yumurtlama döneminde şiddetli sancı yaşayanlar

simba3548

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2024
54
37
34
Merhaba arkadaşlar,
17 aydır bebek deniyoruz fakat olamadı. eşim ve ben defalarca doktora gittik bir sorun yoktu. son muayenede prolaktin hormonum 31 çıktı. Doktorum doxtinex verdi kullandım. yumurtlama dönemine girdim. inanılmaz şiddetli ağrılı geçiyor. yürüyemez haldeydim. sol kasığımda şişlik devam ediyor sağ kasığım normal. bugün son regl den 16. gün bat. 11 haziran .sabah mide bulantısı ile başladı, kasıklarda şişkinlik bel ve özellikle sırt ağrısı var. belirti aramaktan yoruldum. şiddetli ağrı ile yumurtlama geçirip hamile kalan var mı...

Merhaba sonucunuz nasıl oldu acaba dediğiniz gibi bir süreç içerisindeyim yumurtlama dönemindeyim testim pik olmadı ama ağrılarım var kasıklarımda

Bu süreçlerden geçip belirtileri yaşayarak hamile kalmıştım ama bilemeyiz Rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah

Kan değerlerin hormonların yani bide amh değerin baktırdın mı hiç ? Ve ovülasyon testi kullanıyor musun ben ovü.yle 2 kez hamile kaldım çünkü kullanmıyorsan bi dene derim

Kan değerlerin hormonların yani bide amh değerin baktırdın mı hiç ? Ve ovülasyon testi kullanıyor musun ben ovü.yle 2 kez hamile kaldım çünkü kullanmıyorsan bi dene derim
çok teşekkür ederim. eğer bu ayda olmaz ise öyle yapayım. evet sorduğum tüm testleri yaptırdık temiz çıkıyor. reglime 1 hafta kaldı. az önce akıntı içinde çok az kahve leke gördüm ve karın ağrım başladı. ne yaşıyorum bilmiyorum.

11 haziran reglim az önce kahve leke gördüm karın ağrım başladı adet olacağım sanki
Son durumuz nedir acaba 25 mayısda adet bitiminden 3 gun sonra uzayan akıntı gördüm ertesi iki günü degerlendirdim 2-3 hazırandada kasık agrılarım basladı agrı basladogından beri o haftayıda degerlendirdim ve bel agrım basladı ardından bat tahmini takvime göre 20 hazıran ama brnim hesaplamalarıma göre 8 gün kaldı

Merhaba
Regl ağrılarım başladı. Bat 11 haziran. Dün kaset test yaptım negatif çıktı. Umudum bitti bu ay için.

Merhaba
Regl ağrılarım başladı. Bat 11 haziran. Dün kaset test yaptım negatif çıktı. Umudum bitti bu ay için.
Regl agrısı ile gebelik hep aymı diyorlar henuz 3 gün var 1 günün bile cok etkisi oluyor umarım bu ay son bulur umutlu bekleyıişlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…