• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama döneminde olduğumu mu gösteriyor?

tuva luna

🤍🖤
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2023
630
306
23
ovülasyon testi
yumurtlama döneminde olduğumu mu gösteriyor ilk denememdi bilemedim paylaşmak istedim

Eklentiler

• 8F019BD7-1440-4206-A889-E0C0EBDE0C83.jpeg
    8F019BD7-1440-4206-A889-E0C0EBDE0C83.jpeg
    81,6 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
yeni üye olduğum için bişey paylaşayım dedim 4 defa girmiş silmeye çalıştım ama olmuyor sanırım ayrıca gebelik testini ve ovülasyon testlerinin farklı konularda kullanıldığının farkındayım sadece bu şekilde yumurtlama gerçekleşmişmi çatlama olmuşmu diye merak ettim zorunuza gidiyorsa konuma yorum yapma

yeni üye olduğum için bişey paylaşayım dedim 4 defa girmiş silmeye çalıştım ama olmuyor sanırım ayrıca gebelik testini ve ovülasyon testlerinin farklı konularda kullanıldığının farkındayım sadece bu şekilde yumurtlama gerçekleşmişmi çatlama olmuşmu diye merak ettim zorunuza gidiyorsa konuma yorum yapma
Başlığı yazdıktan sonra bir de sorunuz neyse onu yazarsanız daha verimli olur sizin için. Sadece merhaba yazıp bir test fotoğrafı atınca anlaşılmıyor derdiniz. Mesela ben gebelik testi sandım..

Merhaba demişsin sadece. Merhaba hangi soruyu barındırıyor? Pozitif test var birde. Biri ne olduğunu anlamadan tebrik etmiş. Zoruma ne gidecek tanımam etmem seni kuralları söylüyorum sana boş boş flood yapma diye.
Alakana maydanozu sordum HCG ile LH ne alaka diyorum? 🤣

Merhaba demişsin sadece. Merhaba hangi soruyu barındırıyor? Pozitif test var birde. Biri ne olduğunu anlamadan tebrik etmiş. Zoruma ne gidecek tanımam etmem seni kuralları söylüyorum sana boş boş flood yapma diye.
evet haklısınız konu hakkında açıklama yapmadan paylaşım oldu bu da benim ilk kez bu uygulamayı kullanmamdan kaynaklı bende farketmeden çok kez paylaştığımı gördüm maalesef ki silemedim bu kadar komik olduğunu düşünmüyorum ve sonra düzeltmeye çalıştım ovülasyon testi olduğunu belirttim 🌹

Back