• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama Çok Netti ama yine Negatif 🥺

• Konu Sahibi Konu Sahibi eandb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

eandb

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
221
84
18
33
20250113_220156_edit_704386725586785.jpg

Merhaba kızlar,
Alttaki 1 Ocakta yapmış olduğum ovulasyon testi. 2 aydır bu kadar koyu çizgi görüyorum. Takviyeler alıyorum Amh 0.58
Bat günüm 17 Ocak bugün sabah test yaptım negatif 🥺

Olsaydı ufakta olsa bir çizgi ile kendini belli etmez miydi 🥺

4 günü değerlendirdim Yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günü ve 2 gün sonrasını da, artık yoruldum.

Erken yapmıssınız test. Durun bakalım. Umutsuzluga kapılmak icin erken.

Hep yorumlarda görüyorum 4-5 gün önceden pozitif görenler var, elbette herkesin aynı olmaz ama hiç belirtim de yok
En temizi adet gecikmesini bekleyin, herkeste aynı olmaz. Ne kadar süredir deniyorsunuz?

Benmde bat ya 4 yada 5 gün var. Şimdi awox yaptım ama emin olamadım. Bakarmsn bi
Cizgi var. Ama awox bende de gölgemsi bir çizgi cıkardı ama kan negatif. İmkan varsa 2 gün sonra başka markalarla da tekrarla bence sonra üzülme

Ovulasyon testi yaptığımda bende hep çatlatma gördüm artık aylardır ovulasyon yapmıyorum hem gereksiz masraf hem de adetim düzenli olduğu için gerek yok ateşimi ölçerek yumurtlamamı kontrol ediyorum. 14-15 aydır yumurtlamam olmasına rağmen gebe kalamıyorum… gerçi bende çikolata kisti var temmuz ayında öğrendim belki onlar engel oluyor. Doktora muayene oldunuz mı kist,miyom gibi bir sorun var mı?

Ovulasyon testi yaptığımda bende hep çatlatma gördüm artık aylardır ovulasyon yapmıyorum hem gereksiz masraf hem de adetim düzenli olduğu için gerek yok ateşimi ölçerek yumurtlamamı kontrol ediyorum. 14-15 aydır yumurtlamam olmasına rağmen gebe kalamıyorum… gerçi bende çikolata kisti var temmuz ayında öğrendim belki onlar engel oluyor. Doktora muayene oldunuz mı kist,miyom gibi bir sorun var mı?
Çok şükür bişey çıkmadı canım, temiz görünüyor. Normalde bu kadar koyu olmuyordu 2 aydır böyle net yumurtlama görüyorum ama ne bileyim olacak diye bir şey de yok gerçi, Bi umut benimki

Kan genetik testi yaptırdınız mı? Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?

Kan genetik testi yaptırdınız mı? Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
Merhaba genetik test yaptırmadım ana başka bir rahatsızlığımdan dolayı kan sulandırıcı kullanıyorum hafta da 1 kez düşük olan coraspinden

Back