Yumurtlama dönemi 14 gün sonrası

• Konu Sahibi Konu Sahibi Abuca
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Abuca

Guru
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2013
80
19
288
İstanbul
Kızlar selam bir şey sormak istiyorum yumurtlama 28 29 Şubat gibiydi üzerinden tam 14 gün geçince mi regl olunuyor eğer daha erken olursak yumurta kalitesinde bir sorundan kaynaklı mıdır yardımcı olabilir misiniz

Kızlar selam bir şey sormak istiyorum yumurtlama 28 29 Şubat gibiydi üzerinden tam 14 gün geçince mi regl olunuyor eğer daha erken olursak yumurta kalitesinde bir sorundan kaynaklı mıdır yardımcı olabilir misiniz
Bende bunu merak ettim benim normal adet günüm 13 Mart / ama yumurtlama çatlma 25 Şubat oldu 14 gün sayınca 10 Mart oluyo hangisi şimdi adet olmam gereken tarih

Bende bugün olması gerekenden 3 gün önce pembe göründü mesela gelmedi daha ama olacakmisim gibi ağrısı var yumurtlama gününü bilmesem erken oldum diyeceğim ama bildiğim için ve 14 gün sonra diye bildiğimden kafam karisti

Benimde 14 günüm yarın kafam çok karışık o yüzden belki yerleşme kanaması olmuştur

Yani şimdi 14 gün den önce olunca hamilelik belirtisi
14 günü aşarsa da adet düzensizliğimi diyoruz bu duruma

Yani şimdi 14 gün den önce olunca hamilelik belirtisi
14 günü aşarsa da adet düzensizliğimi diyoruz bu duruma
Yok ben hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum düpedüz regl oluyorumdur ama 14te önce olması yumurta kalitesizliği mi gösterir onu öğrenmek istedim normali yumurtlamadan 14 gün sonra regl olmak ya. Emin olma sebebim de ovu testlerini kullanıyor olmam

Şimdi arkadaşlar ben nezaman adet olmalıyım günümde mi yoksa yumurtlamadan 14 gün sonra mı

Bugün son ilişkinin 13. Günü
İlaç kullanmadan adet olan biri değilim ve iki yıllık evliyim. Şubatın 24 de şefaf yumurta akı kıvamında akıntım oldu bir defalık. O günden beri ara ara bel kasık ağrısı gögüs hassasiyeti yaşadım.
Dün sabah test yaptım hem kaset test hemde erken gebelik testi ikiside negatif.
Sanırım psikolojik dedim fakat bugün öğleden beri sürekli esniyorum ve uykum var direniyorum uyumamak için gece uyuyamam diye.
Böyle birşey yaşayan var mı bu neyin nesi anlamıyorum artık cidden bunaldım.

Bende bunu merak ettim benim normal adet günüm 13 Mart / ama yumurtlama çatlma 25 Şubat oldu 14 gün sayınca 10 Mart oluyo hangisi şimdi adet olmam gereken tarih
Yumurta catladiktan sonra dollenmezse 14 gun sonra regl olunur. Eger igne ile catlatildi ise kendi duzeninizi baz almamalisiniz, igneden sonraki gunu 1 sayip, normal sartlarda 4.gun regl olacaginizi hesalayabilirsiniz.

Eger gebeyseniz dahi uyku vb belirtilerin baslamasi icin biraz erken gibi.

Yumurta kalitesiyle ilgili degil bu konu. Yumurta catladiktan sonra yumurta hucresi dollenmezse 14 gun sonra regl olunur. Ama bildiginiz gibi stres hava degisimi hormonal degisiklikler vb bizde bircok sey sureyi degistirebilir. 13.gun ya da 15.gun regl olunca yumurta kalitesi kaynakli olmaz.

Yumurtlamadan 14 gün sonra beta 18.07 çoktı arkadaşlar çok mu yeni oluyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…