Off şu an çok kötü ağlamak geldi içimdenAynen öyle canım ❤
Hayır ne ağlaması ya saçmalama lütfen ağlamak yok dua et bol bol canimOff şu an çok kötü ağlamak geldi içimden
Ediyorum kuzum sürekli bol bol hayırlı vaktini saatini bekliyor meleklerimizHayır ne ağlaması ya saçmalama lütfen ağlamak yok dua et bol bol canim
Öyle yaptık valaEdiyorum kuzum sürekli bol bol hayırlı vaktini saatini bekliyor meleklerimizkonu sahibi kusura bakma işgal ettik
Herkeste aynı olmaz tabii de, ben 1 aylık sanırım 2 veya 4 günlüktü kızımı öğrendiğimde, doktor bana 10 gün cinsel münasebette bulunma bir değerim düşük çıkmış, düşük tehliken var demişti, tabi bunu duyan ben 9 ay+ doğumdan sonra 6 ay ilişkiye girmedimYumurtlama dönemi bittikten sonra regle kadarki sürede ilişkiye girmek -eğer tutmuşsa - bebeğe zarar verir mi ?
Bu konuda bilgisi olan var mı acaba kızlar
Cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar Allah gönlünüze göre en hayırlısını versinAynen öyle canım ❤
Amin cümlemize inşallahCevaplarınız için teşekkür ederim kızlar Allah gönlünüze göre en hayırlısını versin
Doğru söylüyorsun herkesinki farklı olabilir belki de kesin bir cevabı bile yok dikkatli olmakta fayda olabilirHerkeste aynı olmaz tabii de, ben 1 aylık sanırım 2 veya 4 günlüktü kızımı öğrendiğimde, doktor bana 10 gün cinsel münasebette bulunma bir değerim düşük çıkmış, düşük tehliken var demişti, tabi bunu duyan ben 9 ay+ doğumdan sonra 6 ay ilişkiye girmedimsen yumurtlama dönemini geçirdiysen canım, önlem olarak girme istersen. Ama geçirdiğine eminsen
Aynen tatlım, zaten öğrendiğinde doktorun seni bilgilendirecektir. Eltim 8 ay ilişkiye girmiş mesela son ayı atlamışlar nasıl olduysaDoğru söylüyorsun herkesinki farklı olabilir belki de kesin bir cevabı bile yok dikkatli olmakta fayda olabilir
Olur mu öyle şey estağfurullahEdiyorum kuzum sürekli bol bol hayırlı vaktini saatini bekliyor meleklerimizkonu sahibi kusura bakma işgal ettik
Sana da canımAynen tatlım, zaten öğrendiğinde doktorun seni bilgilendirecektir. Eltim 8 ay ilişkiye girmiş mesela son ayı atlamışlar nasıl olduysazararlı değil tabiii de düşük tehlikesi olanlara önerilmiyor. Hayırlı geceler cnm
Merhabalar, demin yeni üye oldum hatta suan yanlıs yere bile yazıyo olabilirim. Bebek deniyoruz eşimle. Bu ay ilk defa şöyle tuhaf bişey oldu; normalde adetim 6 gün sürer bu ay ilk defa 2 gün sürdü 3 ve 4. Gün sadce leke geldi kahverengi. Suan adetim biteli 1 hafta oluyo cok akıntım oldugu icin doktora gittim muayene icin. Durumu da anlattım, hemen adet bitiminde yumurtlamam olmus bitmiş ve suan rahim duvarım 11 mm kalınlığında. 1 hafta sonea gebelik testi yapabilirsn dedi doktor ama ümitlenmek istemiyorum. Böyle bi durumunla karsılsan varmı ?
İnsallahBazen erken yumurtlama olabiliyor, inşallah degerlendirmissiniz hamile kalırsınız
Merhaba gebesin ınsallahİnşallah canım Rabbim yüzüne baksın bende bir iki gün var inşallah olmamortalama 15 gündür göğüslerim şiş bugün de belimde ağrı var olacağım galiba
Maalesef canım adet oldum yeni bittiMerhaba gebesin ınsallah
Uzulme hayırlısıyla bu ay olursun ınsallahMaalesef canım adet oldum yeni bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?