• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Belirtisi yaşayarak mı gebe kaldınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 1 Ağustos canım düzenli regl oluyorum ama tahminimce yumurta gelişip çatlamıyor bende çünkü bayadır belirti yoktu .. hadi inşallah cnm güzel haberini bekliyorum 🥰🥰🥰
Walla ovulasyona gore bekledim sansa testte bitti almicamda zaten iki kez yumurtladim umarim dua ediorum tutar bu sefer ve insallah seninde yumurtan catlar o gune denk gelirsin ve mucizeni anlatirsin bize meleginle 🤲😍

Maşallah cnm bende daha önce ovulasyon testi kullandım ama bende baya pik oluyor belirti yasamadan kac defa pik yakaladım ve sonuç 0 😅 o yüzden artık pek kullanmıyorum belirtiler hissettiriyor zaten ve o günleri de boş geçmemeye çalışıyoruz bakalım cnm nasip 🥰🥰
Allah gönlüne göre versin canım🙏🏿 💕

Walla ovulasyona gore bekledim sansa testte bitti almicamda zaten iki kez yumurtladim umarim dua ediorum tutar bu sefer ve insallah seninde yumurtan catlar o gune denk gelirsin ve mucizeni anlatirsin bize meleginle 🤲😍

inşallah hepimiz bu ay kavuşuruz mucizelerimize 🤲🥰🌺 bende beklemedeyim ama allahtan artı öyle kafaya takmıyorum geçti o dönemler 😅😅
Ama olsun artık ya 🥰🥰🥰

inşallah hepimiz bu ay kavuşuruz mucizelerimize 🤲🥰🌺 bende beklemedeyim ama allahtan artı öyle kafaya takmıyorum geçti o dönemler 😅😅
Ama olsun artık ya 🥰🥰🥰
Bakalim ya o kadar tuhafki adet enfeksyon ve gebelik birbirine cok benzio insan tedirgin oluyo bilmiorum 2 sene oldu bn hala tam anlamiyla umursamaz olamadim .s keske takmasam burda yazilan biseye bile gunlerce takiorum ve nefret ediorum bu huydan .s

O ay en farkli durumun neydi kuzum amin teşekkür ederim insallah 😇🤲😍
O ay en farklı durumum eşim doktora gidecek diye pek takmadım bu ay.
Bir dakika aklımdan çıktı mı? Çıkmadı.
Ama farklı bi rahatlık vardı üzerimde.
Normalde Ovulasyondan 7-8 gün sonra test yapmaya başlardım. Bu ay diyet gurubuna katıldım, koşu bandını indirdim deli gibi koşmak istiyordum 😂
Sonra aklıma geldi bi hesapladım 11 gün olmuş Ovulasyondan sonra dedim ki ne olur, ne olmaz bir test yapayım. Gebelik testim az diye Ovulasyon yaptım koyu çıktı şaşırdım. Koşup hemen gebelik testini yaptım direk ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı, inanmadım tekrar bir test daha onda da silik çıktı.
O gün akşama kadar belki 10 tane test yapmışımdır emin olmak için 😂

O ay en farklı durumum eşim doktora gidecek diye pek takmadım bu ay.
Bir dakika aklımdan çıktı mı? Çıkmadı.
Ama farklı bi rahatlık vardı üzerimde.
Normalde Ovulasyondan 7-8 gün sonra test yapmaya başlardım. Bu ay diyet gurubuna katıldım, koşu bandını indirdim deli gibi koşmak istiyordum 😂
Sonra aklıma geldi bi hesapladım 11 gün olmuş Ovulasyondan sonra dedim ki ne olur, ne olmaz bir test yapayım. Gebelik testim az diye Ovulasyon yaptım koyu çıktı şaşırdım. Koşup hemen gebelik testini yaptım direk ikinci çizgi silik bir şekilde çıktı, inanmadım tekrar bir test daha onda da silik çıktı.
O gün akşama kadar belki 10 tane test yapmışımdır emin olmak için 😂
Ne guzel ya rabbim saglikla hayirla yawrunu kucagina almak nasip etsin ve bizlerede nasip etsin bu guzl duyguyu cok mutlu oluyorum böle hikayeler duydukca ne guzel bir mucize iste ❤😍

Ne guzel ya rabbim saglikla hayirla yawrunu kucagina almak nasip etsin ve bizlerede nasip etsin bu guzl duyguyu cok mutlu oluyorum böle hikayeler duydukca ne guzel bir mucize iste ❤😍
Evet 5 yıl sonra gelen bir mucize 😍
Ben hala inanabilmiş değilim 😅
Kalp atışını duyduğumda inanıcam Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻
Rabbim tez zamanda hayırlısı ile sizlerede nasip etsin 🤲🏻🥰🥰

Bakalim ya o kadar tuhafki adet enfeksyon ve gebelik birbirine cok benzio insan tedirgin oluyo bilmiorum 2 sene oldu bn hala tam anlamiyla umursamaz olamadim .s keske takmasam burda yazilan biseye bile gunlerce takiorum ve nefret ediorum bu huydan .s

canım inan takmakla hayat gecmez benim bir kuzenim senin gibi elde değil tabi oda cok takıyor be sevmiyor bu huyunu ama işte huy .. :(
Bende bu ay baya benzettim ya bel ağrısı ve kasık ağrısı baya baya hissettirdi bana

canım inan takmakla hayat gecmez benim bir kuzenim senin gibi elde değil tabi oda cok takıyor be sevmiyor bu huyunu ama işte huy .. :KK43:
Bende bu ay baya benzettim ya bel ağrısı ve kasık ağrısı baya baya hissettirdi bana
Istemiorum ama elimde degil diorumya burda biri bisey dese 2 3 gun dusunuorum ne dedimki die umarim bi gun duzeltirim bu huyu.
Bnde ayni hala sag kasigim agrio cok siddetli ve akintim sarı krem uzuyo iki gundur cok yogun degisik geldi ama sanmiyorum tabiki bisey oldugunu artik tek derdim duzenli adet olmak ve zayiflamak .s kndimi cok saldim

Istemiorum ama elimde degil diorumya burda biri bisey dese 2 3 gun dusunuorum ne dedimki die umarim bi gun duzeltirim bu huyu.
Bnde ayni hala sag kasigim agrio cok siddetli ve akintim sarı krem uzuyo iki gundur cok yogun degisik geldi ama sanmiyorum tabiki bisey oldugunu artik tek derdim duzenli adet olmak ve zayiflamak .s kndimi cok saldim

hayat insanı değiştiriyor zamanla eminim bir yerden sonra bu huyu bırakacaksın cnm ..
ben hiç dikkat etmiyorum suan zaten regle yakın acaba mı diyorum şimdilik saldım çayıra mevlam kayıra bacı 😅😅😅

hayat insanı değiştiriyor zamanla eminim bir yerden sonra bu huyu bırakacaksın cnm ..
ben hiç dikkat etmiyorum suan zaten regle yakın acaba mı diyorum şimdilik saldım çayıra mevlam kayıra bacı 😅😅😅
Aslinda vucudum hatirlatmasa bnde unutuom bazen ama istemsizce takiliorum ve takildim yerde kaliyorum zaman gectikce gercekten hissizlesiyorum iki kere gebelik 1 kan testi yaptim 60 gun oldu bugun ve gic birinde aglamadim hatta yaptim 5 10 dk bkleyip birakmistim zamanla acimiz azaliyo nasip. Bilemiom napcam ama en iisini yapion sen hic getirme aklina ölesi daha ii

Aslinda vucudum hatirlatmasa bnde unutuom bazen ama istemsizce takiliorum ve takildim yerde kaliyorum zaman gectikce gercekten hissizlesiyorum iki kere gebelik 1 kan testi yaptim 60 gun oldu bugun ve gic birinde aglamadim hatta yaptim 5 10 dk bkleyip birakmistim zamanla acimiz azaliyo nasip. Bilemiom napcam ama en iisini yapion sen hic getirme aklina ölesi daha ii

canım bende bir ara baya dolmuştum hatta konu açıp baya baya karalar bağlamıştım ama şunu anladım ki nasip yoksa ben napsam boş kimisi bir ilişkiyle hamile kalıyor kimisi ilişki doğru dürüst olmadna hamile kalıyor kimi ilk deneme de ne bilim demek ki bi bize böyle oluyor ya .. beklemekten başka care yok sende zamanla benim gibi takmamaya başlarsın emin ol ☺️☺️

canım bende bir ara baya dolmuştum hatta konu açıp baya baya karalar bağlamıştım ama şunu anladım ki nasip yoksa ben napsam boş kimisi bir ilişkiyle hamile kalıyor kimisi ilişki doğru dürüst olmadna hamile kalıyor kimi ilk deneme de ne bilim demek ki bi bize böyle oluyor ya .. beklemekten başka care yok sende zamanla benim gibi takmamaya başlarsın emin ol ☺☺
Aynn öle kiz korunanlar bile hamile kaliomus ya 😂 insallah takmam. Sen kac yillik evlisin ne zamandan beri istiyosunuz

Ben bi ara inofolic kullandım ama çörekotu, bal, tarçın karışımı gibi hiç birşey fayda etmiyor. Onu yediğim aylar Ovulasyon kopkoyu oluyordu ve iliklerime kadar yumurtlamayı hissediyordum.
İnfolic değil de folidoce kullan tavsiye ederim bir kadının günlük alması gereken folik asit miktarı 400mg mis ben onu kullanıyorum digerlerin değeri düşük canım

Back