• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama döneminde ilişki

cmtsı gunu asırı sekılde karnımın agrıdıgını hıssettım adetıme daha ıkı hafta var.doktor ogun yumurtamın catlıycagını solemıstı olede oldu.catlamadan bıgun once ve bıgun sonra ılıskı demıstı.bugun gıttım doktora bana ıkıhafta ılıskı yok ıkıhafta sonunda gel bakalım tutmusmu tutmamısmı.ıns hamıle kalırım:))

canım neden 2 hafta ilişki yok dedi?

canım neden 2 hafta ilişki yok dedi?

onu bende sordum doktora.dedıkı bana sonucta yumurta catladı ve catlamadan bıgun once bıgun sonra ılıskı vermıstı.tuttuysa o arada tutmustur.eger daha sonrasında ılıskı olursa bebegın tutunmasına engel olur.gecen ayda bole demıstı bu ayda.bende napım korkumdan onu dınlıyorum.sonucta onun takıbındeyım.

yumurtlama döneminde göğüsler acır mı? adetime 10 gün var-acı yaklaşık 1 haftadır devam ediyor bel ağrımda var- ama benim göğüslerim acayip acıyor,sanki adet öncesinde yaşadığım gibi, bu göğüs acım

valla canım benım yumurtamın catladıgı gun acayıp bı karın agrım oldu yanı yumurtalıklarımın agrıdıgını hıssettım resmen.karnımın alt kısmı nası agrıodu.yurumekte zorlandım.ztn doktorun dedıgı gundu ve ne oncekı gun nede ertesı gun bıdaha ole bıse yasamadım.anladımkı yumurtam catlıo.goguslerımde bıse hıssetmedım.

slm kızlar Allahıma bınlerce kez sukurler olsun hamıleyım 5haftalık:64: bende uzun zamandır sızın gıbı bu sıteyı takıp edıyodum.ve bır yılın sonunda oldu.adetımden 5gun once acık kırmızı bı kan geldı sonrasında kahverengı lekelenme oldu.uctane testın ardından pztsı doktora gıttım ultrasonla baktı ve 4haftalık hamişoldugumu soledı.benım hıcbır belırtım olmadı.yanı o leke gelmese anlayıp test yapmazdım.ben ıkı aydır yumurta takıbı yaptırıorum.ılkınde olmadıo ama gecen ay doktorun dedıgı zmanlarda ılıskı oldu ve once Allahın sonra doktorun sayesınde tutturdummmm...sızlere tavsıyem sızde yumurtama takıbı yaptırın.bazı kadınların yumurtası gec catlıo bende bunu yumurta takıbınde ogrendım.benım 22.gunde catlıomus mesela

slm kızlar Allahıma bınlerce kez sukurler olsun hamıleyım 5haftalık:64: bende uzun zamandır sızın gıbı bu sıteyı takıp edıyodum.ve bır yılın sonunda oldu.adetımden 5gun once acık kırmızı bı kan geldı sonrasında kahverengı lekelenme oldu.uctane testın ardından pztsı doktora gıttım ultrasonla baktı ve 4haftalık hamişoldugumu soledı.benım hıcbır belırtım olmadı.yanı o leke gelmese anlayıp test yapmazdım.ben ıkı aydır yumurta takıbı yaptırıorum.ılkınde olmadıo ama gecen ay doktorun dedıgı zmanlarda ılıskı oldu ve once Allahın sonra doktorun sayesınde tutturdummmm...sızlere tavsıyem sızde yumurtama takıbı yaptırın.bazı kadınların yumurtası gec catlıo bende bunu yumurta takıbınde ogrendım.benım 22.gunde catlıomus mesela

canım senin adına çok sewindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucagına almak nasip olsun inş,
bende yumurtladıgımı anlayamıyorum senden öğrenmek istediğim adet döngün kaç gün yani kaç günde oluyorsun..???

canım senin adına çok sewindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucagına almak nasip olsun inş,
bende yumurtladıgımı anlayamıyorum senden öğrenmek istediğim adet döngün kaç gün yani kaç günde oluyorsun..???

ranacım ben 35 gunde bır adet oluyorum.ve benım yumurtam adetın ılk gununden sayarsam 19.dunde catladı.yanı 8martta hastandım 22 martta catladı

ranacım ben 35 gunde bır adet oluyorum.ve benım yumurtam adetın ılk gununden sayarsam 19.dunde catladı.yanı 8martta hastandım 22 martta catladı

anladım canım bende senin gibiydim 35 gündü ama ewlendim 7 aydırda korunmuyorum bebek istiyorum ama 10 yada 15 gün gecikmeli olmaya başladı hatta bu ay hala kırmızıları bekliyorum 23 gün oldu yok...

Arkadaşlar ,doktorum adetten sonra 9.ve 18. günler arası gün aşırı ilişkiye girmemizi söyledi.Merak ettiğim şu,her gün ilişkiye girilse gebeliğe engel olur mu?Evet her gün ilişkiye girildiğinde spermleerin kalitesi düşermiş.
Yani gün aşırı girilen ilişkide hamilelik şansı her gün girilene göre daha mı fazladır?

hergün ilişkiye girmek sperm kalitesini ve sayısını azaltacağından gün aşırı ve doktorun verdiği günlere yoğunlasarak allahın izniyle basarılı olabilirsiniz.....gün asırı şansın daha yüksek tatlım ayrıca şunuda biliyorsun dimi spermler rahimde 2-3 gün canlı yasayabiliyor yani bu ne demek oluyor bugün ilişkiye girince 3 gün en kötü 2 gün içinde canlı yasıyor he bu arada sende kendini sıcak tutman gerekiyor ....:61:

mrb yumurtlama takibi nasıl yapılıo acaba??

canım adetin 3. günü doktora gideceksin ilaç verir yada vermez kontrol eder ultrasonda bakar seni tekrar çağırır yumurtlarına bakar ultrasonda gelişti mi çatladı mı çatlamadıysa çatlatma iğnesi yapar. ilişkide bulunmanız için günleri verir

benim ovulasyon günüm dünmüş
bugün test negatif çıkınca anladım:KK47:
dün ilişki olmadı bugün de biraz şüpheli:KK75:
olursa olur.stres yapmaya gerek yok
5 aydır yeterince stres yaptık:KK34:

Back