Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

daha çok erken çatlamadan sonra 12-14. günde test yapın biz erken davranıp negatif gördük

Ay ben yapamıyorum ateş ölçerim yok ama tansiyonum da düşmüş 10 a 5 çıktı ay burda yorum okumaktan gözlerim kör oldu körrrrr
Selam benim de şubat 1den beri ateşim yüksek. Dün artık doktora gittik kuru ayaza rağmen 37.6 cıktı doktor gebelik şüphesi olabilir diye serum verdi. Bu sabah da 37 çıktı. Bi de tansiyonum 9-6 çıktı. İştah var ama ne yesem 2 saat sonra kusuyorum midem sindiremiyor bu yeni başladı. 2 gün once test yaptım anamın sütü kadar beyazdı test 28 ocakta da çatlama oldu sanırım akıntı tek o gündü

Birde bugün ovulasyon sonrasi 9. Günüm , adet sancısı gibi hissim var acaba birkaç güne adet mi olacağım yoksa belirti olabilir mi bu his 9. Günde fikriniz var mı ?

Valla ben bu aydan bisey anlamadım benimde hala kasık batmaları ve arada bir giren göğüs ağrım devam ediyor normalde hiç regl ağrısı çekmem sadece ilk gün hafif belim ağrır o kadar ama tam yumurtlama günümden de emin değilim çünkü uzayan akıntı toplamda 3 kere geldi aralıklı günlerde dün test yaptım bende sizden gaza gelip kocaman bir negatifti

Hayır birde bu ay ovülasyon testi de yapmaya calıstım ama ilk ayımdı test yaptığım bazen düzenli yapamadım bazen sıvıyı azaltamadım bazen aksam geç saatte yaptım baya koyu oldugunu gördüm ama pik görmedim sonra da kaçırdım heralde diye düşünüp bıraktık yapmayı

Test yapmayı bıraktım yani ilişkiye hala devam ediyorum ya çatlamadıysa diye çünkü pco var bende emin olamıyorum gününden gerçi4 aydır düzenlendi artık reglim ama

Canım seninle aynı günlerimiz sanırım benim de 12 Şubat regli yarın 4 gün kalacak elimde avoks var bugün laboquik yaptım çok acaba da kaldım hayal mi görüyorum bilmiyorum
Ayy çok heyecanlııı atsana bir bakalım eğer kaldıysa test. Benimde 5 gün kaldı avoks erken gebelik testlerimi harcadım 1 tane kaldı, onu 13ü yapıcam. Pazartesi sabah da çubuk testlerim geliyor 10lu, artimed hemde, yalancı çizgi çıkarsın da biraz aksiyon olsun bari gölge aramaktan gözüm şaşı oldu

Ayyyyyy hastanede kan testi yaptırmadın mııı

Kuzum benim de adet sancılarım oldu inanılmaz 8-9 gün öncesinden 2 aydır bu oluyor diyordum ki bu kadar erken olmaz uyku hali de öyle bazen erken bazen 2 gün kala bak şimdi deli gibi hep uyuyorum adet olacağım diye muhtemelen Çünkü test yaptım negatif umarım senin pozitif olur canım benim

Kızlar koca bi negatif asla dönmez bence 4 günüm var hadi diyelim 5 olsun. Bence 29'unda çatladı ama maksimum 30'u da olabilir meme ucu hassasiyetim 30'unda çok kötüydü

Eklentiler

• IMG_20250208_075021.jpg
    144,3 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar benim de çatlamadan sonra 11. Günüm bugün pazartesi testi tekrar edeceğim göğüslerimi taşıyamıyorum resmen yürürken bile ağrıyor tek belirti bu sanırım

Benimde kaç gündür kasık ağrılarım vardı bugün arttı biraz daha. Acaba erken regl mi olacam bilemedim ki yumurtlama testine geç başlamıştım belkide kaçırdım erken yumurtlamışım. Ya da hamilelik belirtisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…