Yumurtlama 23-24-25-26-27-28 olanlar gelin birlikte bekleyelimmm😍

Fegaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
338
126
103
28
Kızlar herkese iyi bayramlar 💐

Benim yumurtlama 26 veya 27 bakalım bu ay nasıl olucak merak ediyorum 💭
Geçen aya göre bu ay belirtilerim var biraz ama hayırlısı diyelim. Göğüslerime sızlamalar kasıklarımda iğne batmaları oluyor akıntım da var.
Bugün ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi çıktı anlamadım ne alaka 🤣 beklenen adet tarihim 10 Nisan hayırlısı olsun hepimiz için sizlerde durumlar nasıl

Benimki de takvime göre 29 -30-31 yüksek günler gözüküyor. Ama yumurtlama oldu mu bilemiyorum belki de geç yumurtlayacağjm akıntım yok çünkü. Ama yine de 29 ve 31i değerlendirdim

Geçen aya göre bu ay belirtilerim var biraz ama hayırlısı diyelim. Göğüslerime sızlamalar kasıklarımda iğne batmaları oluyor akıntım da var.
Bugün ovulasyon testi yaptım yine çift çizgi çıktı anlamadım ne alaka 🤣 beklenen adet tarihim 10 Nisan hayırlısı olsun hepimiz için sizlerde durumlar nasıl
Ben de 26-27 arası yumurtladım 28 I opak hale geldi akıntım . Bu gün hafif kasık sızlamalarım ve bel ağrım var. Rabbim hepimizi nasip ettiği kullarından eylesin

Benim de beklenen regl tarihim 9-10 Nisan

Benim de sarı akıntım ve kasık ağrım var ama progestandan büyük ihtimal, geleneksel belirti türetme günlerim başlıyor🙂

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alabiliriz

Ben 22 si pik gördüm bugun test yaptım tek cizgi negatif, erken mi yoksa çıkması gerekirmi artık, reglim düzenli regli olmama 5-6 gün kaldı

Back
X