• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, elinize gelen yuvarlak şey rahim ağzınız ben onun için doktora gitmiştim . Fitil kullanıyordum enfeksiyon vardı. Fitil koyarken farkettim. Doktor alttan muayene etti. Doktor rahim ağzı olduğunu söyledi
Yok girişte benim dediğim rahim ağzını biliyrm girişte sagda

Takvime göre yumurtlama dönemim ama akıntı yok diyebilirim geçen ay akıntım vardı kasık ağrım vardı ovulasyon testi yaptım pik gördüm bu ay test yapmıyorum elimde de yok yumurtlamiyormuyum acaba yaw
Ben akintidan biliyorum canim. O akinti sefhaf yumurta aki gibi oluyor sünen cinsten. 3 4 gün sürüyor sonrs yumurta catlayinca kuruyor. O günleri degerlendirdik hep

Benim normalde ovulasyon dönemim değil . Ama kasik agrim ve akıntım var acaba yumurtladim mi 🙈 adetten sonraki 8. Gün daha

Canım yumurta çatladığı zaman bu akıntı gerçekleşiyor. Ve vücudumuzda bu çatlayan yumurta 3 gün canlı kalıyor o 3 günü değerlendirirseniz başka da Bi problem yoksa gebelik için o günler önemli
Döngüm 36 günde 1. Ben hep 22. gün civarı yumurtlarım diye biliyordum ama bu ay döngünün 12-13. günü çok yoğun yumurtlama akıntım, göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı oldu. Ben yanlış mi biliyordum yani? Yoksa bu ay erken mi yumurtladım? Hiçbir şey anlamadım yardım eder misiniz :(

Döngüm 36 günde 1. Ben hep 22. gün civarı yumurtlarım diye biliyordum ama bu ay döngünün 12-13. günü çok yoğun yumurtlama akıntım, göğüs hassasiyeti, kasık ağrısı oldu. Ben yanlış mi biliyordum yani? Yoksa bu ay erken mi yumurtladım? Hiçbir şey anlamadım yardım eder misiniz :(
Yani normal şartlarda 22 23 ünde gibi duruyo Yumurtlamanız. Galiba ovulasyon testi kullanmıyorsunuz gebe kalmayı düşünüyorsanız tavsiye ederim. Daha önceden nasıldı nasıl anlardınız 22 sinde yumurtlama gününüz olduğunu

Yani normal şartlarda 22 23 ünde gibi duruyo Yumurtlamanız. Galiba ovulasyon testi kullanmıyorsunuz gebe kalmayı düşünüyorsanız tavsiye ederim. Daha önceden nasıldı nasıl anlardınız 22 sinde yumurtlama gününüz olduğunu
Daha önce vücut ısım artmıştı ateş gibiydi. Öyle anlamıştım. Birkaç kez de yine akıntı olmuştu ama kaçıncı gündü bunlar hiç bilmiyorum takip etmiyordum. Bu ay ağrısız sızısız kahverengi akıntı şeklinde adet olduktan sonra 12-13. gün akıntılar gelince göğüs ağrıyınca vücutta ciddi bir hormonal dengesizlik var diye düşündüm. Neler oluyor bilmiyorum :(

Canım yumurta çatladığı zaman bu akıntı gerçekleşiyor. Ve vücudumuzda bu çatlayan yumurta 3 gün canlı kalıyor o 3 günü değerlendirirseniz başka da Bi problem yoksa gebelik için o günler önemli
canım yumurta 12-24 saat canlı kalabiliyormuş. Doktor bana öyle söylemişti. Sende mi doktordan öğrendin acaba?

İğne olduğu için 3 gün canlı kalabilir daha doğrusu 3 gün içinde çatlar demişti
anladım canım. Doktor bugün yumurtlama günüm olduğunu dün ve yarın için birliktelik istemişti. Spermin uzun süre canlı kalmasıyla alakalı o zaman

anladım canım. Doktor bugün yumurtlama günüm olduğunu dün ve yarın için birliktelik istemişti. Spermin uzun süre canlı kalmasıyla alakalı o zaman
İğne olmadan 1 gün canlı kalıyor yumurta spermde 72 saat galiba

Back
X