Yumurtayı nasıl seversin :)

Chocolita

Nirvana
Pro Üye
30 Ocak 2017
12.686
193.821
Her kahvaltı öncesi eşime yeniden sorarım :) çünkü cevap hep değişir. Siz nasıl seviyorsunuz? Az pişmiş, çok pişmiş, iki karıştır bırak, güzelce çırpılmış ya da top top sarılar :)

Haslama da sarısının tam pişmemiş olanını seviyorum. Kestigin zaman içinden akacak. Yagda ise yine sarısının patlamamış ve pişmemiş olanını seviyorum. Eger patlarsa az pişmiş olacak :)

Haslama da sarısının tam pişmemiş olanını seviyorum. Kestigin zaman içinden akacak. Yagda ise yine sarısının patlamamış ve pişmemiş olanını seviyorum. Eger patlarsa az pişmiş olacak :)
Aynnnen bende bu sekilde seviyorum :) ama cirpilmis sekilde omlet olarakta seviyorum. O zaman da altinin iyice kahverengi olmasi lazim :)

Bol yesillik icerek ve iyice cirpilmis sekilde seviyorum..

Haslamada ise sari kismi civik sekilde seviyorum

tam haşlanmış, üzerine karabiber yanında domates dereotu

Tam haslanmamis beyazi pisecek ama sarisi tam pismeyecek. Her sabah bunu ayarlarken omrum tukendi.
Kaynar suyun içine yumurtayı bırakıp 6 dk beklersen o kıvamı alıyor :))) ama bende hep soğuk suyla başlıyorum haşlamaya :) ne güzel oluyor dimii nım nım nımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…