Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yumurtlama döneminde olduğumu mu gösteriyor?
- Konu Sahibi tuva luna
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Nisan 2023
- 405
- 409
- 18
- 35
- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
ovülasyon testin de 2 çizgi çıkınca yumurtlama gerçekleşmi oluyor ne yapmalıyım bilemedimTebrikler
- 10 Eylül 2022
- 1.411
- 942
- 53
- 32
- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
15-20 gönderi başlığı daha açın 4 az olmuş?
Ovulasyon testi LH hormonunu ölçer Gebelik testi ise BETA HCG sizce nasıl bir alakası olabilir?
- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
yeni üye olduğum için bişey paylaşayım dedim 4 defa girmiş silmeye çalıştım ama olmuyor sanırım ayrıca gebelik testini ve ovülasyon testlerinin farklı konularda kullanıldığının farkındayım sadece bu şekilde yumurtlama gerçekleşmişmi çatlama olmuşmu diye merak ettim zorunuza gidiyorsa konuma yorum yapma
- 24 Temmuz 2023
- 1.694
- 4.385
- 53
Başlığı yazdıktan sonra bir de sorunuz neyse onu yazarsanız daha verimli olur sizin için. Sadece merhaba yazıp bir test fotoğrafı atınca anlaşılmıyor derdiniz. Mesela ben gebelik testi sandım..yeni üye olduğum için bişey paylaşayım dedim 4 defa girmiş silmeye çalıştım ama olmuyor sanırım ayrıca gebelik testini ve ovülasyon testlerinin farklı konularda kullanıldığının farkındayım sadece bu şekilde yumurtlama gerçekleşmişmi çatlama olmuşmu diye merak ettim zorunuza gidiyorsa konuma yorum yapma
- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
Başlığı yazdıktan sonra bir de sorunuz neyse onu yazarsanız daha verimli olur sizin için. Sadece merhaba yazıp bir test fotoğrafı atınca anlaşılmıyor derdiniz. Mesela ben gebelik testi sandım..
- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
- 10 Eylül 2022
- 1.411
- 942
- 53
- 32
Merhaba demişsin sadece. Merhaba hangi soruyu barındırıyor? Pozitif test var birde. Biri ne olduğunu anlamadan tebrik etmiş. Zoruma ne gidecek tanımam etmem seni kuralları söylüyorum sana boş boş flood yapma diye.yeni üye olduğum için bişey paylaşayım dedim 4 defa girmiş silmeye çalıştım ama olmuyor sanırım ayrıca gebelik testini ve ovülasyon testlerinin farklı konularda kullanıldığının farkındayım sadece bu şekilde yumurtlama gerçekleşmişmi çatlama olmuşmu diye merak ettim zorunuza gidiyorsa konuma yorum yapma
Alakana maydanozu sordum HCG ile LH ne alaka diyorum?
- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
Merhaba demişsin sadece. Merhaba hangi soruyu barındırıyor? Pozitif test var birde. Biri ne olduğunu anlamadan tebrik etmiş. Zoruma ne gidecek tanımam etmem seni kuralları söylüyorum sana boş boş flood yapma diye.
evet haklısınız konu hakkında açıklama yapmadan paylaşım oldu bu da benim ilk kez bu uygulamayı kullanmamdan kaynaklı bende farketmeden çok kez paylaştığımı gördüm maalesef ki silemedim bu kadar komik olduğunu düşünmüyorum ve sonra düzeltmeye çalıştım ovülasyon testi olduğunu belirttimMerhaba demişsin sadece. Merhaba hangi soruyu barındırıyor? Pozitif test var birde. Biri ne olduğunu anlamadan tebrik etmiş. Zoruma ne gidecek tanımam etmem seni kuralları söylüyorum sana boş boş flood yapma diye.
- 4 Kasım 2022
- 793
- 181
- 23
- 23
Evet 3 gün değerlendirdiniz yarın tekrar paylaşınovülasyon testi
yumurtlama döneminde olduğumu mu gösteriyor ilk denememdi bilemedim paylaşmak istedim
- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
teşekkür ederim paylaşırımEvet 3 gün değerlendirdiniz yarın tekrar paylaşın
Çatlamış mı sence canım , ama söyle bir durum oldu bu şekilde çıktı ayın 6 sı sonra dolaba koydum 1 saat sonra baktığımda koyu olmuştu çatlama olmuş mu senceEvet 3 gün değerlendirdiniz yarın tekrar paylaşın
Eklentiler
- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
merhaba Buda 2. qünde yaptığım testEvet 3 gün değerlendirdiniz yarın tekrar paylaşın
Eklentiler
- 3 Aralık 2023
- 630
- 306
- 23
bilen kimse yok sanırım ogünleri değerlendirdiysen inşallah olumlu sonuç alırsınÇatlamış mı sence canım , ama söyle bir durum oldu bu şekilde çıktı ayın 6 sı sonra dolaba koydum 1 saat sonra baktığımda koyu olmuştu çatlama olmuş mu sence