Canım benim, sende benim gibi çok çabalıyorsun Rabbim karşılıksız bırakmasın inşaallah çabalarınıEvet ha bire konu açıyorum ama gerçekten çok merak ettimaradım taradım cevap bulamadım
Evet nasıl belirti yaşadınız yumurtlama zamanı ve hamile kaldınız ? İlla akıntı mı olmalı kasık bel ağrısı mı olmalı ?
Ve şeşfaf akıntıyı nasıl değerlendirdiniz ?
Sizi seviyorum bilenler beni aydınlatsın ❤
Canım benim, sende benim gibi çok çabalıyorsun Rabbim karşılıksız bırakmasın inşaallah çabalarını
Ben kendimden bahsedeyim sana;
Uzun süredir Ovulasyon testi ile takip ediyorum önceden anlamıyordum yumurtlama falan zaten 3-4 ayda bir regl oluyordum.
Ovulasyon testlerini yapmayı hiç bırakmadım, son zamanlarda yumurtlamayı daha net anlıyordum.
Yumurtlamaya 2-3 gün kala akıntım başlıyordu yumurtlama yaklaştıkça çoğalıyordu, çatladığı anda akıntı kesiliyordu.
Çatlayacağı gün sanki içimde bir balon şişmiş, hareket ettikçe baskı oluyor patlayacak gibi hissediyordum.
Bide regl sancısı çekmem ama feci bi kasık ağrısı oluyordu ama çatlayınca hepsi geçiyor.
İnşaallah canımöncelikle cevap için cok teşekkür ederim cnm ya amin inşallahhepimize nasip olur elbet ☺
Ya bende bayadır yaşamıyordum ama bu ay belirtilerim oldu cok şükür olması Bile beni cok mutlu etti ☺☺ Dünden beridir de ateş basması ve bel ağrısı cekiyoeum suan bile kasık ağrımla bel ağrım var
bakalım inşallah bu ay nasip olur ya isteyen herkeseve bana ☺☺
Cok teşekkür ederim cnm yaİnşaallah canım
eşinde problem yoksa mutlaka 3-4 günü değerlendirin.
Bide naçizane bi tavsiyem olacak, belki yapmışsınızdır bilmiyorum ama eşine mutlaka keçiboynuzu kürü uygula. Bize o vesile oldu Allah’ın izniyle.
Ben bi ara inofolic kullandım ama çörekotu, bal, tarçın karışımı gibi hiç birşey fayda etmiyor. Onu yediğim aylar Ovulasyon kopkoyu oluyordu ve iliklerime kadar yumurtlamayı hissediyordum.Cok teşekkür ederim cnm yabiz aylar önce onu uyguladık ve eşimin sonuçları iyi o yüzden suan gerek görmedik .. sadece folik asit kullansam mı diye kararsız kaldım ben ☺☺
Vay be cnm bende bir ara yapayım dedim ama kist yapıyor dediler yapmadım bu ay olmassa öbür ay denerim bende cnmBen bi ara inofolic kullandım ama çörekotu, bal, tarçın karışımı gibi hiç birşey fayda etmiyor. Onu yediğim aylar Ovulasyon kopkoyu oluyordu ve iliklerime kadar yumurtlamayı hissediyordum.
Ben çok yaptım hiçbir şey olmadıVay be cnm bende bir ara yapayım dedim ama kist yapıyor dediler yapmadım bu ay olmassa öbür ay denerim bende cnm ☺☺
Herseyi yapıyoruz cnm vallah ah biz kadınlar her konu da sansısız ya erkekler rahat hersey bizdeBen çok yaptım hiçbir şey olmadı
Mutlaka denemelisin adetle beraber canım.
Yapmadığımız şey kalmadı, bu eksik kalmasın
Daha 14 gün var cnm beklemedeyim bende .. inan Ümit de kalmamış ama boşa çabalama bende ki sankiNe kadar kaldı kuzmm regl e
Ah gizem ya bizede nasip olur mu
He dogurgan dönemdesin şansın bol olsun CNımmDaha 14 gün var cnm beklemedeyim bende .. inan Ümit de kalmamış ama boşa çabalama bende ki sanki ☹☹
İnşallah gelmez kırmızılar cnm insan da heves kalmıyor ki sürekli yanılmaktanHe dogurgan dönemdesin şansın bol olsun CNımm
Benım bugun olmam gerekiyordu olmadım ama sıradan Bi gecikmedir diye heyecanlanmıyorum hiç hafta sonu da girdi olmazsa pazartesi anca yaparım test hiç umudum yok ama
Hamile kaldığım aylar değişik bişey hissetmedim hiç normal yumurtlama dönemiydiEvet ha bire konu açıyorum ama gerçekten çok merak ettimaradım taradım cevap bulamadım
Evet nasıl belirti yaşadınız yumurtlama zamanı ve hamile kaldınız ? İlla akıntı mı olmalı kasık bel ağrısı mı olmalı ?
Sizi seviyorum bilenler beni aydınlatsın
Yok bu gecikmede cok sinir bozucu yaİnşallah gelmez kırmızılar cnm insan da heves kalmıyor ki sürekli yanılmaktan
Allah büyük cnm inşallah minik mucizen seninledir ❤❤
Ben bi ara inofolic kullandım ama çörekotu, bal, tarçın karışımı gibi hiç birşey fayda etmiyor. Onu yediğim aylar Ovulasyon kopkoyu oluyordu ve iliklerime kadar yumurtlamayı hissediyordum.
Takipdeyim guzel bi konu olmusEvet ha bire konu açıyorum ama gerçekten çok merak ettimaradım taradım cevap bulamadım
Sizi seviyorum bilenler beni aydınlatsın ❤
Hamile kaldigin aymi agrin cok oldu yoksa dier aylardan farki varmiydi ? Bu arada rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsinCanım benim, sende benim gibi çok çabalıyorsun Rabbim karşılıksız bırakmasın inşaallah çabalarını
Ben kendimden bahsedeyim sana;
Uzun süredir Ovulasyon testi ile takip ediyorum önceden anlamıyordum yumurtlama falan zaten 3-4 ayda bir regl oluyordum.
Ovulasyon testlerini yapmayı hiç bırakmadım, son zamanlarda yumurtlamayı daha net anlıyordum.
Yumurtlamaya 2-3 gün kala akıntım başlıyordu yumurtlama yaklaştıkça çoğalıyordu, çatladığı anda akıntı kesiliyordu.
Çatlayacağı gün sanki içimde bir balon şişmiş, hareket ettikçe baskı oluyor patlayacak gibi hissediyordum.
Bide regl sancısı çekmem ama feci bi kasık ağrısı oluyordu ama çatlayınca hepsi geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?