• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Dönemi Hesabı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

derinbirtutku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2018
65
58
3
30
Eskişehir
Merhaba kızlar ,

Bu dönem için normalde ortalama süreç 1 hafta oluyor ya sizce bu süreçte 3 günü değerlendirmek yeterli midir . Ben yoğun çalışan biriyim . Eve dönünce yorgunluktan yığılıp kalıyorum . En yüksek olduğu gün öncesi ve sonrasını değerlendiriyorum . Mümkün olursa kalan kısmıda değerlendiriyorum ama her zaman bu gücü bende eşimde kendinde bulamıyor . Sizce çok mu yetersiz :( gelsin artık bir beybi ya :(

Merhaba kızlar ,

Bu dönem için normalde ortalama süreç 1 hafta oluyor ya sizce bu süreçte 3 günü değerlendirmek yeterli midir . Ben yoğun çalışan biriyim . Eve dönünce yorgunluktan yığılıp kalıyorum . En yüksek olduğu gün öncesi ve sonrasını değerlendiriyorum . Mümkün olursa kalan kısmıda değerlendiriyorum ama her zaman bu gücü bende eşimde kendinde bulamıyor . Sizce çok mu yetersiz :KK43: gelsin artık bir beybi ya :KK43:
Canım tek ilişkiyle bile tutuyor olacağı varsa bende senin gibi düşündüm durdum ama içinden ne zaman geliyorsa o zaman yapmak.. şartlamak da olumsuz etkiliyor sen çift çizgiyi görünce değerlendir sonrası öncesi artık gücüne kalmış bence..benim kuzenim tek ilişki ve spiralle hamile kaldı Rabbim bizede nasip etsin

Amin canım inşallah işte insan çok istediği için olsun diye her fırsatı değerlendirmek istiyor
Aynen canım benim 5 yaşında kızım var onda bu kadar yumurtlama günü falan bilmiyordum 4 ay sonra hamile kaldım şimdi de herşeyi öğrendim o kadar sabırsızım ki :KK17:geçen ay ilk defa yumurtlama testi kullandım o kadar emindim ki kesin oldu dedim o psikolojiye büründüm ama maalesef olmadı:KK61:bu ay adetin 2. Günü başlanan çörek otu tarçın bal kürünü yapıcam yumurtlama gününüde tespit edersem gerisi Allaha kalmış:dua:senin bat ne zaman

Aynen canım benim 5 yaşında kızım var onda bu kadar yumurtlama günü falan bilmiyordum 4 ay sonra hamile kaldım şimdi de herşeyi öğrendim o kadar sabırsızım ki :KK17:geçen ay ilk defa yumurtlama testi kullandım o kadar emindim ki kesin oldu dedim o psikolojiye büründüm ama maalesef olmadı:KK61:bu ay adetin 2. Günü başlanan çörek otu tarçın bal kürünü yapıcam yumurtlama gününüde tespit edersem gerisi Allaha kalmış:dua:senin bat ne zaman

Benim BAT 1 Nisan canım bakalım az kaldıda ben hiç bir şey hisetmiyorum kendimi umutlandırmaktan korkuyorum 3 aydır olmuyor , çok düşününce sitrese giriyorum bişey yapmadan bekliyeceğim artık :KK17:

Back