yumurtlama akıntısı

bende öyle biliyordum internette hep yumurtlama akıntısını şeffaf olarak yazmışlar pcos zaten yumurtlama sorunum var
Bende bugunlerde yumurtlama donemindeyim aynen beyaz akintim var pco var bendede ustelik:) o seffaf akintiyi nerdeyse hic gormuyorum ama ben beyaz akintidan da suphe ediyorum adetlerin duzenli midir?

Benimde baya çok akıntım var şeffaf baya sanki hasta oluyor gibi hissediyorum yumurtlama akınıtısı mıdır

Canım benim bata 4 gün var ben bugün öğrendim hamile olduğumj bende bembeyaz krem gibi bolca akıntım var . O derece ki günlük pet kullanyorum 1 haftadır

Benim ki Yumurtalama belirtisi değil değil demek ki sağolasın canım
takip edemiyosan bir gun arayla iliski olsun o zaman denk geliyo zaten erkegin spermi 72 saat vucutta canli kalabliyms.ikinizdede sorun yoksa en kisa zamanda olur insallah stres yapma diycem insan cok isteynce bizim gibi stresin dibine vuruyo

takip edemiyosan bir gun arayla iliski olsun o zaman denk geliyo zaten erkegin spermi 72 saat vucutta canli kalabliyms.ikinizdede sorun yoksa en kisa zamanda olur insallah stres yapma diycem insan cok isteynce bizim gibi stresin dibine vuruyo
Bende pcos var gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bakalım hayırlısı olsun inşallah

Bende kendimden örnek veriyim biyerdede okumuştum herkeste akinti olck diye bi durum yok bende ovulasyon testinde biliyorum soyleki ben cift cizgiyi gordugumde akintim olmuo yumurtlama bittikten sonra beyaz akintim baslio seffaf kaygan okudu gum yerdede yazio akintinin beyazlasmasi yumurtlaamnin oldugunu gosteriyomus bendede testten2 3 gun sonra baslio bikacgun suruyo adete kadarda islaklik oluo sadece

merhabalar bebek istemiyle doktora gittim hormon sonuçlarımda birşey olup olmadığını söylemedi ama ultrason muaynesinde pco olduğunu söyledi kilo fazlam adet düzensizliğim ve tüylenme gibi belirtilerim yok daha sonra adetim bitti başka doktora gittim pco yok fazla yumurtan var dedi ben tedbir amaçlı hsg çektirdim tüplerim açık çıktı şimdi pco var mı yok mu bilmyorum ama ilk gittiğim pco var diyen doktor klomene başlatmıştı hapım bitti adetin 10. günü gittim 2 adet 17mm yumurtam oluşmuş ertesi gün saat 11.00 da ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırmamı söyledi iğneyi ctesi yaptırdım adetin 10. gününden pazar güne kdr şiddetli kasık ağrım oldu ama hiç yumurtlama akıntım olmadı ateşim iğneden 2 gün sonra yükseldi bu durumda çatlama oldu mu bilemedim akıntı olmaması yumurtlama olmadığına işaret midir

Canım bende pko da yok gebe de kalıyorum ama şeffaf akıntıyı asla görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…