Yumurtlama /Bebeğin tutunması

gzmsui

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
11
8
1
33
Yumurtlama dönemi bittikten sonra regle kadarki sürede ilişkiye girmek -eğer tutmuşsa - bebeğe zarar verir mi ?
Bu konuda bilgisi olan var mı acaba kızlar

Ben ilk 3 ay gibi süre zarar vermez diye hatırlıyorum ama yanlış bilgi de vermek istemem tabi

Canım günün geçene kadar ilişki olsun çünkü tutup tutmadığını bilmiyoruz hatta gebelikte bile bir sorun olmuyor korkma

Canım günün geçene kadar ilişki olsun çünkü tutup tutmadığını bilmiyoruz hatta gebelikte bile bir sorun olmuyor korkma
Bi tanıdığım var da kaç aylıktı bilmiyom da iliski olmuş düşük tehlikesi gecirdi nerdeyse

Bi tanıdığım var da kaç aylıktı bilmiyom da iliski olmuş düşük tehlikesi gecirdi nerdeyse
O herkeste olmaz kuzum dr söylüyor zaten tehlikeli olup olmadığını hoş ben hiç yaşamadım o duyguyu ama iki ablamdan biliyorum annem anlatır 7 senedir uğraştığımdan çok dinledim bu tarz olayları
Daha adet günü geçmeden bi tehlike olmaz adete 1 gün kala gebe kalanları biliyorum geç yumurtlama oluyor geç döllenme oluyor

Anladım canım rabbim inşallah sana bana isteyen herkese nasip etsin bi an önce doğru kişiden kişiye değişir tanidigimda öyle olmuştu bemde yaşamadım ya pek bilgi sahibi değilim

Anladım canım rabbim inşallah sana bana isteyen herkese nasip etsin bi an önce doğru kişiden kişiye değişir tanidigimda öyle olmuştu bemde yaşamadım ya pek bilgi sahibi değilim
İnşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Sebepsiz infertil sorun yok ikimizdede dr stresten demişti bakalım hayırlısı vakti zamanı vardır elbet
Insallah canim mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inşallah nasip eder rabbim

Amin kuzuum inşallah peki sizin neden olmuyor özel değilse ve kaç senedir olmuyor
Ben daha yeni evliyim 9 aydır ama ilk başta başka sorunlar vardi. Sonra adet düzensizliği,tsh yükseliği derken simdi çatlatma iğnesi tedavisi yapılıyo. Ilki tutmadi ikinci denemedeyiz. Test gününü beklemedeyim suanlik

Tsh yüksekliği neden oluyormuş şimdi düzeldi mi peki

Tsh yüksekliği neden oluyormuş şimdi düzeldi mi peki
Adet düzensizliğinden oluyomuş benim baya yüksekti 5in üstündeydi dr dedi sana şuan salgiladign yetmiyo bebek olursa hiç yetmez ve bebeğin zihnine bile etkiyomus. Şuan normale düştü şükür. Adetim de düzene girdi gibi mesela iğneden önce adet sokucuyle hasta olmuştum iğneyi kullandım günümde hasta oldum. Şuan hasta olmamam lazım ama

İnşallah canım Rabbim yüzüne baksın bende bir iki gün var inşallah olmam ortalama 15 gündür göğüslerim şiş bugün de belimde ağrı var olacağım galiba

İnşallah canım Rabbim yüzüne baksın bende bir iki gün var inşallah olmam ortalama 15 gündür göğüslerim şiş bugün de belimde ağrı var olacağım galiba
Insallah olmam canım sende inşallah hamiş kalırsın güzel haberler veririz birbirimize üzülme ❤

Insallah olmam canım sende inşallah hamiş kalırsın güzel haberler veririz birbirimize üzülme ❤
İnşallah canım benim inşallah bu ay çok umutluydum ama bugün olacakmışım gibi hissettim hatta kesin oldum dedim ama hala bişe yok geçen ay 12 siydi yarın olmam lazım bakalım olmam inşallah olmayız inşallah

Insallah canim insalah bende ilk ignenin 18inci günü hasta oldum. Şuan 2inci ignenin 13uncu gününe girmiş buluyorum hakkımızda hayırlısını versin güzel rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…