- Konu Sahibi Gurbetkusu74
-
Ayy ne guzel, hadi bakalim saglikla gelsin bebeginizMerhaba bugün öğrendim bir oğluşum olacakmış
Teşekkür ederim inşallahAyy ne guzel, hadi bakalim saglikla gelsin bebeginiz
Çatlayan yumurta 24, sperm 72 saat canlı kalabiliyor zaten yani yumurtlama harici ayın farklı bi zamanında hamile kalınamaz ki geç dollenme de yumurtanın geç catlamasiyla oluyor zaten. Ayrıca arkadaşım ovulasyon takibiyle tek ilişkiyle hamile kaldı şuan kızı 3 yaşında ben pek alakalı olduğunu düşünmüyorum o durumun. Çin takvimi cogu arkadasta ve bende doğru çıkti ama ona bi bakın isterseniz
bu ben hepsini denedim sonuc 3. KizOvulasyon takibi ile tam yumurtlama gunu tek iliski yasadik. Cin takvimi de erkek diyordu, sifir bulanti, rahat bir hamilelik, istahim acildi cnm hep et istiyor, saclarim uzuyor, yuzumde bir guzellik falan derkeen fetal DNA kiz bebis geliyor dedi:)) Erkek icin aylarca yaptigim sodyum diyeti de cabasiSaglikla gelsinler
Hahah yalniz degilim sevindim. Ben de diyordum bir ben beceremedim heraldebu ben hepsini denedim sonuc 3. Kiz
Yok snladım 5 tsnede yapsam kız zaten kapattım cocuk defterınıHahah yalniz degilim sevindim. Ben de diyordum bir ben beceremedim heralde
Sol taraf erkek derler cnm ama ben solda agri hissetsem de kizim oldu, yani belli olmaz. Ama kese icinde bebek gorundugunde ultrason resminde bebek solda ise erkek sagda ise kiz oluyor sanirim. İki kizimda da sagdaydi bende. Arkadasimla ayni hafta hamileyiz onun erkek ve soldaydi. Bunu bi dene bakalim. Bu yontemi de soyleyen cok..Kızlar merhaba bende ovulasyon testi ile takip ederek birliktelik yaşadım. Testin en koyu çıktığı günün 12 saat sonrasını ve ertesi gün değil diğer günü değerlendirdim.Hamile olduğumu öğrendim.
Benimde sol kasığımda kasılmalar oluyor sanırım sol tarafımda. Bu şekilde cinsiyet kız mı olur erkek mi hiç bilemedim fikriniz var mı?(herşeyden önce sağlıklı olmasını istiyorum tabi rabbimden)
Ben bu gebeliğimin bariz sagda tuttuguna emınım. Tek ılıskıyle saga yatarsk uyudum. O gun tuttu zaten ve 1 hafta 10 gun hep sag kasıgım ve sahig belim agrıyordu kız dıolarSol taraf erkek derler cnm ama ben solda agri hissetsem de kizim oldu, yani belli olmaz. Ama kese icinde bebek gorundugunde ultrason resminde bebek solda ise erkek sagda ise kiz oluyor sanirim. İki kizimda da sagdaydi bende. Arkadasimla ayni hafta hamileyiz onun erkek ve soldaydi. Bunu bi dene bakalim. Bu yontemi de soyleyen cok..
Öğrendiniz mi cinsiyetini bebeğinizinBen bu gebeliğimin bariz sagda tuttuguna emınım. Tek ılıskıyle saga yatarsk uyudum. O gun tuttu zaten ve 1 hafta 10 gun hep sag kasıgım ve sahig belim agrıyordu kız dıolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?