• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama Belirtisi yaşayarak mı gebe kaldınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.738
14.697
248
Evet ha bire konu açıyorum ama gerçekten çok merak ettim 😅 aradım taradım cevap bulamadım 🤷🏻‍♀️

Evet nasıl belirti yaşadınız yumurtlama zamanı ve hamile kaldınız ? İlla akıntı mı olmalı kasık bel ağrısı mı olmalı ?
Ve şeşfaf akıntıyı nasıl değerlendirdiniz ?
Sizi seviyorum bilenler beni aydınlatsın ❤️

Ha bide sucaklık basıyor muydu yumurtlama zamanı ? 🤗🤗

Evet ha bire konu açıyorum ama gerçekten çok merak ettim 😅 aradım taradım cevap bulamadım 🤷🏻‍♀️

Evet nasıl belirti yaşadınız yumurtlama zamanı ve hamile kaldınız ? İlla akıntı mı olmalı kasık bel ağrısı mı olmalı ?
Sizi seviyorum bilenler beni aydınlatsın ❤
Canım benim, sende benim gibi çok çabalıyorsun Rabbim karşılıksız bırakmasın inşaallah çabalarını 🤲🏻
Ben kendimden bahsedeyim sana;
Uzun süredir Ovulasyon testi ile takip ediyorum önceden anlamıyordum yumurtlama falan zaten 3-4 ayda bir regl oluyordum.
Ovulasyon testlerini yapmayı hiç bırakmadım, son zamanlarda yumurtlamayı daha net anlıyordum.
Yumurtlamaya 2-3 gün kala akıntım başlıyordu yumurtlama yaklaştıkça çoğalıyordu, çatladığı anda akıntı kesiliyordu.

Çatlayacağı gün sanki içimde bir balon şişmiş, hareket ettikçe baskı oluyor patlayacak gibi hissediyordum.

Bide regl sancısı çekmem ama feci bi kasık ağrısı oluyordu ama çatlayınca hepsi geçiyor.

Canım benim, sende benim gibi çok çabalıyorsun Rabbim karşılıksız bırakmasın inşaallah çabalarını 🤲🏻
Uzun süredir Ovulasyon testi ile takip ediyorum önceden anlamıyordum yumurtlama falan zaten 3-4 ayda bir regl oluyordum.
Ovulasyon testlerini yapmayı hiç bırakmadım, son zamanlarda yumurtlamayı daha net anlıyordum.
Yumurtlamaya 2-3 gün kala akıntım başlıyordu yumurtlama yaklaştıkça çoğalıyordu, çatladığı anda akıntı kesiliyordu.

Çatlayacağı gün sanki içimde bir balon şişmiş, hareket ettikçe baskı oluyor patlayacak gibi hissediyordum.

Bide regl sancısı çekmem ama feci bi kasık ağrısı oluyordu ama çatlayınca hepsi geçiyor.

öncelikle cevap için cok teşekkür ederim cnm ya amin inşallah 🤲🤲 hepimize nasip olur elbet 🌺☺️🤲
Ya bende bayadır yaşamıyordum ama bu ay belirtilerim oldu cok şükür olması Bile beni cok mutlu etti ☺️☺️ Dünden beridir de ateş basması ve bel ağrısı cekiyoeum suan bile kasık ağrımla bel ağrım var 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
bakalım inşallah bu ay nasip olur ya isteyen herkeseve bana ☺️☺️

öncelikle cevap için cok teşekkür ederim cnm ya amin inşallah 🤲🤲 hepimize nasip olur elbet 🌺🤲
Ya bende bayadır yaşamıyordum ama bu ay belirtilerim oldu cok şükür olması Bile beni cok mutlu etti ☺☺ Dünden beridir de ateş basması ve bel ağrısı cekiyoeum suan bile kasık ağrımla bel ağrım var 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
bakalım inşallah bu ay nasip olur ya isteyen herkeseve bana ☺☺
İnşaallah canım 🤲🏻
eşinde problem yoksa mutlaka 3-4 günü değerlendirin.
Bide naçizane bi tavsiyem olacak, belki yapmışsınızdır bilmiyorum ama eşine mutlaka keçiboynuzu kürü uygula. Bize o vesile oldu Allah’ın izniyle.

İnşaallah canım 🤲🏻
eşinde problem yoksa mutlaka 3-4 günü değerlendirin.
Bide naçizane bi tavsiyem olacak, belki yapmışsınızdır bilmiyorum ama eşine mutlaka keçiboynuzu kürü uygula. Bize o vesile oldu Allah’ın izniyle.
Cok teşekkür ederim cnm ya 🥰 biz aylar önce onu uyguladık ve eşimin sonuçları iyi o yüzden suan gerek görmedik .. sadece folik asit kullansam mı diye kararsız kaldım ben ☺️☺️

Cok teşekkür ederim cnm ya 🥰 biz aylar önce onu uyguladık ve eşimin sonuçları iyi o yüzden suan gerek görmedik .. sadece folik asit kullansam mı diye kararsız kaldım ben ☺☺
Ben bi ara inofolic kullandım ama çörekotu, bal, tarçın karışımı gibi hiç birşey fayda etmiyor. Onu yediğim aylar Ovulasyon kopkoyu oluyordu ve iliklerime kadar yumurtlamayı hissediyordum.

Ben bi ara inofolic kullandım ama çörekotu, bal, tarçın karışımı gibi hiç birşey fayda etmiyor. Onu yediğim aylar Ovulasyon kopkoyu oluyordu ve iliklerime kadar yumurtlamayı hissediyordum.
Vay be cnm bende bir ara yapayım dedim ama kist yapıyor dediler yapmadım bu ay olmassa öbür ay denerim bende cnm ☺️☺️

Vay be cnm bende bir ara yapayım dedim ama kist yapıyor dediler yapmadım bu ay olmassa öbür ay denerim bende cnm ☺☺
Ben çok yaptım hiçbir şey olmadı😅
Mutlaka denemelisin adetle beraber canım.
Yapmadığımız şey kalmadı, bu eksik kalmasın 😂😂

Ben çok yaptım hiçbir şey olmadı😅
Mutlaka denemelisin adetle beraber canım.
Yapmadığımız şey kalmadı, bu eksik kalmasın 😂😂
Herseyi yapıyoruz cnm vallah ah biz kadınlar her konu da sansısız ya erkekler rahat hersey bizde 🙄

Daha 14 gün var cnm beklemedeyim bende .. inan Ümit de kalmamış ama boşa çabalama bende ki sanki ☹☹
He dogurgan dönemdesin şansın bol olsun CNımm
Benım bugun olmam gerekiyordu olmadım ama sıradan Bi gecikmedir diye heyecanlanmıyorum hiç hafta sonu da girdi olmazsa pazartesi anca yaparım test hiç umudum yok ama

He dogurgan dönemdesin şansın bol olsun CNımm
Benım bugun olmam gerekiyordu olmadım ama sıradan Bi gecikmedir diye heyecanlanmıyorum hiç hafta sonu da girdi olmazsa pazartesi anca yaparım test hiç umudum yok ama
İnşallah gelmez kırmızılar cnm insan da heves kalmıyor ki sürekli yanılmaktan 🙄🤲
Allah büyük cnm inşallah minik mucizen seninledir ❤️❤️

Her ay yumurtlama belirtileri yaşayıp hala kalamadım.

Sizi seviyorum bilenler beni aydınlatsın ❤️
Hamile kaldığım aylar değişik bişey hissetmedim hiç normal yumurtlama dönemiydi 😁

Sizi seviyorum bilenler beni aydınlatsın ❤
Takipdeyim guzel bi konu olmus 🥰

Hamile kaldigin aymi agrin cok oldu yoksa dier aylardan farki varmiydi ? Bu arada rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin🤲

Back