Yumurtlama 1 kere mi olur her ay ?

ebrulimebrulim94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
66
25
Merhaba, yumurtlama bir kadın da döngü her ay aynı mıdır ? Yani ayda 1 kere yumurtluyorsan diğer aylarda 1 kere mı yumurtlanır? Yoksa 2 de olabilir aynı olacak diye bir şey yok mu ?

Merhaba, yumurtlama bir kadın da döngü her ay aynı mıdır ? Yani ayda 1 kere yumurtluyorsan diğer aylarda 1 kere mı yumurtlanır? Yoksa 2 de olabilir aynı olacak diye bir şey yok mu ?
Normalde her kadın ayda 1 kere yumurtlar ama bazen 2 kez yumurtlama olabiliyormuş

Canım ben 2 aydır üst üste saglı sollu 2 yumurtlamam oluyor . Normalde aayda 1 kere olur okuduğum kadarıyla . 2 kere çok nadirdir . Eğer 2 kere yumurtlama olursa tutarsa ikiz gebelik yada çoğul gebelik(3üz+)meydana geliyor

Adetin 14 . Gün yumurtlama gördüm ve şimdi adetime 7 gün var yine kopkoyu çıktı ovulasyon . İlk kez böyle olunca şaşırdım haliyle .

13 mayısta adet oldum . Adetim düzenlidir . Ovulasyon aralarda yapamadım ama bi etki edeceği sanmıyorum .
Bu gün ilk pik çıkmasının 10. Günü bence yarın sabah bi erken gebelik testi deneyin umutlandırmak istemem ama bu şekilde öğrenen çok kadın var 28 günde bir regl oluyorsanız 4 gün kalmış regle denemeye değer Allah gönlünüze göre versin inşallah

Hepimizin Allah gönlüne göre versin canım her ay bir hüsran bu ayda hüsrana uğramak istemiyorum 1 senelik evliyiz . Evet bu tarz gebelik haberini çok duydum bi tık umudum yükselmedi değil tabi ama dediğim gibi biraz sabırlı olup bekleyeyim diyorum . Hepimiz güzel haberler alalım inşallah

Bugün testi tekrarladım yine pik çıktı

Eklentiler

• IMG_7358.jpeg
    103,3 KB · Görüntüleme: 66
Merhaba hanımlar adet biter bitmez ovulasyon testlerini yapmaya başladım resimde var pik olmadı bu sabah yaptım koyu çıktı epey az önce de yaptım tekrar daha soluk çatladı mı sizce bu kadar kısa sürede çatlar mı

Eklentiler

• IMG20240606174259.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG20240606174127.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG20240606174204.jpg
    99,2 KB · Görüntüleme: 65
Bazı insanlarda 2 kere olabiliyormuş buda ikiz hamilelik ihtimalini arttırıyor siz degerlendirmenizi yapın gerisi Nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…