Evet yumurtlamaKizlar adetimin 1. Gununden itibaren 15. Gunum bugun acaba bu yumurtlama belirtisimi tuvalete gttimde geldi migdenizi bulandirdiysam özurdilerim bilgilenmek icin paylastim
Bugun oglen iliskiye girdik eşim simdi iste yarin sabah tekrar girsek olurmuEvet yumurtlama
Cok hafifte kasik agrim var bugun oglen girdim esimle iliskiye smdide akintim geldi eşim işte malesef sabah iliskiye girsek olurmu acabaBayada çok gelmiş akıntı evet yumurtlama 2 gün değerlendirin.
Kasık ağrısı bitip normale dönünce yumurta çatlamış oluyor. Daha doğrusu bende öyle oluyor. Değerlendirin yerinizden kımıldamayın eşiniz bacaklarınızı tutup yukarı doğru bi yere yaslasın öyle bekleyin.Cok hafifte kasik agrim var bugun oglen girdim esimle iliskiye smdide akintim geldi eşim işte malesef sabah iliskiye girsek olurmu acaba
Ama eşim iştr bu gun gececi calisiyo sabah degerlendirsek olurmu ama bugunde oglen yaptik ust ustee olurmuKasık ağrısı bitip normale dönünce yumurta çatlamış oluyor. Daha doğrusu bende öyle oluyor. Değerlendirin yerinizden kımıldamayın eşiniz bacaklarınızı tutup yukarı doğru bi yere yaslasın öyle bekleyin.
Deneyin şansınız artar belki bilemiyorum.Ama eşim iştr bu gun gececi calisiyo sabah degerlendirsek olurmu ama bugunde oglen yaptik ust ustee olurmu
Tamam saolunDeneyin şansınız artar belki bilemiyorum.
Bugün olduysa zaten rahminde spermler vardır 72 saat yaşar en fazla spermler canm yarın daha iyi olur bugün fırsatın olsa bile yarını bekleBugun oglen iliskiye girdik eşim simdi iste yarin sabah tekrar girsek olurmu
Değil bence belli baya ama inşallah vardır canmMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala
Amin canımDeğil bence belli baya ama inşallah vardır canm
İğnenin etkisi olduğunu düşünmüyorumMerhaba kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğne etkisi mi hala
Amin ya inşallh yarında yapacam test 14.gün olacakİğnenin etkisi olduğunu düşünmüyoruminşallah var gibi
Stres yapmayın spermlet ortalama 48 saat yaşıyor 2 günde bir bile ilişki yaşamak yetiyor inşallah tuttururuz bu ayAma eşim iştr bu gun gececi calisiyo sabah degerlendirsek olurmu ama bugunde oglen yaptik ust ustee olurmu
Tabi koyulaşma takibi ile anlarsınızAmin ya inşallh yarında yapacam test 14.gün olacak
Aynen öyleTabi koyulaşma takibi ile anlarsınız
InsllahStres yapmayın spermlet ortalama 48 saat yaşıyor 2 günde bir bile ilişki yaşamak yetiyor inşallah tuttururuz bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?