Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha 9 gün olmuş çatlamayla varsa bile çok düşüktür bence iki gün sonra yapın ya da regle iki gün kala böyle çok stres olursunuz.22 si pik gördüm şuan erken gebelik test negatiferkenmi acaba reglime 5-6 gün var
22 si pik gördüm şuan erken gebelik test negatiferkenmi acaba reglime 5-6 gün var
Benim de ovulasyon testim hiç köyü degilDaha 9 gün olmuş çatlamayla varsa bile çok düşüktür bence iki gün sonra yapın ya da regle iki gün kala böyle çok stres olursunuz.
Kaçıncı gündesiniz yumurtlama hiç gördünüz müBenim de ovulasyon testim hiç köyü degil
Evet 22 de pikti 23 de catladiKaçıncı gündesiniz yumurtlama hiç gördünüz mü
Benim de aynı tarihler. Ovulasyonda ikinci çizgi çıkmadı. Kasık ağrım o tarihten beri var. Tabi psikolojik de olabilir.Evet 22 de pikti 23 de catladi
Yarina kadar beklemek lazımdı belkiBenim de aynı tarihler. Ovulasyonda ikinci çizgi çıkmadı. Kasık ağrım o tarihten beri var. Tabi psikolojik de olabilir.
Merhaba benimde çatlama tarihi 22 mart BAT 6 nisanMerhaba kızlar yumurtlama günü takip eden yok mu durumlariniz nedir?
Gebelik testi için bekliyorum bakalımYarina kadar beklemek lazımdı belki
Aynıyız sizde durum neMerhaba benimde çatlama tarihi 22 mart BAT 6 nisan
Benim yumurtlama döneminden beri göğüslerim hassaslaştı dokununca çok acıyor ama bu zaten her ay olan bir şey o yüzden bilmiyorum belirti yok şu an adet gecikmesi olursa test yapıcamAynıyız sizde durum ne
Test yaptınız mı var mı belirtiMerhaba benimde 21-22 veya 23’ünde çatladı. Akıntı takibi yaptım. 6 nisan bat görünüyor bu ay 4. Ayımız
Benim de aynı tarihler. Ovulasyonda ikinci çizgi çıkmadı. Kasık ağrım o tarihten beri var. Tabi psikolojik de olabilir.
Ben daha çok erken kanda belki gözükür ama 12 günden önce idrarda kolay kolay gözükmüyor.Evet 22 de pikti 23 de catladi
Acelem yok. Adetim yarın olmazsa cumartesi falan yaparım erken gebelik testi.Ben daha çok erken kanda belki gözükür ama 12 günden önce idrarda kolay kolay gözükmüyor.
İnşallah oyledir gebelik yoksa çok uzulcem çünkü tabi sağlıklı devam etmesi en önemlisi. 2 aydır gayet iyi yumurtladigimi düşünüyorum geçen ay olmadı.Ben daha çok erken kanda belki gözükür ama 12 günden önce idrarda kolay kolay gözükmüyor.
Senin adetin nasıl yarın oluyor canim yumurtlamn 23 ise daha 3 4 gün kalmış olmasi lazımAcelem yok. Adetim yarın olmazsa cumartesi falan yaparım erken gebelik testi.
Adetim 27 günde bir oluyor. Prolaktinim yüksek normalde ama o kontrol altındaysa çok nadir şaşar adetim. Yumurtlamayı ilk defa ovulasyon ile baktım.Senin adetin nasıl yarın oluyor canim yumurtlamn 23 ise daha 3 4 gün kalmış olmasi lazım
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet geliyor o yuzdenAdetim 27 günde bir oluyor. Prolaktinim yüksek normalde ama o kontrol altındaysa çok nadir şaşar adetim. Yumurtlamayı ilk defa ovulasyon ile baktım.
Bilmem belki de gecikecektir. Daha önce olmaması asla olmayacağı anlamına gelmez tabi.Yumurtlamadan 14 gün sonra adet geliyor o yuzden
Gecikme değil canım oruç tuttuysan geç yumurtlama olmustur adetin de yumurtlamana göre degisir.Bilmem belki de gecikecektir. Daha önce olmaması asla olmayacağı anlamına gelmez tabi.