Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurtlama döneminden 1-2 gün önce korunmasız ilişkiye başlamak şansı artırıyor spermin kalitesine göre vücutta 48-72 saate kadar yaşadığı için döllenme olasılığı olabilir
Yumurtlama döneminden 1-2 gün önce korunmasız ilişkiye başlamak şansı artırıyor spermin kalitesine göre vücutta 48-72 saate kadar yaşadığı için döllenme olasılığı olabilir
Peki bir sey daha sorabilir miyim ?
Diyelim ki o gün tuttu ve 2 gün sonra yani bugün benim yumurtlama günüm. Bu gün her ayki gibi bi yoğun akıntım olmadı bu normal mi olması gerekir mi
Peki bir sey daha sorabilir miyim ?
Diyelim ki o gün tuttu ve 2 gün sonra yani bugün benim yumurtlama günüm. Bu gün her ayki gibi bi yoğun akıntım olmadı bu normal mi olması gerekir mi
Her ay farklılık gösterebilir akıntı bende de her ay aynı yoğunlukta olmuyor o kaygan Şeffaf akıntı aslında vücudun spermin rahim içinde daha uzun yaşaması ve hareket edebilmesi için ürettiği bişey :) ama siz Ovülasyon haftanızı değerlendirebildiğiniz kadar değerlendirin 1 2 gün ile kısıtlı kalmayın ki şansınız artsın :)