- 19 Mart 2024
- 66
- 25
-
- Konu Sahibi ebrulimebrulim94
Normalde her kadın ayda 1 kere yumurtlar ama bazen 2 kez yumurtlama olabiliyormuşMerhaba, yumurtlama bir kadın da döngü her ay aynı mıdır ? Yani ayda 1 kere yumurtluyorsan diğer aylarda 1 kere mı yumurtlanır? Yoksa 2 de olabilir aynı olacak diye bir şey yok mu ?
Canım ben 2 aydır üst üste saglı sollu 2 yumurtlamam oluyor . Normalde aayda 1 kere olur okuduğum kadarıyla . 2 kere çok nadirdir . Eğer 2 kere yumurtlama olursa tutarsa ikiz gebelik yada çoğul gebelik(3üz+)meydana geliyorMerhaba, yumurtlama bir kadın da döngü her ay aynı mıdır ? Yani ayda 1 kere yumurtluyorsan diğer aylarda 1 kere mı yumurtlanır? Yoksa 2 de olabilir aynı olacak diye bir şey yok mu ?
Adetin 14 . Gün yumurtlama gördüm ve şimdi adetime 7 gün var yine kopkoyu çıktı ovulasyon . İlk kez böyle olunca şaşırdım haliyle .Canım ben 2 aydır üst üste saglı sollu 2 yumurtlamam oluyor . Normalde aayda 1 kere olur okuduğum kadarıyla . 2 kere çok nadirdir . Eğer 2 kere yumurtlama olursa tutarsa ikiz gebelik yada çoğul gebelik(3üz+)meydana geliyor
Hayat size 2. Bir şans sunuyorAdetin 14 . Gün yumurtlama gördüm ve şimdi adetime 7 gün var yine kopkoyu çıktı ovulasyon . İlk kez böyle olunca şaşırdım haliyle .
Dündü ve değerlendirdik . Rabbim güzel sonuçlar verir inşallahHayat size 2. Bir şans sunuyordegerlendirin
İlk kez bu ay folik asit kullanmaya başladım o etki edebilir mi acaba ?Normalde her kadın ayda 1 kere yumurtlar ama bazen 2 kez yumurtlama olabiliyormuş
Belkide olabilir ama nasıl eminsiniz 2 kez yumurtladığınıza ?İlk kez bu ay folik asit kullanmaya başladım o etki edebilir mi acaba ?
Ben emin değilim , soruyu zaten bilmediğim için sordum . Adetin 14. Günü ferde pik gördüm dün de gördüm bu normal mi diye sordumBelkide olabilir ama nasıl eminsiniz 2 kez yumurtladığınıza ?
Testlerinizin fotosu varmı ve SAT ve BAT hangi günlerBen emin değilim , soruyu zaten bilmediğim için sordum . Adetin 14. Günü ferde pik gördüm dün de gördüm bu normal mi diye sordum
Sabah bi erken gebelik testi yap bence çünkü hamileliktede pik çıkıyor diye biliyorum umutlandırmak istemem ama.Ben emin değilim , soruyu zaten bilmediğim için sordum . Adetin 14. Günü ferde pik gördüm dün de gördüm bu normal mi diye sordum
13 mayısta adet oldum . Adetim düzenlidir . Ovulasyon aralarda yapamadım ama bi etki edeceği sanmıyorum .Testlerinizin fotosu varmı ve SAT ve BAT hangi günler
Erken davranmak istemiyorum yine hüsrana uğramak istemiyorum adetimi bekleyim dedimSabah bi erken gebelik testi yap bence çünkü hamileliktede pik çıkıyor diye biliyorum umutlandırmak istemem ama.
Bu gün ilk pik çıkmasının 10. Günü bence yarın sabah bi erken gebelik testi deneyin umutlandırmak istemem ama bu şekilde öğrenen çok kadın var 28 günde bir regl oluyorsanız 4 gün kalmış regle denemeye değer Allah gönlünüze göre versin inşallah13 mayısta adet oldum . Adetim düzenlidir . Ovulasyon aralarda yapamadım ama bi etki edeceği sanmıyorum .
Hepimizin Allah gönlüne göre versin canımBu gün ilk pik çıkmasının 10. Günü bence yarın sabah bi erken gebelik testi deneyin umutlandırmak istemem ama bu şekilde öğrenen çok kadın var 28 günde bir regl oluyorsanız 4 gün kalmış regle denemeye değer Allah gönlünüze göre versin inşallah
Bugün testi tekrarladım yine pik çıktıBu gün ilk pik çıkmasının 10. Günü bence yarın sabah bi erken gebelik testi deneyin umutlandırmak istemem ama bu şekilde öğrenen çok kadın var 28 günde bir regl oluyorsanız 4 gün kalmış regle denemeye değer Allah gönlünüze göre versin inşallah
Bazı insanlarda 2 kere olabiliyormuş buda ikiz hamilelik ihtimalini arttırıyor siz degerlendirmenizi yapın gerisi NasipMerhaba, yumurtlama bir kadın da döngü her ay aynı mıdır ? Yani ayda 1 kere yumurtluyorsan diğer aylarda 1 kere mı yumurtlanır? Yoksa 2 de olabilir aynı olacak diye bir şey yok mu ?
Değerlendirmemizi yaptık rabbim hayırla beklediğimizi versin inşallahBazı insanlarda 2 kere olabiliyormuş buda ikiz hamilelik ihtimalini arttırıyor siz degerlendirmenizi yapın gerisi Nasip