Bende bunu merak ettim benim normal adet günüm 13 Mart / ama yumurtlama çatlma 25 Şubat oldu 14 gün sayınca 10 Mart oluyo hangisi şimdi adet olmam gereken tarihKızlar selam bir şey sormak istiyorum yumurtlama 28 29 Şubat gibiydi üzerinden tam 14 gün geçince mi regl olunuyor eğer daha erken olursak yumurta kalitesinde bir sorundan kaynaklı mıdır yardımcı olabilir misiniz
Benimde 14 günüm yarın kafam çok karışık o yüzden belki yerleşme kanaması olmuşturBende bugün olması gerekenden 3 gün önce pembe göründü mesela gelmedi daha ama olacakmisim gibi ağrısı varyumurtlama gününü bilmesem erken oldum diyeceğim ama bildiğim için ve 14 gün sonra diye bildiğimden kafam karisti
Yok ben hamilelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum düpedüz regl oluyorumdurYani şimdi 14 gün den önce olunca hamilelik belirtisi
14 günü aşarsa da adet düzensizliğimi diyoruz bu duruma
Yumurta catladiktan sonra dollenmezse 14 gun sonra regl olunur. Eger igne ile catlatildi ise kendi duzeninizi baz almamalisiniz, igneden sonraki gunu 1 sayip, normal sartlarda 4.gun regl olacaginizi hesalayabilirsiniz.Bende bunu merak ettim benim normal adet günüm 13 Mart / ama yumurtlama çatlma 25 Şubat oldu 14 gün sayınca 10 Mart oluyo hangisi şimdi adet olmam gereken tarih
Eger gebeyseniz dahi uyku vb belirtilerin baslamasi icin biraz erken gibi.Bugün son ilişkinin 13. Günü
İlaç kullanmadan adet olan biri değilim ve iki yıllık evliyim. Şubatın 24 de şefaf yumurta akı kıvamında akıntım oldu bir defalık. O günden beri ara ara bel kasık ağrısı gögüs hassasiyeti yaşadım.
Dün sabah test yaptım hem kaset test hemde erken gebelik testi ikiside negatif.
Sanırım psikolojik dedim fakat bugün öğleden beri sürekli esniyorum ve uykum var direniyorum uyumamak için gece uyuyamam diye.
Böyle birşey yaşayan var mı bu neyin nesi anlamıyorum artık cidden bunaldım.
Peki teşekkürlerEger gebeyseniz dahi uyku vb belirtilerin baslamasi icin biraz erken gibi.
Yumurta kalitesiyle ilgili degil bu konu. Yumurta catladiktan sonra yumurta hucresi dollenmezse 14 gun sonra regl olunur. Ama bildiginiz gibi stres hava degisimi hormonal degisiklikler vb bizde bircok sey sureyi degistirebilir. 13.gun ya da 15.gun regl olunca yumurta kalitesi kaynakli olmaz.Kızlar selam bir şey sormak istiyorum yumurtlama 28 29 Şubat gibiydi üzerinden tam 14 gün geçince mi regl olunuyor eğer daha erken olursak yumurta kalitesinde bir sorundan kaynaklı mıdır yardımcı olabilir misiniz
14.gun yazacaktim yanlislikla 4.gun yazmisimYumurta catladiktan sonra dollenmezse 14 gun sonra regl olunur. Eger igne ile catlatildi ise kendi duzeninizi baz almamalisiniz, igneden sonraki gunu 1 sayip, normal sartlarda 4.gun regl olacaginizi hesalayabilirsiniz.
Aaa ozaman yarın benimYumurta catladiktan sonra dollenmezse 14 gun sonra regl olunur. Eger igne ile catlatildi ise kendi duzeninizi baz almamalisiniz, igneden sonraki gunu 1 sayip, normal sartlarda 4.gun regl olacaginizi hesalayabilirsiniz.
Naptın canımAa
Aaa ozaman yarın benim
Olmadım daha kuzumNaptın canım
Hayırlı olsun refliniz gecikmitimi belirtiniz nelerdiYumurtlamadan 14 gün sonra beta 18.07 çoktı arkadaşlar çok mu yeni oluyor anlamadım
Yumurtlamadan sonra 14 de kan verdim normal döngüme çarşamba aslında teşekkür ederimHayırlı olsun refliniz gecikmitimi belirtiniz nelerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?