• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama dönemi ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ebru1391

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
558
310
53
Merhabalar, yumurtlama dönemine 2 3 gün kala olan korunmasız ilişkide hamilelik olasılığı yüksek midir ?

Yumurtlama döneminden 1-2 gün önce korunmasız ilişkiye başlamak şansı artırıyor spermin kalitesine göre vücutta 48-72 saate kadar yaşadığı için döllenme olasılığı olabilir 🙋🏻‍♀️

Yumurtlama döneminden 1-2 gün önce korunmasız ilişkiye başlamak şansı artırıyor spermin kalitesine göre vücutta 48-72 saate kadar yaşadığı için döllenme olasılığı olabilir 🙋🏻‍♀️
Peki bir sey daha sorabilir miyim ?
Diyelim ki o gün tuttu ve 2 gün sonra yani bugün benim yumurtlama günüm. Bu gün her ayki gibi bi yoğun akıntım olmadı bu normal mi olması gerekir mi

Peki bir sey daha sorabilir miyim ?
Diyelim ki o gün tuttu ve 2 gün sonra yani bugün benim yumurtlama günüm. Bu gün her ayki gibi bi yoğun akıntım olmadı bu normal mi olması gerekir mi
Her ay farklılık gösterebilir akıntı bende de her ay aynı yoğunlukta olmuyor o kaygan Şeffaf akıntı aslında vücudun spermin rahim içinde daha uzun yaşaması ve hareket edebilmesi için ürettiği bişey :) ama siz Ovülasyon haftanızı değerlendirebildiğiniz kadar değerlendirin 1 2 gün ile kısıtlı kalmayın ki şansınız artsın :)

Back