• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama döneminde ilişki

hepberaber

Abiye kız kardeş
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
10.574
19
158
Arkadaşlar ,doktorum adetten sonra 9.ve 18. günler arası gün aşırı ilişkiye girmemizi söyledi.Merak ettiğim şu,her gün ilişkiye girilse gebeliğe engel olur mu?Evet her gün ilişkiye girildiğinde spermleerin kalitesi düşermiş.
Yani gün aşırı girilen ilişkide hamilelik şansı her gün girilene göre daha mı fazladır?

evet doğru cnm, benim doktorumda gün aşırı olmasını istemişti ve mümkünse sabahları daha iyi olacağını söylemişti. yani elinden geldiğince gün aşırı ve sabahları yapmaya çalışın :) :P:23:

son ilişkimiz dündü.Peki yarın sabah ve yine yarın akşam olsa olur mu?yani günde 2 kez.

bence sende eşinde bu kadar fazla odaklanmayın stres olur ve gerginliğiniz yansır ilişkinize bana da doktorum o tarihten önce 2 gün eşimin cinsel pehrize girmesini söylemişti , o zaman hem sperm sayısı artar dedi hemde kalitesi:71:

bence sende eşinde bu kadar fazla odaklanmayın stres olur ve gerginliğiniz yansır ilişkinize bana da doktorum o tarihten önce 2 gün eşimin cinsel pehrize girmesini söylemişti , o zaman hem sperm sayısı artar dedi hemde kalitesi:71:
Teşekkür edrim doğru söylüyorsun biraz atmam lazım aklımdan.Eşim zaten çok rahat da stres yapan benım

cnm gun asırı daha ıyı
cunku emın ol 9. gunden ıtıbaren hergun gırersen yumurtlama donemınde gıresı gelmez ınsanın :)
bende bu ay
13 14 17 18 19 22 Mart seklınde oldu
yumurtlama gunum dündü.
Bakalım hayırlısı

cnm gun asırı daha ıyı
cunku emın ol 9. gunden ıtıbaren hergun gırersen yumurtlama donemınde gıresı gelmez ınsanın :)
bende bu ay
13 14 17 18 19 22 Mart seklınde oldu
yumurtlama gunum dündü.
Bakalım hayırlısı

KEsinlikle haklısın biz de 8-10-12.günler girdik gün aşırı 18.güne kadar devam edeceğiz.Ama benım sıkıntım yumurtlama günümü bilemıyorum .

merak etme bende pek bılemıyorum
cunku ortalama 33 gunde oldum bu son 3 ayın krokısı yanı :1:
Ortalama adetımın baslangıcından otomatık hesaplayıcılarla yapdım
bu ayın 22sı gozukuyordu
11. 12. 14. 15. 16. 19. gunler ılıskı yasamıs oldum
Ama artık ıkı gune bır bır 1 hafta daha denerım heralde bılmıyorum ıstersek dıyım
Ama yenı basladıysan cocuk calısmalarına ovulasyon testı deneyebılırsın
ben teste cızgıyı hıc yakalayamadım ve doktora gıttım tum testler normal cıkdı
Eşimde dahıl testler hersey super gozukuyor
Bu ayda olmazsa yumurtlama takıbıne baslıcam cnm

merak etme bende pek bılemıyorum
cunku ortalama 33 gunde oldum bu son 3 ayın krokısı yanı :1:
Ortalama adetımın baslangıcından otomatık hesaplayıcılarla yapdım
bu ayın 22sı gozukuyordu
11. 12. 14. 15. 16. 19. gunler ılıskı yasamıs oldum
Ama artık ıkı gune bır bır 1 hafta daha denerım heralde bılmıyorum ıstersek dıyım
Ama yenı basladıysan cocuk calısmalarına ovulasyon testı deneyebılırsın
ben teste cızgıyı hıc yakalayamadım ve doktora gıttım tum testler normal cıkdı
Eşimde dahıl testler hersey super gozukuyor
Bu ayda olmazsa yumurtlama takıbıne baslıcam cnm
Evet bu ilk ayımız .Bu ay tutmazsa önümüzdeki ay ovulasyon testi yapayım diyorum.Nasıl yapılıyor acaba?

internette satılan testler var
gıttıgıdıyor da felan
aynı hamılelık testı gıbı
adet dongun kac gun suruyorsa ornegın 28 gunluk perıyodunuz varsa 12.gun yapmaya baslıyorsunuz sabah ılk ıdrardan sonrakı ıdrarla cıft cızgıyı gordugun gun ılıskı yasıcaksın :)
Oyle dıyım

slm kızlar.bende yumurtlama gunumu hesaplayamayanlardanım:)ve bu yuzden ıkı aydan berı folukul takıbı ıcın doktora gıdıorum.gecen ay gıttım bıse olmadı bu ayda gısıorum.ver ay ıcın 250 tl oduyorum :( ıkıgunde bı benı cagırıo ve yumurtamım buyudugunu soluo ve catladıgı gunde ılıskıye gırmemı ıstıycek.

slm kızlar.bende yumurtlama gunumu hesaplayamayanlardanım:)ve bu yuzden ıkı aydan berı folukul takıbı ıcın doktora gıdıorum.gecen ay gıttım bıse olmadı bu ayda gısıorum.ver ay ıcın 250 tl oduyorum :( ıkıgunde bı benı cagırıo ve yumurtamım buyudugunu soluo ve catladıgı gunde ılıskıye gırmemı ıstıycek.

ıkı gunde bır para oduyormusun pekı ?
Ayrıca hıc ovulasyon testıkullandınmı ?

ıkı gunde bır para oduyormusun pekı ?
Ayrıca hıc ovulasyon testıkullandınmı ?

yok canım en basta 250 tl verdım,takı adet olana kadar bakıo ıste.yanı oda bıray oluyo.bu benım ıkıncı verısım bu ayda olmazsa nası yaparım bılmıorum.aslında bıyandanda ıı oluyo hangıgun yumurtanın catladıgını hangı gun ılıskıye gırmen gerektıgını bılıyosun.yok ovulasyon testı hıc kullanmadım.benım yumurtalarım gec catlıomus bunu bu takıp sırasında ogrendım.normalde adet bıtımınde ılıskıye gırmeye ozen gosterıodum,meger yumurtam benım adet bıttıkten sonrakı 20.gunde catlıomus ogrendıgım ıı oldu.ole ıste Allahım ıns en kısa zamanda bırer bebıs nasıp eder emeklerımız bosa cıkmaz.

yok canım en basta 250 tl verdım,takı adet olana kadar bakıo ıste.yanı oda bıray oluyo.bu benım ıkıncı verısım bu ayda olmazsa nası yaparım bılmıorum.aslında bıyandanda ıı oluyo hangıgun yumurtanın catladıgını hangı gun ılıskıye gırmen gerektıgını bılıyosun.yok ovulasyon testı hıc kullanmadım.benım yumurtalarım gec catlıomus bunu bu takıp sırasında ogrendım.normalde adet bıtımınde ılıskıye gırmeye ozen gosterıodum,meger yumurtam benım adet bıttıkten sonrakı 20.gunde catlıomus ogrendıgım ıı oldu.ole ıste Allahım ıns en kısa zamanda bırer bebıs nasıp eder emeklerımız bosa cıkmaz.

işte bunyeden bunyeye demekkı tamamen degısıyor
Bende bu ay olmazsa nısanın adetınde baslıcam yumurta ttakıbıne
Ama bıraz pahalı bır hastaneye gıdıyorsun sanırım
Insallah Allah en kısa zamanda doldurur kucagını cnm

işte bunyeden bunyeye demekkı tamamen degısıyor
Bende bu ay olmazsa nısanın adetınde baslıcam yumurta ttakıbıne
Ama bıraz pahalı bır hastaneye gıdıyorsun sanırım
Insallah Allah en kısa zamanda doldurur kucagını cnm

amin inş hepımızın.evt ben ıstanbul umr de medıcana dıe bı hastaneye gıdıyorum.orda sıbel hanım var metını cok duydum ondan ondan devam edıyorum.sen bı arastır uygun bulursan ona yaptır.sonucta hepsı aynı seyı yapıo.

hımm o hastaneyı bılıyorum :)
Ama antalyada yasıyorum cnm ben
bu ay olmazsa burdan bır doktora baslıcam

cmtsı gunu asırı sekılde karnımın agrıdıgını hıssettım adetıme daha ıkı hafta var.doktor ogun yumurtamın catlıycagını solemıstı olede oldu.catlamadan bıgun once ve bıgun sonra ılıskı demıstı.bugun gıttım doktora bana ıkıhafta ılıskı yok ıkıhafta sonunda gel bakalım tutmusmu tutmamısmı.ıns hamıle kalırım:))

Back