- 20 Mart 2024
- 737
- 131
-
- Konu Sahibi ebrulimebrulim94
Ay ben heycandan ölücem hadi bi test yap artıkk inşallah çıkar inşallah banada nasip etsin Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin benimde sat 16 mayıs senden 3 gün sonraBugün testi tekrarladım yine pik çıktı
Sıvı alımına dikkat ediyormusunuz sanki çatlamamış gibiMerhaba hanımlar adet biter bitmez ovulasyon testlerini yapmaya başladım resimde var pik olmadı bu sabah yaptım koyu çıktı epey az önce de yaptım tekrar daha soluk çatladı mı sizce bu kadar kısa sürede çatlar mı
İnşallah İnşallah bende öyle her ay negatif görmekten yoruldumHepimizin Allah gönlüne göre versin canımher ay bir hüsran bu ayda hüsrana uğramak istemiyorum 1 senelik evliyiz . Evet bu tarz gebelik haberini çok duydum bi tık umudum yükselmedi değil tabi ama dediğim gibi biraz sabırlı olup bekleyeyim diyorum . Hepimiz güzel haberler alalım inşallah
İnşallah canım sabah erkenden gebelik testi yapıcamAy ben heycandan ölücem hadi bi test yap artıkk inşallah çıkar inşallah banada nasip etsin Rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin benimde sat 16 mayıs senden 3 gün sonra
Bugün testi tekrarladım yine pik çıktı
Ayyy kaç dakikada çıktı ??Kızlar erken gebelik testi yaptım var mı sizce
Yok bende öyle bişey yok ama korkma normal yerleşme sancısı oluyormuş özellikle ilk gebelikteİnşallah canım sabah erkenden gebelik testi yapıcamgüzel sonuçlar alırım inşallah. Ama bende kasık ağrısı başladı aynı adet olacakmış gibi . Sen de öyle mi ?
2. Çizgi hemen belirdi 1 dk içinde diyebilirim canım . Kan vericem akşamAyyy kaç dakikada çıktı ??
Gebelik gözüküyor hayırlı olsun2. Çizgi hemen belirdi 1 dk içinde diyebilirim canım . Kan vericem akşam
Ayy hayırlı olsun ozaman rabbim banada nasip etsin inşallah2. Çizgi hemen belirdi 1 dk içinde diyebilirim canım . Kan vericem akşam
İnşallah canımAyy hayırlı olsun ozaman rabbim banada nasip etsin inşallah
İnşallahhhh 13 haziranİnşallah canımSenın de sonuçların yüzüne güler inş . Adet tarihin ne zaman