• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Belirtisi yaşayarak mı gebe kaldınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şeffaf akıntı yumurtla olmadan oluyor bende ovulasyonla takip ettiğimde bunu farkettim
Ciddi misin bende yumurta çatlayınca yada çatlamaya yakın oluyor sanıyorum .. öyle diyorlar hep

Sen naptın cnm çıktı mı sonuçlar ?

Bn ovulasyonla takip ettim bnmde ayni ayiptir solemesi sumuk gibi dolu dolu seffaf uzayan akintim vardi 1 haftadir normalde persembe catladi teste gore ama hala dewam edio akintim daha krem seklinde. 🤔 bide bnm sag kasigim asiri acidi bacagima vurdu o kadar cok agri oldu sag gogusumde cok hassasti garip gecti bu sefer bekliorum bakalim nolcak 🤲

Bn ovulasyonla takip ettim bnmde ayni ayiptir solemesi sumuk gibi dolu dolu seffaf uzayan akintim vardi 1 haftadir normalde persembe catladi teste gore ama hala dewam edio akintim daha krem seklinde. 🤔 bide bnm sag kasigim asiri acidi bacagima vurdu o kadar cok agri oldu sag gogusumde cok hassasti garip gecti bu sefer bekliorum bakalim nolcak 🤲

Benimde canım bu ay değişik oldu hatta bayağıdır bu ay bişeyler hissettim benimkide sol tarafta kasık ağrısı oldu ve sol goğüs ağrıdı bir de o akıntı oldu bakalım bekliyoruz beklemekten başka çare yok zaten ☺️☺️
bat ne zaman peki cnm

Benimde canım bu ay değişik oldu hatta bayağıdır bu ay bişeyler hissettim benimkide sol tarafta kasık ağrısı oldu ve sol goğüs ağrıdı bir de o akıntı oldu bakalım bekliyoruz beklemekten başka çare yok zaten ☺☺
bat ne zaman peki cnm
Senin sol bnm sag olmus canim bnm durumum karsik bn adet olamadim 58 mi 59.gun dongudeyim iki kez yumurtladim ve gec yumurtladim en sonki pikden sonra ayin 31.de adet gozukuo insallah olursam bakalim cok degisik gecio belirtiler fln akinti dewam edio insallah guzl hber aliriz senn ne zmn ?

Bence herkeste aynı belirti görünmez.. Her kadının bünyesi farklı. Bazıları düzensiz regl olur bazıları düzensiz. Bazılarının yumurtlamaya yakın farklı akıntısı olur bazılarının hep aynıdır.. Kendimden örnek vereyim. Mesela ben hiçbir zaman yumurtlama testi yapmadım. (2 sene evliyim) Ve akıntım herzaman vardı şeffaf bir şekilde olurdu, ama herzaman..Adetimi düzenli olurdum. Yumurtlama günümü kendi kendime hesap ediyordum..Bende uygulama vardı ordan bakardım takip ederdim. Örnek vereyim..En son mayısın 20sinde adet oldum ve Adetim 6 gün sürerdi zaten. Bittikten sonra yumurtlama zamanım tahminimce 30, 31 mayıs ve 1 hazirandı.. (Değerlendirdik tabi ki bu süreçte) Ve haziran 15 te adet olmadım. acaba hamilemiyim diye aklımdan geçirmedim bu sürede.. 6 gün gecikme oldu erken gebelik testi dahi yapmadım ilkönce kan testi verdim. Hcg baya yüksek çıktı. Sonrada gebelik testi yaptım. Çift çizgi görme Merağından :) öyle işte.İlişki yaşayınca illa bebek olsun diye düşünerek yapmamak gerekiyor. Hadi bugun yumurtlama zamanım bebek için ilişki olsun demek çok düşünmeye ve strese yol açıyor. Sadece o gün yumurtlama günü olduğunu bilmek yeterli. Ve eşinizle romantik mumlu güzel bir ortam yaratın, o gün kendinizi iyi hissedin, süslenin mutlu olun.. Bişey düşünmeyin.. ☘️

Bence herkeste aynı belirti görünmez.. Her kadının bünyesi farklı. Bazıları düzensiz regl olur bazıları düzensiz. Bazılarının yumurtlamaya yakın farklı akıntısı olur bazılarının hep aynıdır.. Kendimden örnek vereyim. Mesela ben hiçbir zaman yumurtlama testi yapmadım. (2 sene evliyim) Ve akıntım herzaman vardı şeffaf bir şekilde olurdu, ama herzaman..Adetimi düzenli olurdum. Yumurtlama günümü kendi kendime hesap ediyordum..Bende uygulama vardı ordan bakardım takip ederdim. Örnek vereyim..En son mayısın 20sinde adet oldum ve Adetim 6 gün sürerdi zaten. Bittikten sonra yumurtlama zamanım tahminimce 30, 31 mayıs ve 1 hazirandı.. (Değerlendirdik tabi ki bu süreçte) Ve haziran 15 te adet olmadım. acaba hamilemiyim diye aklımdan geçirmedim bu sürede.. 6 gün gecikme oldu erken gebelik testi dahi yapmadım ilkönce kan testi verdim. Hcg baya yüksek çıktı. Sonrada gebelik testi yaptım. Çift çizgi görme Merağından :) öyle işte.İlişki yaşayınca illa bebek olsun diye düşünerek yapmamak gerekiyor. Hadi bugun yumurtlama zamanım bebek için ilişki olsun demek çok düşünmeye ve strese yol açıyor. Sadece o gün yumurtlama günü olduğunu bilmek yeterli. Ve eşinizle romantik mumlu güzel bir ortam yaratın, o gün kendinizi iyi hissedin, süslenin mutlu olun.. Bişey düşünmeyin.. ☘
Allah gönlünüze göre versin inşallah.. 🌹 Bol bol dua edin.. Dua etmek çok önemli.. ♥️

Evet ha bire konu açıyorum ama gerçekten çok merak ettim 😅 aradım taradım cevap bulamadım 🤷🏻‍♀️

Evet nasıl belirti yaşadınız yumurtlama zamanı ve hamile kaldınız ? İlla akıntı mı olmalı kasık bel ağrısı mı olmalı ?
Ve şeşfaf akıntıyı nasıl değerlendirdiniz ?
Sizi seviyorum bilenler beni aydınlatsın ❤️

Merhaba, ben bu ay ilk defa femara muadili bir ilaç kullandım ve ovulasyon takibi için de her gün uyandığımda ateş ölçümü yaptım, burdaki konuyu baya geç gördüğüm için neredeyse kaçırıyordum hatta. Size de linki kopyaladım. Belki size de faydası olur, bana ateş takibi ovulasyon testlerinden daha kolay ve mantikli geldi, akıntıya, ağrıya, günlere falan hiç takılmadım.

Şimdi hala inanamiyorum ilk defa pozitif sonuç aldım, daha çok erken inshAllah benim ve tüm hamilelerin bebekleri hayırlısıyla sağlıkla doğarlar. Allah isteyenlere de tez zamanda hayırlı, sağlıklı çocuklar verir. Bebek isterken de simdi de neredeyse her an dua ediyorum, olumlu düşünmeye çalışıyorum elimden baska bir sey gelmiyor.

Merhabalar bayanlar
36 yaşındayım ve 10 yaşında bir oğlum var. Oğlumu bir buçuk sene bekledikten sonra oldu çok şükür. Ateş ölçmeye başladıktan 1 sene sonra regl günüme 3 gün kala anlamıştım ateş derecemden hamile olduğumu.
Şuan 2. Evliliğimi yaptım 11 ay oldu. Eşimin ilk evliliği ve yaşımız geçmeden çocuk sahibi olmak istiyoruz. Eşimde sorun yok bende de yok şimdilik. Daha detaylı bakılacak. Doktor kontrolüne başladım. İnşaAllah Rabbim tüm anne olmayı hakedenlere gerçekten isteyenlere ve bana da tekrardan anne olmayı eşime de babalık duygusunu tatmayı nasip etsin.
Ben bu yöntemi uzun yıllar kullandım hatta farklı bir sitede konu yönettim az çok ilgilenen varsa yardımcı olmak isterim. Eğer merak edenler var ise ayrıntılı olarak açıklama yapacağım

Bu çörekotlu karışım nasıl kullanılıyor arkadaşım? 🥰
Taze öğütülmüş çörek otu, bal, tarçın belirli miktarlarda birbirine karıştırılıp macun haline getiriliyor. Adetin ikinci gününden başlayıp sabah akşam aç karnına birer tatlı kaşığı yeniliyor 🥰

Evet ha bire konu açıyorum ama gerçekten çok merak ettim 😅 aradım taradım cevap bulamadım 🤷🏻‍♀️

Evet nasıl belirti yaşadınız yumurtlama zamanı ve hamile kaldınız ? İlla akıntı mı olmalı kasık bel ağrısı mı olmalı ?
Ve şeşfaf akıntıyı nasıl değerlendirdiniz ?
Sizi seviyorum bilenler beni aydınlatsın ❤️

Ovulasyon testi yaptım... Kasık agrısını hissettim her yumurtlamada olur bende 😊
Adet sancısı gbi Kasık ağrısı...
hatta üşüttüm sanırdım eskiden 😁
Akıntım olur o dönem...
3 4 gün sürer. Yumurtlamanın yaklastığı gün daha çok ıslaklığı hissederim çamaşırımda...
Ovulasyon testi ile tam olarak gününü bulmanız mümkün...
Ovu testi ile 4gün değerlendirdim o ay hamile kaldım.
18subat hafif koyu
19subat pik
20 subat silinme
21subat tamamen silindi test çizgisi...
Bu 4 gün oldu...

Ovulasyon testi yaptım... Kasık agrısını hissettim her yumurtlamada olur bende 😊
Adet sancısı gbi Kasık ağrısı...
hatta üşüttüm sanırdım eskiden 😁
Akıntım olur o dönem...
3 4 gün sürer. Yumurtlamanın yaklastığı gün daha çok ıslaklığı hissederim çamaşırımda...
Ovulasyon testi ile tam olarak gününü bulmanız mümkün...
Ovu testi ile 4gün değerlendirdim o ay hamile kaldım.
18subat hafif koyu
19subat pik
20 subat silinme
21subat tamamen silindi test çizgisi...
Bu 4 gün oldu...
Maşallah cnm bende daha önce ovulasyon testi kullandım ama bende baya pik oluyor belirti yasamadan kac defa pik yakaladım ve sonuç 0 😅 o yüzden artık pek kullanmıyorum belirtiler hissettiriyor zaten ve o günleri de boş geçmemeye çalışıyoruz bakalım cnm nasip 🥰🥰

Merhaba, ben bu ay ilk defa femara muadili bir ilaç kullandım ve ovulasyon takibi için de her gün uyandığımda ateş ölçümü yaptım, burdaki konuyu baya geç gördüğüm için neredeyse kaçırıyordum hatta. Size de linki kopyaladım. Belki size de faydası olur, bana ateş takibi ovulasyon testlerinden daha kolay ve mantikli geldi, akıntıya, ağrıya, günlere falan hiç takılmadım.

Şimdi hala inanamiyorum ilk defa pozitif sonuç aldım, daha çok erken inshAllah benim ve tüm hamilelerin bebekleri hayırlısıyla sağlıkla doğarlar. Allah isteyenlere de tez zamanda hayırlı, sağlıklı çocuklar verir. Bebek isterken de simdi de neredeyse her an dua ediyorum, olumlu düşünmeye çalışıyorum elimden baska bir sey gelmiyor.
Maşallah cnm amin inşalalh rabbim isteyen herkese nasip etsin ve suan bebek yolu gözleyenlere de sağlıkla nasip etsin kavuşmayı inşallah 🤲🤲

bende bi ara ovulasyon testi denedim ama sürekli pik çıktı tabi sonuçta 0 oldu bayadır ilk defa bu ay belirti yaşadım bakalım inş nasip olur 🥰🤲
İsteyen herkese inşalalh ☺️🤲🤲

Bence herkeste aynı belirti görünmez.. Her kadının bünyesi farklı. Bazıları düzensiz regl olur bazıları düzensiz. Bazılarının yumurtlamaya yakın farklı akıntısı olur bazılarının hep aynıdır.. Kendimden örnek vereyim. Mesela ben hiçbir zaman yumurtlama testi yapmadım. (2 sene evliyim) Ve akıntım herzaman vardı şeffaf bir şekilde olurdu, ama herzaman..Adetimi düzenli olurdum. Yumurtlama günümü kendi kendime hesap ediyordum..Bende uygulama vardı ordan bakardım takip ederdim. Örnek vereyim..En son mayısın 20sinde adet oldum ve Adetim 6 gün sürerdi zaten. Bittikten sonra yumurtlama zamanım tahminimce 30, 31 mayıs ve 1 hazirandı.. (Değerlendirdik tabi ki bu süreçte) Ve haziran 15 te adet olmadım. acaba hamilemiyim diye aklımdan geçirmedim bu sürede.. 6 gün gecikme oldu erken gebelik testi dahi yapmadım ilkönce kan testi verdim. Hcg baya yüksek çıktı. Sonrada gebelik testi yaptım. Çift çizgi görme Merağından :) öyle işte.İlişki yaşayınca illa bebek olsun diye düşünerek yapmamak gerekiyor. Hadi bugun yumurtlama zamanım bebek için ilişki olsun demek çok düşünmeye ve strese yol açıyor. Sadece o gün yumurtlama günü olduğunu bilmek yeterli. Ve eşinizle romantik mumlu güzel bir ortam yaratın, o gün kendinizi iyi hissedin, süslenin mutlu olun.. Bişey düşünmeyin.. ☘
Maşallah cnm ne kadar güzel yazmışsın ya 🥰🥰 cok doğru diyorsun bende bayadır öyle düşünüyorum o günler kendimi sadece eşime adapte ediyorum zaten şükür sağlıklıyız elbet nasip olacaktır ☺️☺️
hersey kafa da bitiyor artık ben sadece foruma girince aklıma geliyor öbür türlü hayatıma bakıyorum zaten
Rabbim sağlıkla bebeğinize kavuşmayı da nasip etsin inşallah 🤲

Senin sol bnm sag olmus canim bnm durumum karsik bn adet olamadim 58 mi 59.gun dongudeyim iki kez yumurtladim ve gec yumurtladim en sonki pikden sonra ayin 31.de adet gozukuo insallah olursam bakalim cok degisik gecio belirtiler fln akinti dewam edio insallah guzl hber aliriz senn ne zmn ?
Benim de 1 Ağustos canım düzenli regl oluyorum ama tahminimce yumurta gelişip çatlamıyor bende çünkü bayadır belirti yoktu .. hadi inşallah cnm güzel haberini bekliyorum 🥰🥰🥰

Back