Yumurtlama dönemimin son günü

mutluyumki

Saglikla Gel bebegim
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
68
ya benim yarın yumurtalama dönemimin son günü ve bugün akıntıda kan var öyle günlük pede falan leke halinde gelmiyor ama akıntı icinde var bu ne demek bebek icin belirti olamaz demi yani ne ara olustuda kan falan geliyor demi cuma basladı dönem yarın son

acil cvp verin lütfennn

Canım inşallah hamiş haberini alırsın kısa zamanda ama kan olayını ben yaşamamıştım yaşayanlar varmı bilmiyorum. bence doktora gitmende yarar var.

canım kimilerinin yumurtlama kanaması olur.kırmızıdan çok kahverengimsi leke şeklinde.veya rahim ağzı enfeksiyonu falan.ama ilk ihtimal daha mümkün.

bende hıc olmadı bugüne kadar hıc öyle yumurta kanaması falan :S

cuma doktora gıtmıstım muaneden dolayı kanama oldu bıraz esımle bırlıkte olduk ogün bıraz oldu kanama sonra kesıldi cumartesiden düne kadar yoktu bısey dün akıntının ıcınde kırmızı gıbı vardı ve cuma yumurtlama dönemi baslangıcı dedı doktor carsamba son dedı hatta sol taraftan gelıyor yumurtan dedı bana..hamılelık olamaz degıl mı cünkü ne ara tuttuda ne ara kanama gıbı seyler olacak ve kahverengı degıl bılgıdın kırmızı ama leke halınde degıl sadece akıntının ıcerısınde vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…