Yumurtlama /Bebeğin tutunması

Yumurtlama dönemi bittikten sonra regle kadarki sürede ilişkiye girmek -eğer tutmuşsa - bebeğe zarar verir mi ?
Bu konuda bilgisi olan var mı acaba kızlar
Herkeste aynı olmaz tabii de, ben 1 aylık sanırım 2 veya 4 günlüktü kızımı öğrendiğimde, doktor bana 10 gün cinsel münasebette bulunma bir değerim düşük çıkmış, düşük tehliken var demişti, tabi bunu duyan ben 9 ay+ doğumdan sonra 6 ay ilişkiye girmedim sen yumurtlama dönemini geçirdiysen canım, önlem olarak girme istersen. Ama geçirdiğine eminsen

Doğru söylüyorsun herkesinki farklı olabilir belki de kesin bir cevabı bile yok dikkatli olmakta fayda olabilir

Doğru söylüyorsun herkesinki farklı olabilir belki de kesin bir cevabı bile yok dikkatli olmakta fayda olabilir
Aynen tatlım, zaten öğrendiğinde doktorun seni bilgilendirecektir. Eltim 8 ay ilişkiye girmiş mesela son ayı atlamışlar nasıl olduysa zararlı değil tabiii de düşük tehlikesi olanlara önerilmiyor. Hayırlı geceler cnm

Canım siz son güne kadar gün aşırı birlikte olun ne zaman dölleneceği belli olmaz

Biz yumurtlama bittikten sonra ilişki yaşamadık hiç ne olur ne olmaz diye.
Hamile kaldigimi öğrendiğimde de doktorum 12.haftaya kadar yasak koydu...

Merhabalar, demin yeni üye oldum hatta suan yanlıs yere bile yazıyo olabilirim. Bebek deniyoruz eşimle. Bu ay ilk defa şöyle tuhaf bişey oldu; normalde adetim 6 gün sürer bu ay ilk defa 2 gün sürdü 3 ve 4. Gün sadce leke geldi kahverengi. Suan adetim biteli 1 hafta oluyo cok akıntım oldugu icin doktora gittim muayene icin. Durumu da anlattım, hemen adet bitiminde yumurtlamam olmus bitmiş ve suan rahim duvarım 11 mm kalınlığında. 1 hafta sonea gebelik testi yapabilirsn dedi doktor ama ümitlenmek istemiyorum. Böyle bi durumunla karsılsan varmı ?

Bazen erken yumurtlama olabiliyor, inşallah degerlendirmissiniz hamile kalırsınız

kizlar ben bu ay klomen kullandim doktora gittim kontrole 18 mm dedi 2 gun sonra ovulasyon testinde gordum yumurtlamyi ertesi gunde silindi catlama oldu 3 gun degerlendirdik . bugun ustunden 5 gun gecti adete 13 gun var . ama yumurtladiktan sonra kasik agrilarm bitmedi bugunde beyaz akintim geldi gaz sancim var kabizlik var agiz kurulugu ve yorgunta var acaba hamile olsam bu kadar erken belirti verrmi cok agrio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…