E epilesnos Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2019 611 183 23 26 9 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #1 Yumurtlama gunlerımı degerlendırdım oruc tutmaya devam edıyorum aclık bebek olusumunu engellemez dımı arkadaslar
Yumurtlama gunlerımı degerlendırdım oruc tutmaya devam edıyorum aclık bebek olusumunu engellemez dımı arkadaslar
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 45.096 En iyi cevaplar 2 170.978 598 33 9 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #2 Engellemez. Öğrendiğinde yeni tutunmuş oluyor zaten ordan sonrası önemli. Sahurunu iftarını düzgün yap kâfi.
Engellemez. Öğrendiğinde yeni tutunmuş oluyor zaten ordan sonrası önemli. Sahurunu iftarını düzgün yap kâfi.
E epilesnos Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2019 611 183 23 26 9 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #3 Merve .!.: Engellemez. Öğrendiğinde yeni tutunmuş oluyor zaten ordan sonrası önemli. Sahurunu iftarını düzgün yap kâfi. Genişletmek için tıkla... Tamam canım cok saol :)
Merve .!.: Engellemez. Öğrendiğinde yeni tutunmuş oluyor zaten ordan sonrası önemli. Sahurunu iftarını düzgün yap kâfi. Genişletmek için tıkla... Tamam canım cok saol :)
Manukabal Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2020 1.378 869 43 42 10 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #4 epilesnos .!.: Yumurtlama gunlerımı degerlendırdım oruc tutmaya devam edıyorum aclık bebek olusumunu engellemez dımı arkadaslar Genişletmek için tıkla... Gecen sene ramazanda ikizlere hamile kalmışım öylece 1 hafta oruç tuttum gece su çok iç hiç bişey olmaz korkma
epilesnos .!.: Yumurtlama gunlerımı degerlendırdım oruc tutmaya devam edıyorum aclık bebek olusumunu engellemez dımı arkadaslar Genişletmek için tıkla... Gecen sene ramazanda ikizlere hamile kalmışım öylece 1 hafta oruç tuttum gece su çok iç hiç bişey olmaz korkma
E epilesnos Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2019 611 183 23 26 10 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #5 Manukabal .!.: Gecen sene ramazanda ikizlere hamile kalmışım öylece 1 hafta oruç tuttum gece su çok iç hiç bişey olmaz korkma Genişletmek için tıkla... Heeeee ayyyy tamam bitanemmm anneler gunun kutlu olsun :)
Manukabal .!.: Gecen sene ramazanda ikizlere hamile kalmışım öylece 1 hafta oruç tuttum gece su çok iç hiç bişey olmaz korkma Genişletmek için tıkla... Heeeee ayyyy tamam bitanemmm anneler gunun kutlu olsun :)
Manukabal Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2020 1.378 869 43 42 10 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #6 epilesnos .!.: Heeeee ayyyy tamam bitanemmm anneler gunun kutlu olsun :) Genişletmek için tıkla... Çokk teşekkür ederim canım bigün anne olalım inşallah bebeklerim ameliyatla alındı malesef dış gebelik olduğu için
epilesnos .!.: Heeeee ayyyy tamam bitanemmm anneler gunun kutlu olsun :) Genişletmek için tıkla... Çokk teşekkür ederim canım bigün anne olalım inşallah bebeklerim ameliyatla alındı malesef dış gebelik olduğu için
E epilesnos Üye Kayıtlı Üye 20 Nisan 2019 611 183 23 26 10 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi epilesnos #7 O Manukabal .!.: Çokk teşekkür ederim canım bigün anne olalım inşallah bebeklerim ameliyatla alındı malesef dış gebelik olduğu için Genişletmek için tıkla... Olsun sonucta gebe kalabılıyosun canım o yandan bak olaya bende ıkı ay once kımyasal gebelık yasadım
O Manukabal .!.: Çokk teşekkür ederim canım bigün anne olalım inşallah bebeklerim ameliyatla alındı malesef dış gebelik olduğu için Genişletmek için tıkla... Olsun sonucta gebe kalabılıyosun canım o yandan bak olaya bende ıkı ay once kımyasal gebelık yasadım