Yumurtlama döneminde ağrı

herzamanuykumvar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2023
3
2
35
Merhabaaalarrrr, size bir sorum var hanımlar. Ben 33 yaşındayım evliyim yaklaşık bir senedir bebek istiyoruz . Düzenli regl olurum hiç şaşmaz günü . Bu ay yumurtlama donemim iki gün sonra, telefonumda kullandigim uygulamaya göre ve benim sanki adet olucakmisim gibi ince ince ağrım var . Sizinde böyle birşey başınıza geldi mi acaba ?

Merhabaaalarrrr, size bir sorum var hanımlar. Ben 33 yaşındayım evliyim yaklaşık bir senedir bebek istiyoruz . Düzenli regl olurum hiç şaşmaz günü . Bu ay yumurtlama donemim iki gün sonra, telefonumda kullandigim uygulamaya göre ve benim sanki adet olucakmisim gibi ince ince ağrım var . Sizinde böyle birşey başınıza geldi mi acaba ?
Evet canım ben sık yaşarım. Yumurtlarken olur o ağrılar. Normaldir.

Yumurtlama dönemi kasik ağrısı oluyor cnm bende de oldu 2 gün evel .bende program kullanıyorum değerlendir tabi bugünleri 2 günde 1de olsa. çatlama ne zaman oluyor bilmedgmz için ztn dogurganlik günleri totalde 5 6 gün

Benimde 2 gündür deli gibi ağrılarım var. Batmalarım aşırı şekilde arttı. Hayırlara vesile inşaAllah güzel değerlendirmek lazım🙏

X