsün. Bir cesaret yazın ben de deneyeceğim yaza kadar süre verdim kendime eşimn spermlere bakılck 10 gün sonra
Allah bağışlasın kızınızı5.5 yıl korundum. 7.deneme sanırım bu. Bir kızım var 6 yaşında. Ama olmuyor 2. Aslaa. Kafamda hep tüp kapalı oldugu. Sezaryendi doğumum.. sezaryenden sonra tıkanklk olablyormus gecen bahar aylarında idrar yolu enfeksiyonu yaşadım cok sıddetlı. Hep tüp fikri aklımda ama once spermden baslayalm dedık belki kalıte hız vs sorunludur bana gerek kalmaz
Ay yok o öyle değilmiş sonradan da sebepsiz kısırlık olabiliyormuş malesef. Hepimiz pozitiflerş görelimAllah bağışlasın kızınızıyani daha önceden olan bi çocuk var demek çözümsüz bi sorun yok ortada umarım hiç gerek kalmadan hemen kalırsınız
Ayyy inşallah bu aydan umutluyum cidden ama negatif görmek istemiyorum artık yeterAy yok o öyle değilmiş sonradan da sebepsiz kısırlık olabiliyormuş malesef. Hepimiz pozitiflerş görelim
Er kaçmıştı yumurtlama anlayamadı m suanAyyy inşallah bu aydan umutluyum cidden ama negatif görmek istemiyorum artık yeter
Ama 1 gün kaçtı sadece belki tutar belli mi olurEr kaçmıştı yumurtlama anlayamadı m suan
Ben de sabah tazelicemmYaaaaaaa var buuuyupppiiiiii
Kan verecek misin
Valla koskoca bir negatif. Bembeyaz oldu test ben elendim galiba bu ay çok canım sıkıldı. Artık ne olursa olsun reglim geçene kadar yapmıcam test.Ben akşam yaptıımmm bir gün ara verip Salı tekrar yapıcam ne durumdasınnnn
Ben de acaba kan verip rahatlasak mı diye düşünüyorum ya. Varsa çıkar yoksa da kafadan gitmiş olur. İdrar testleri psikolojimi bozdu üzüntüden başım dönüyo şu anBen de az önce kaset test yaptım negatif artimed beni heyecanlandırdı ama yok gösterdi kaset testi..perşembe regl günüm.. bakalımgaliba kan vermeyeceğim moralim bozuldu bir de doktor negatif demesin
Ben de öyle düşünüyorum manysk olduk resmen artimed beni yanılttı dünBen de acaba kan verip rahatlasak mı diye düşünüyorum ya. Varsa çıkar yoksa da kafadan gitmiş olur. İdrar testleri psikolojimi bozdu üzüntüden başım dönüyo şu an
Yanılttığını nerden biliyorsunuz belki doğrudurBen de öyle düşünüyorum manysk olduk resmen artimed beni yanılttı dünnasip artık ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?