• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yumurtlama dönemi????

betull33

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2020
45
11
3
arkadaşlar adet takvimime göre yumurtalama dönemindeyim sanırım biraz kasıklarım ağrıyor ve kasıklarıma bastırınca peçeteye akıntı şeklinde kan geliyor bu normal midir

arkadaşlar adet takvimime göre yumurtalama dönemindeyim sanırım biraz kasıklarım ağrıyor ve kasıklarıma bastırınca peçeteye akıntı şeklinde kan geliyor bu normal midir
Tuhaf.....bastırınca geliyor olmasi

evet karnımda hafif ağrı var neden olduğunu anlamak için çok hafif bastırdım lavaboya gidincr peçetede akıntılı kan gördüm
bence doktora gıtmenız gerek yumurtlama akıntısıyla karısık hafıf kanımsı lekemsı bısey geldıgınde yumurta catlamıs oluyor ama karın degıl de kasık agrır. belkı baska bı problemınız vardır. doktor muayenesı sart.

bence doktora gıtmenız gerek yumurtlama akıntısıyla karısık hafıf kanımsı lekemsı bısey geldıgınde yumurta catlamıs oluyor ama karın degıl de kasık agrır. belkı baska bı problemınız vardır. doktor muayenesı sart.
evet tam anlamıyla kasık ağrısı yaşıyorum şuan

insanların kuruntulu veya takıntılı olması garipsenicek bi davranış değil cevap vermezsiniz olur biter
Maalesef başka bir konuda cevap vermiş bulundum. Gayet de güzel cevapladı diğer arkadaşlar da bunları önemsememiş olmanız sinir bozucu. Takıntılıysanız destek alın. İnsanları kullanmayın.

Maalesef başka bir konuda cevap vermiş bulundum. Gayet de güzel cevapladı diğer arkadaşlar da bunları önemsememiş olmanız sinir bozucu. Takıntılıysanız destek alın. İnsanları kullanmayın.
diğer konuda cevap verebilirsiniz bu sizin fikirlerinize önem vermediğim anlamına gelmiyor sadece yeni yaşadığım bir olayı yazdım
diğer konularımda böyle bir şikayetimden bahsetmemiştim az önce yaşadığım bir olay

Lütfen aynı sorun için defalarca konu açmayın. İlk konunuzdan devam edin..

Back
X