Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynnnen bende bu sekilde seviyorum :) ama cirpilmis sekilde omlet olarakta seviyorum. O zaman da altinin iyice kahverengi olmasi lazim :)Haslama da sarısının tam pişmemiş olanını seviyorum. Kestigin zaman içinden akacak. Yagda ise yine sarısının patlamamış ve pişmemiş olanını seviyorum. Eger patlarsa az pişmiş olacak :)
AynenAynnnen bende bu sekilde seviyorum :) ama cirpilmis sekilde omlet olarakta seviyorum. O zaman da altinin iyice kahverengi olmasi lazim :)
Ayy bende yeşil soğan ve dereotuyla harmanlanmış şekild çok seviyorumm :) azıcık sıvı yağ biraz karabiberrtam haşlanmış, üzerine karabiber yanında domates dereotu
ağzımızın tadını biliyosak demekAyy bende yeşil soğan ve dereotuyla harmanlanmış şekild çok seviyorumm :) azıcık sıvı yağ biraz karabiberr
Kaynar suyun içine yumurtayı bırakıp 6 dk beklersen o kıvamı alıyor :))) ama bende hep soğuk suyla başlıyorum haşlamaya :) ne güzel oluyor dimii nım nım nımmmmmTam haslanmamis beyazi pisecek ama sarisi tam pismeyecek. Her sabah bunu ayarlarken omrum tukendi.