• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama akıntısı yerleşme kanaması yardimm

sevgipitircigi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2020
42
12
3
30
Kızlar selaam bana bir yardımcı olur musunuz benim dün gece yumurtlama akıntım geldi gece saat 3 civarı farkettim ama tabi ne dün geceyi nede bugünü degerlendiremicem ne yazikki evdeki misafirlerden dolayı 😒 dün gece den bir gece önce degerlendirmistim ama bugünü de sayarsak ilişkinin üstünden iki gün yumurtlama akıntısının üstündende 12 saat geçmiş bulunuyor ben bu süreci bu ay kaçırmış mi oluyorum ? Zaten adetten sonra 8. 10. 11. Günleri de degerlendirmistim dün gelen akıntı 12. Gün gelmiş oluyo bide diyelim ki erken döllenme oldu yerlesme kanaması olurmu 10. 11. Gün benden dün akıntı sonrası pembemsi kahveye çalan lekelenmem oldu

Yesleşme döllenmeden bir hafta sonra olur en erken.
Himm bazen erken döllenme oluyo ya adet bitimine denk geliyor yumurtlama çünkü bu ay bı tuhafti normalde adet bitimi akıntı pek görülmez bende ama akıntım hiç durmadı ozamanlarda tutmuş olup bu güne öyle bir kanama yapmış olabilir mi diye düşündüm

Himm bazen erken döllenme oluyo ya adet bitimine denk geliyor yumurtlama çünkü bu ay bı tuhafti normalde adet bitimi akıntı pek görülmez bende ama akıntım hiç durmadı ozamanlarda tutmuş olup bu güne öyle bir kanama yapmış olabilir mi diye düşündüm
Çok çok düşük ihtimal. Bu mevzuda hiç bir şey olmaz değil. 🤷🏻‍♀️ ama ovulasyon testiyle takip et. Kafan karışmasın. 🤗

Çok çok düşük ihtimal. Bu mevzuda hiç bir şey olmaz değil. 🤷🏻‍♀️ ama ovulasyon testiyle takip et. Kafan karışmasın. 🤗
Onun için geç kaldım kuzum sanırım 🙄🙄🙄 çünkü dün yumurtlama akıntım geldi bende oyuzden sordum dedim acaba günü kaçırdım mi diye çünkü anlayamiyorum ne zaman oluyo akıntı gelince yumurtlamami oluyo yoksa o gün yenimi basliyo offf herşey çok karışık ya

Onun için geç kaldım kuzum sanırım 🙄🙄🙄 çünkü dün yumurtlama akıntım geldi bende oyuzden sordum dedim acaba günü kaçırdım mi diye çünkü anlayamiyorum ne zaman oluyo akıntı gelince yumurtlamami oluyo yoksa o gün yenimi basliyo offf herşey çok karışık ya
Bu aydan geçti tabi. Ama ben de aşılama filan yaptırcam olmadı klomenle bile. Ama yumurtlama günümu bileyim gecikirse regl heyecanlanmayayım diye takip ediyorum.

Back