• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık YumurtLama dönemim erken soğan küründe 12. Gün

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hakraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
111
41
28
35
bu ay hsg çektirdim ve korunacağım diye soğan kürüne başlamıştım şuan 12. Günü ve doktor kontrolüne gittim doktor şuan yumurtaların olgunlaşmış dedi ve ilişki önerdi hsg den sonra korunmamız gerekmiyor mı dedim hayır bu ay gebe bile kalabilirsin dedi ama soğan kürünü 15 gün yapmak istiyordum şuan yumurtlama günüm ve devam edip etmemekte kararsızım ne yapmalıyım sizde

Canim genelde kullanma derler ama tam bilgim yok.cevap veren olur mutlaka hayirlisi olsun hakkinda canim

Bence kullanma zaten 12 gün kullanmışsın madem gebe kalma ihtimali yüksek demiş doktor ve yumurtlama günlerindesin 3 gün için riske atmaya değmez. Bu tamamen benim görüşüm tabi yine de sen bilirsin canım

Çok teşekkür ederim benimde yapasım yok aslında ama 15 güne tamamlamak daha faydalı olur diye duydum oyüzden sormak istedim

Canim genelde kullanma derler ama tam bilgim yok.cevap veren olur mutlaka hayirlisi olsun hakkinda canim
Çok teşekkür ederim canım bakalım bir çok işlem gördüm artık bedenen de çok yoruldum bütün sonuçlarım temiz çıktı çok şükür bakalım artık bütün işim dualara kaldı allahın izni ile sağlıklı çocuklarımız olsun hepimizin

soğan kürünü zaten ibrahim saraçoğlu diyor adet bitiminden itibaren ilk 5 gün içerisinde kullanının 15 gün diye ben yumurtaya bir etki ettiğini sanmıyorum öyle olsa 12 gün içmissin o zaman yumurtalar gelişmez

Back