- 28 Ocak 2022
- 1.535
- 2.829
-
- Konu Sahibi glitterpowder
Bu tabi internetteki yazanın fikri ama, daha iyi açılma sağlanıyordur belki o anlamda bu yöntemi belirtmiştir, ıslaklığı hissediyorum ama şişkinlik pek anlayamadımCanim benim bunu ogrenmek icin ayagini klozey kapagina koymana gerek yok. Yumurtlama doneminde zaten duz dururkende otururkende islaklik ve hafif disa donuk (siskinlik) oluyor yani
Ya bu konuyu Allah karşıma çıkardı. Bugün tam yumurtlama günüm ve bahsettiginiz sıvıyı tesadüfen wc deyken gördüm. Yumurta akı gibi ve iki parmagimin arasında uzuyordu.. acaba yumurtam catlamis midir emin değilim ama. Fikir verir misiniz lütfen
Yumurta akı kıvamındaki akıntı yumurtlama çok yaklaştığında oluyor, çatlamamışsa bile çatlamak üzeredir, bence iyi değerlendirinYa bu konuyu Allah karşıma çıkardı. Bugün tam yumurtlama günüm ve bahsettiginiz sıvıyı tesadüfen wc deyken gördüm. Yumurta akı gibi ve iki parmagimin arasında uzuyordu.. acaba yumurtam catlamis midir emin değilim ama. Fikir verir misiniz lütfen
Siskinlik derken vajina dudaklarinin disa donuklesmesi. Yumurtlama doneminden sonra izleyin dudaklar ice dogru kapanacak dumduz olacaktik.Bu tabi internetteki yazanın fikri ama, daha iyi açılma sağlanıyordur belki o anlamda bu yöntemi belirtmiştir, ıslaklığı hissediyorum ama şişkinlik pek anlayamadım
Sıvıyı görür görmez degerlendirdij zaten. Ama benim arastirmalarima göre yumurta catladiktan sonra o sıvı geliyormuş zaten. Yumurtanın catlamasiyla akitilan bi siviymis buCatlayip catlamadiginizi bilemeyiz onun icin ovu testine baslamaniz gerek. Ama o sivinin geldigi gunler bebek icin en verimli gunlerdir
O farklı anlarda da olmuyor mu ki, ilişki sonrası ya da isteğin arttığı dönemlerde de oluyor diye biliyorumSiskinlik derken vajina dudaklarinin disa donuklesmesi. Yumurtlama doneminden sonra izleyin dudaklar ice dogru kapanacak dumduz olacaktik.
Evet haklısınız. İnşallah sağlıklı bir yumurtadir da döllenme oluşurYumurta akı kıvamındaki akıntı yumurtlama çok yaklaştığında oluyor, çatlamamışsa bile çatlamak üzeredir, bence iyi değerlendirin
İnşallah oluşur, çatladıktan sonra akıntı olduğunu pek duymadım ama öncesini sonrasını değerlendirmek en iyisi yine de.Evet haklısınız. İnşallah sağlıklı bir yumurtadir da döllenme oluşur
Yumurtlama donemi nerden baksaniz 4,5 gune yayilan bi donemdir. Yumurtladiginiz an pat diye vajina disa donuklesmiyor. O hafta oyle gorunuyor zaten. Gun icinde sabah aksam ya da oglen. Iliski sonrasi ya da istek artisindan sonra olusmuyor yani bitek. Zaten gunlerdir o durunda oluyorO farklı anlarda da olmuyor mu ki, ilişki sonrası ya da isteğin arttığı dönemlerde de oluyor diye biliyorum
Anlık değil günlere yayılan bi değişim yani, teşekkür ederim o zaman dikkat etmeye çalışıcam bundan sonra bakalım.Yumurtlama donemi nerden baksaniz 4,5 gune yayilan bi donemdir. Yumurtladiginiz an pat diye vajina disa donuklesmiyor. O hafta oyle gorunuyor zaten. Gun icinde sabah aksam ya da oglen. Iliski sonrasi ya da istek artisindan sonra olusmuyor yani bitek. Zaten gunlerdir o durunda oluyor
Evet zaten süre değil dönem vurgulanmış postta.Yumurtlama donemi nerden baksaniz 4,5 gune yayilan bi donemdir. Yumurtladiginiz an pat diye vajina disa donuklesmiyor. O hafta oyle gorunuyor zaten. Gun icinde sabah aksam ya da oglen. Iliski sonrasi ya da istek artisindan sonra olusmuyor yani bitek. Zaten gunlerdir o durunda oluyor
Siz nasıl hissediyorsunuzEvet zaten süre değil dönem vurgulanmış postta.
Sende hissediyorsun anlaşılan,bende öyle,hatta adet öncesi de sökülme hissinden anlıyorum geleceğin kırmızıların.
Adetten bir kaç gün önce sökuleceğini alt kasık rahimden hissediyorum.Siz nasıl hissediyorsunuz
Sökülmek mi, regl döneminden bahsetmiyorum ki yumurtlama döneminden bahsediyorum ben amaAdetten bir kaç gün önce sökuleceğini alt kasık rahimden hissediyorum.
Teşekkür ederim, bilgilendirici olmuşEki Görüntüle 3066132
İnstagram adresi ‘embriyologidilbozkurt’ profiline girip son gönderilerini yorumları inceleyin ovülasyon akıntısı ile ilgili aklımdaki sorular cevaplandı sayesinde.