- 7 Ocak 2017
- 181
- 78
- 34
-
- Konu Sahibi Deryadenizsensin
bende öyle biliyordum internette hep yumurtlama akıntısını şeffaf olarak yazmışlarCanım benimki de beyaz oluyor genelde beyaz ir diye biliyorum
Bende bugunlerde yumurtlama donemindeyim aynen beyaz akintim var pco var bendede ustelik:) o seffaf akintiyi nerdeyse hic gormuyorum ama ben beyaz akintidan da suphe ediyorum adetlerin duzenli midir?bende öyle biliyordum internette hep yumurtlama akıntısını şeffaf olarak yazmışlarpcos zaten yumurtlama sorunum var
seffaf bildign yumurta akina benziyo yapiskan hafif uzayan bi akintikızlar yumurtlama akıntısı kesin şeffaf mı olur? benim beyaz akıntım var yumurtlama günlerindeyim acaba yumurtlama akıntısı olabilir mi
Benim ki Yumurtalama belirtisi değil değil demek ki sağolasın canımseffaf bildign yumurta akina benziyo yapiskan hafif uzayan bi akinti
Belki geç döllenme olmuştur adet olmazsan tekrar baktır canım inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olurBemim hamilelik değildir geçen ptsi kan testi yaptırdım gebelik yokyumuartlama günü herhalde
takip edemiyosan bir gun arayla iliski olsun o zaman denk geliyo zaten erkegin spermi 72 saat vucutta canli kalabliyms.ikinizdede sorun yoksa en kisa zamanda olur insallah stres yapma diycem insan cok isteynce bizim gibi stresin dibine vuruyoBenim ki Yumurtalama belirtisi değil değil demek ki sağolasın canım
Amin canmBelki geç döllenme olmuştur adet olmazsan tekrar baktır canım inşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur
Bende pcos var gecen ay kimyasal gebelik gecirdim bakalım hayırlısı olsun inşallahtakip edemiyosan bir gun arayla iliski olsun o zaman denk geliyo zaten erkegin spermi 72 saat vucutta canli kalabliyms.ikinizdede sorun yoksa en kisa zamanda olur insallah stres yapma diycem insan cok isteynce bizim gibi stresin dibine vuruyo
Kanamam oldu ondan sonra gebelik testi yaptırdım geç döllenme nasıl oluyor kiAmin canm
Kanaman olduğunu önceki mesajlarda yazmamışsın canım ondan dedim inşallah en kısa sürede oluyor bebişlerimizKanamam oldu ondan sonra gebelik testi yaptırdım geç döllenme nasıl oluyor ki