Yumurtlama dönemi cinsiyet 😄

Gurbetkusu74

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2022
762
706
33
Merak ettiğim birşey var yumurta takibi yapıp 13-14-15. Gün hamile kaldığını düşünen arkadaşlarn bebislerinin cinsiyeti ne oldu acaba çok merak ediyorum yumurtlama zamanı olan çocuklar kesin erkek diyorlar bu doğru mu acaba önceliğim tabiki sağlıklı olması yeter ki sağlıklı bir evladım olsun.. bende yumurtlama dönemi hamile kaldım adetimin 13. Günüydü tek ilişki olduğu için o gün olduğuna eminim kız olmasına hep bı hevesim vardı ama herkes erkek olur diyo acaba bunda doğruluk payı var mı

Çatlayan yumurta 24, sperm 72 saat canlı kalabiliyor zaten yani yumurtlama harici ayın farklı bi zamanında hamile kalınamaz ki geç dollenme de yumurtanın geç catlamasiyla oluyor zaten. Ayrıca arkadaşım ovulasyon takibiyle tek ilişkiyle hamile kaldı şuan kızı 3 yaşında ben pek alakalı olduğunu düşünmüyorum o durumun. Çin takvimi cogu arkadasta ve bende doğru çıkti ama ona bi bakın isterseniz

Çin takvimi ve annelik hislerim oğlan diyor Allah'tan sadece hayrlısını diliyorum benimki sadece merak işte

Adetin 10-11-12. Günleri kalndysa kız 13-14-15. Günleri erkek olur deniyor. Kız hücresi daha uzun yaşadığı için dollenmeyle en fazla dayanan kız oluyor ama çatlama hemen olacaksa yumurtlama gunyse erkek hücresi oluyormuş diyorlar bende bu işlerin yüzde 50 sansdan ibaret olduğunu düşünüyorum

Ovulasyon takibi ile tam yumurtlama gunu tek iliski yasadik. Cin takvimi de erkek diyordu, sifir bulanti, rahat bir hamilelik, istahim acildi cnm hep et istiyor, saclarim uzuyor, yuzumde bir guzellik falan derkeen fetal DNA kiz bebis geliyor dedi:)) Erkek icin aylarca yaptigim sodyum diyeti de cabasi Saglikla gelsinler

Merhaba sağlıkla gelsin bebeginiz:) Yumurtlama günü dediğiniz, şeffaf uzayan akinti geldiği gün mü, yoksa 1 2 gün sonrası mı oluyor acaba

Merhaba sağlıkla gelsin bebeginiz:) Yumurtlama günü dediğiniz, şeffaf uzayan akinti geldiği gün mü, yoksa 1 2 gün sonrası mı oluyor acaba
Akintinin ertesi gunuydu saniyorum. Ovulasyon testlerini kullandim ben, piki gordukten 12 saat sonrayi degerlendirdik.Ertesi gun baktigimda test solmustu yani yumurta catlamis, icerde de sperm vardi.

Yaaa benimde kızım olsa keşke ramzi teorisi kese şekli cin takvimi analık hissleri hepsi oğlan diyor bende baya baya emin gbyim sanki kesenizin şekli nasldi 8 haftalıkken

Yaaa benimde kızım olsa keşke ramzi teorisi kese şekli cin takvimi analık hissleri hepsi oğlan diyor bende baya baya emin gbyim sanki kesenizin şekli nasldi 8 haftalıkken
Fasulye seklindeydi, bebis de solda Bu arada cin takvimi tutmadi ama Rus ve Japon takvimi tuttu iki kizimda da.

Yumurtlama gününde hamile kaldım 14.gün cinsiyet erkek

Hadi bakalım bende 13. Günüm bakalım ne olacak kese fasulye şeklinde bebek solda çin takvimi oğlan diyo bakalım bunlar nekadar tutacak
Keseye göre tahmin diye bisey yok zaten onların önemi yok.Ama yumurtlama gününün acıklaması bilimsel erkek spermler hızlıymıs ve az yaşıyormuş.Kız sperm 72 saate kadae canlı kalabiliyormus yavaşmış.O yüzden genelde tam yumurtlama günü olursa erkek oluyor diyorlar:) Ama bilemiyorum tabi nasip:)

Çin takvimi kese şekli bebeğin ve plesentanın konumuna göre ramzi teorisi bende tuttu arkadaşlar bir oğlum olacak Allah sağlıkla kucağıma almamı nasip etsin darısı isteyen bekleyen tüm arkadaşların başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…