yumurtlama akıntısı

merhabalar bebek istemiyle doktora gittim hormon sonuçlarımda birşey olup olmadığını söylemedi ama ultrason muaynesinde pco olduğunu söyledi kilo fazlam adet düzensizliğim ve tüylenme gibi belirtilerim yok daha sonra adetim bitti başka doktora gittim pco yok fazla yumurtan var dedi ben tedbir amaçlı hsg çektirdim tüplerim açık çıktı şimdi pco var mı yok mu bilmyorum ama ilk gittiğim pco var diyen doktor klomene başlatmıştı hapım bitti adetin 10. günü gittim 2 adet 17mm yumurtam oluşmuş ertesi gün saat 11.00 da ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırmamı söyledi iğneyi ctesi yaptırdım adetin 10. gününden pazar güne kdr şiddetli kasık ağrım oldu ama hiç yumurtlama akıntım olmadı ateşim iğneden 2 gün sonra yükseldi bu durumda çatlama oldu mu bilemedim akıntı olmaması yumurtlama olmadığına işaret midir
Pcos da tüm belirtilerin olmasına gerek bazen sadece usg görüntüsü ile tanı koyuyorlar. Senin zaten yumurtlaman olmuş canım. Akıntının yumurtanın çatlamasıyla alakası yok yumurtanın büyümesiyle alakası var diye biliyorum inşallah en kısa sürede olur bebişin .ben bu konuyu açtığım ay gebe kaldım soğan kürü yapmıştım sende dene araştır istersen

Pcos da tüm belirtilerin olmasına gerek bazen sadece usg görüntüsü ile tanı koyuyorlar. Senin zaten yumurtlaman olmuş canım. Akıntının yumurtanın çatlamasıyla alakası yok yumurtanın büyümesiyle alakası var diye biliyorum inşallah en kısa sürede olur bebişin .ben bu konuyu açtığım ay gebe kaldım soğan kürü yapmıştım sende dene araştır istersen

cevap verdiğin için Allah razı olsun inşallah gebelik oluşur. yumurtam büyürken çok ağrım oldu yürümemi engelledi belkide daha önce yumurtam büyümüyordu. soğan kürü düşük yapar diye cesaret edemedim bir zararı olur mu inşallah Allah ın izniyle bu ay gebeliğim olmuştur ama olmadıysa diğer ay denersem sorun oluşturmaz değil mi soğan kürü kullanırken korunmak gerekir mi. bebeiğinin yaşı uzun ömrü sağlıklı olsun

cevap verdiğin için Allah razı olsun inşallah gebelik oluşur. yumurtam büyürken çok ağrım oldu yürümemi engelledi belkide daha önce yumurtam büyümüyordu. soğan kürü düşük yapar diye cesaret edemedim bir zararı olur mu inşallah Allah ın izniyle bu ay gebeliğim olmuştur ama olmadıysa diğer ay denersem sorun oluşturmaz değil mi soğan kürü kullanırken korunmak gerekir mi. bebeiğinin yaşı uzun ömrü sağlıklı olsun
Allah razı olsun canım.bu ay gebelik olmuş olabilir inşallah gerek kalmaz ama adet olursan yaparsın ben çok faydasını gördüm ilk soğan kürü yaptığım ay kimyasal gebelik oldu( 7 ay boyunca en ufak bir gebelikle ilgili sey olmamıştı soğan kürüyle o kimyasalda olsa bir gebelik oldu) ikinci ay tekrar soğan kürü yaptım sağlıklı bir gebelik oldu.

Allah razı olsun canım.bu ay gebelik olmuş olabilir inşallah gerek kalmaz ama adet olursan yaparsın ben çok faydasını gördüm ilk soğan kürü yaptığım ay kimyasal gebelik oldu( 7 ay boyunca en ufak bir gebelikle ilgili sey olmamıştı soğan kürüyle o kimyasalda olsa bir gebelik oldu) ikinci ay tekrar soğan kürü yaptım sağlıklı bir gebelik oldu.

Allah hepimizi beterinden saklasın çok şükür şimdi bir meleğin var Rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin

sabahtan beride şiddetli sırt ağrım var ama gebelik olsa bu kadar erken belirti vermez sanırım daha adetime 10 gün var kendi kendime belirtileri gebeliğe yoruyorum herhalde

X