• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

kelebekkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2024
221
61
13
26
Geçen ay ilk denememizde kimyasal geçirdim. 29 u idi yumurtlama günüm bu ay ovulasyon testi yapmadım 29 olarak düşünüyorum yine. Sizde belirtiler başladı kı durumlar nedir?

Ben dayanamayıp cumartesi sabah ve pazar sabahı yapacağım çok erken biliyorum ama 🥹 adet tarihim 15-16 sı. Çıkmazsa 12-13 gibi tekrar yaparım çıkmazsa bidaha yapmam🤣🥹
Benim de uygulamada 16'sı gösteriyor ama buradaki arkadaşlar çatlamadan sonra 14 gün ekle üstüne dedi. 12 şubat regl tarihi oluyor dedi Evanora Evanora o yüzden 12'si regl günü bizim diye düşünüyorum.

Benim de uygulamada 16'sı gösteriyor ama buradaki arkadaşlar çatlamadan sonra 14 gün ekle üstüne dedi. 12 şubat regl tarihi oluyor dedi Evanora Evanora o yüzden 12'si regl günü bizim diye düşünüyorum.
Evet genelde luteal l faz 14 gündür 😍 uygulamalara göre hareket edersek geç yumurtlayanları hiç hamile kalamaz onlar resmen otomatik 28 günde bir döngü kuruyor

Evet genelde luteal l faz 14 gündür 😍 uygulamalara göre hareket edersek geç yumurtlayanları hiç hamile kalamaz onlar resmen otomatik 28 günde bir döngü kuruyor
Evet bence de mantıklı geldi o yüzden 12'si olduğunu düşünüyorum yani bu durumda 8-9 şubatta erken gebelik testi yapabiliriz :D

Evet benim yarın bile yapasım var bazen bu duygu geliyor bazen dur diyorum üç gün daha bekle 🤪😍
Erken yapmayın negatif görünce insna kötü oluyor. Ben bir önce ki gebeliğimde 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm olmadı diye 3 gün kala yine dayanamadım yaptım çok ince bir çizgi çıktı meğer hamileymişim 🤭
Benimde bat 11 Şubat bakalım heyecanla bekliyorum

Erken yapmayın negatif görünce insna kötü oluyor. Ben bir önce ki gebeliğimde 5 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm olmadı diye 3 gün kala yine dayanamadım yaptım çok ince bir çizgi çıktı meğer hamileymişim 🤭
Benimde bat 11 Şubat bakalım heyecanla bekliyorum
Ben kızımı 8 gün kala öğrendim canım😍 4 kala da cok netti pembe si. Oyuzden brz sabrszlanyorum ama haklsn yerlesme sureleri de farklı her gebelk

Ben kızımı 8 gün kala öğrendim canım😍 4 kala da cok netti pembe si. Oyuzden brz sabrszlanyorum ama haklsn yerlesme sureleri de farklı her gebelk
O ay erken yumurtlamışsınız demek ki :) genelde 8 gün kala öğrenen çok olmuyor yine tabi siz bilirsiniz 😇

Ama benim geçen ay 16 sında hasta oldum bu ay 15 inde oldum normaldede böyle hangi tarihse o tarih veya bir gün öncesi olurum 30-31 gün döndüm bu durumdada olsamda mı böyle

Back