• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama belirtileri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikfaremmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
2.017
1.076
83
Takvime göre yumurtlama dönemim ama akıntı yok diyebilirim geçen ay akıntım vardı kasık ağrım vardı ovulasyon testi yaptım pik gördüm bu ay test yapmıyorum elimde de yok yumurtlamiyormuyum acaba yaw

Takvime göre yumurtlama dönemim ama akıntı yok diyebilirim geçen ay akıntım vardı kasık ağrım vardı ovulasyon testi yaptım pik gördüm bu ay test yapmıyorum elimde de yok yumurtlamiyormuyum acaba yaw
Canım belki geç yumurtlayacaksın yada farketmedin olabilir yani

Canım belki geç yumurtlayacaksın yada farketmedin olabilir yani
Adetten hemen sonra yumurtladim sanırım adet dongum kısa çünkü 25 26 27 günde bir oluyorum ve 10 12 gün sürüyor bu ay kahverengi akıntı 11.gun kesildi keşke ovulasyon testi yapsaydim

Bazen takvimlerde yaniltiyo canm her ay ayni gun yumurtlama olmaz zaten ben gecen ay 24.gunde gunde yumurtladim bu ay daha gec yumurtladim ovulasyon en sagliklisi

Bazen takvimlerde yaniltiyo canm her ay ayni gun yumurtlama olmaz zaten ben gecen ay 24.gunde gunde yumurtladim bu ay daha gec yumurtladim ovulasyon en sagliklisi
Gerekli bilgilerim yok K.bakmayın bende klomen kullandım erken adet oldum yumurtlama günüm takvimde ki gün değilmiş şuan modum düştü benim de adet birlikten sonra mı ovülasyon testi ne başlamalıyım kaç gün sonra birde eğer öyleyse

Merhaba. Bende bu konuyla ilgili bosey sormak istiyorum. Yorumlard asurekli görüyorum ama cevap alamadım ve tam anlamadım.
Akıntinın cok oldugu gün yumurtlama günumü demek? Ve o günü mü degerlendirmek gerekiyor hamilelik şansı icin?

Merhaba. Bende bu konuyla ilgili bosey sormak istiyorum. Yorumlard asurekli görüyorum ama cevap alamadım ve tam anlamadım.
Akıntinın cok oldugu gün yumurtlama günumü demek? Ve o günü mü degerlendirmek gerekiyor hamilelik şansı icin?
Canım yumurta çatladığı zaman bu akıntı gerçekleşiyor. Ve vücudumuzda bu çatlayan yumurta 3 gün canlı kalıyor o 3 günü değerlendirirseniz başka da Bi problem yoksa gebelik için o günler önemli

Yumurtlama dönemi rahim yukarı çıkıyormuş yumuşak oluyormuş rahim ağzı bende merak ettim bugün parmağımla baktm sertti başka bişey fark ettim normal mi bilmiyrm parmağı sokarken sağ içte yuvarlak bişey geldi solda yok kist mi acaba anlamadim

Bazen takvimlerde yaniltiyo canm her ay ayni gun yumurtlama olmaz zaten ben gecen ay 24.gunde gunde yumurtladim bu ay daha gec yumurtladim
Gerekli bilgilerim yok K.bakmayın bende klomen kullandım erken adet oldum yumurtlama günüm takvimde ki gün değilmiş şuan modum düştü benim de adet birlikten sonra mı ovülasyon testi ne başlamalıyım kaç gün sonra birde eğer öyleyse
Adet bitince temiznlennce baslayabilirsin

Bazen takvimlerde yaniltiyo canm her ay ayni gun yumurtlama olmaz zaten ben gecen ay 24.gunde gunde yumurtladim bu ay daha gec yumurtladim

Bu ovülasyon testi kaç gün sürecek ve hangi test güvenilir peki bazısı yanıltabiliyormuş

Bu ovülasyon testi kaç gün sürecek ve hangi test güvenilir peki bazısı yanıltabiliyormuş
Yumurtlama gorene kadar devam ediyosun. Ben trendyoldan toplu siparis vermistim benim kullandigm onlardi

Merhaba yumurta akı akıntısı gelipte ovülasyon testi pik yapmayan var mı? Oluyor mu böyle birşey benim tesrlerde 5. Gün akıntı geldi 3 gün aürdü ama pik olmadı

Eklentiler

• 5D3DFB9E-823A-43BC-A13F-ABEEB9974981.webp
    5D3DFB9E-823A-43BC-A13F-ABEEB9974981.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba yumurta 24 saat canlı kalabiliyor öyle biliyorum sperm 3/5 gün canlı kalıyor bu yuzden yumurtlamadan önceki ıkı üç gün önceki ilişki bile gebe bırakabiliyor ama yumurta akı kıvamındaki yumurtlama akıntısı olduğunda muhakkak ilişki olamalı çünkü bı gün sonra oluyor yumurta

Yumurtlama dönemi rahim yukarı çıkıyormuş yumuşak oluyormuş rahim ağzı bende merak ettim bugün parmağımla baktm sertti başka bişey fark ettim normal mi bilmiyrm parmağı sokarken sağ içte yuvarlak bişey geldi solda yok kist mi acaba anlamadim
Merhaba, elinize gelen yuvarlak şey rahim ağzınız ben onun için doktora gitmiştim . Fitil kullanıyordum enfeksiyon vardı. Fitil koyarken farkettim. Doktor alttan muayene etti. Doktor rahim ağzı olduğunu söyledi

Back
X