• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtayi gelistirmek ☁️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razi olsun insallah sende en kisa zaman da hayirlisiyla hamile kalirsin ❤Aslinda kurlerde tek umidim testere disli aslan pencesiydi ama ise yaramadi sanirim
Peki ovulasyon testi yaptiginda cift cizgi gorebiliyormuydun
Görüyordum adet de oluyorum gayet normal ama doktora gittigimde 3 4 mm uzerinde büyümediğini gördük yumurtaların. Klomen kullandım onunla bile milletin 18 19 mm oluyor benimkiler en fazla 15 mm gelişti. Onlar da döllenmedi. Şimdi tüp bebek için 150 ünite 2 doz iğne kullanıyorum günlük toplam 300 ünite. Anca 18 20 mmleri gördüm iğneyle. Onda da milletin 15 tane yumurtası gelişiyor benim 6 tane gelişti.

Ovülasyon testiyle 6 ay kadar denedim bir kere bile olumlu sonuç alamadım. Olacağı varsa gerçekten oluyor. Kısmette yoksa ne yaparsan yap olmuyor gerçekten. Çakşır suyunu çok övüyorlar tüp bebek de başarısız olursa onu da deneyeceğim. O da olmazsa bırakıcam ben. Insan kendini cok hırpalıyor. Çok istiyoruz ama psikolojimin bozulmasına da müsade edemem.

Benim hikayem biraz olumsuz. Insanda negatif düşünceler oluşturabilir. Ister istemez acaba ben de mi böyle olucam diye düşünüyoruz ama inşallah kimseye yaşatmasın rabbim bunları. Insallah kimse tüp bebeğe ihtiyaç duymasın, Allah'ım kimseyi çaresiz bırakmasın.

kiz dedi dr teyzosu. bisey yok sandim sahilde oturuyorum bi islaklik baktim ara sokaklardan eve zor dustumdu😊 senin amh sanirim o ne.alemde. 1 aydir annemlerdeydim uzak kaldim biraz😊
benim amh için yapacak bir şey yok. Tüp bebek için çağırmalarını bekliyoruz. 🤗 Dur seni yeni konuma etiketliyim şok ol.

Görüyordum adet de oluyorum gayet normal ama doktora gittigimde 3 4 mm uzerinde büyümediğini gördük yumurtaların. Klomen kullandım onunla bile milletin 18 19 mm oluyor benimkiler en fazla 15 mm gelişti. Onlar da döllenmedi. Şimdi tüp bebek için 150 ünite 2 doz iğne kullanıyorum günlük toplam 300 ünite. Anca 18 20 mmleri gördüm iğneyle. Onda da milletin 15 tane yumurtası gelişiyor benim 6 tane gelişti.

Ovülasyon testiyle 6 ay kadar denedim bir kere bile olumlu sonuç alamadım. Olacağı varsa gerçekten oluyor. Kısmette yoksa ne yaparsan yap olmuyor gerçekten. Çakşır suyunu çok övüyorlar tüp bebek de başarısız olursa onu da deneyeceğim. O da olmazsa bırakıcam ben. Insan kendini cok hırpalıyor. Çok istiyoruz ama psikolojimin bozulmasına da müsade edemem.

Benim hikayem biraz olumsuz. Insanda negatif düşünceler oluşturabilir. Ister istemez acaba ben de mi böyle olucam diye düşünüyoruz ama inşallah kimseye yaşatmasın rabbim bunları. Insallah kimse tüp bebeğe ihtiyaç duymasın, Allah'ım kimseyi çaresiz bırakmasın.
Yaaa cok uzuldum Rabbim sifanizi versin insallah ♥️Dogru olcaksa bir sebep oluyor yeter ki olsun insallah da olur
Benim tam tersi ovulasyon testlerinde bile cift cizgi goremiyorum adetim asiri duzensiz olmayacak gibi birseye kapildim bugun hayirlisi

Kizlar bugun yeni bir doktorla gorustum sonuclarima bakarak yumurtalarimin gelismedigini ve catlamadigini soyledi bir aya ilaclarla buyutmeyi deniycez insallah o zamana kadar yumurtayi gelistirmek icin ne yapabilirim ?
sogan kuru testeredisli aslan pencesi disinda gercekten ise yarayan birsey varmi😷
Ben de iki senenin sonunda yumurtalarimin buyumedigi gercegiyle karsi karsiyayim. Oysa ovu testlerinde pik gorurdum.
Ben organik yumurta yedim bolca. Cig badem yedim. Polen yuttum sabahlari.
bir de asil olayim yaki yapistirmakti.
buradan ogrendim. Esim epey manasiz buldu. Ilac icmeme ragmen buyumeyen yumurta yaki yapistirdigim ay buyudu Allahin izniyle. Henuz gebelik yok. O da olur insallah. Dr a soylemedim tabi. Dr ilacin dozunu artirdigi icin oldugunu dusunuyor.

Ben de iki senenin sonunda yumurtalarimin buyumedigi gercegiyle karsi karsiyayim. Oysa ovu testlerinde pik gorurdum.
Ben organik yumurta yedim bolca. Cig badem yedim. Polen yuttum sabahlari.
bir de asil olayim yaki yapistirmakti.
buradan ogrendim. Esim epey manasiz buldu. Ilac icmeme ragmen buyumeyen yumurta yaki yapistirdigim ay buyudu Allahin izniyle. Henuz gebelik yok. O da olur insallah. Dr a soylemedim tabi. Dr ilacin dozunu artirdigi icin oldugunu dusunuyor.
Ayy en son burda bir arkadasta duymustum bunu nasil yaptigini soylemisti hatirlamiyorum gene yazarmisin sok oldum oda demisti bunu

Ayy bunu deniycem kesinlikle size sonuclarimi atim anlamiyorum 🙈
Manasız bulan eşim sustu kaldı :D tabiki Allah ol dedi oldu. Ama bir şeyler de vesile.. yakı bandı kesinlikle işe yarıyor. Ben yurtdışında olduğum için farklı buldum yakıları. 4 tane 8 er saat taktım adet bitimi, geceleri. Yumurta kontrolüne kadar. Yumurta güzel büyümüştü. Ama sanırım rahim de hızlı kalınlaştı. Beş gün önce regl geldi. Konu sahibiyle konuştuk. İki tane takmak gerekliymiş. Ben cok takınca erken gelmiş regl. Bu ay iki tane taktım. Çıkarınca da etkisi devam ediyormuş çünkü.

Manasız bulan eşim sustu kaldı :KK70: tabiki Allah ol dedi oldu. Ama bir şeyler de vesile.. yakı bandı kesinlikle işe yarıyor. Ben yurtdışında olduğum için farklı buldum yakıları. 4 tane 8 er saat taktım adet bitimi, geceleri. Yumurta kontrolüne kadar. Yumurta güzel büyümüştü. Ama sanırım rahim de hızlı kalınlaştı. Beş gün önce regl geldi. Konu sahibiyle konuştuk. İki tane takmak gerekliymiş. Ben cok takınca erken gelmiş regl. Bu ay iki tane taktım. Çıkarınca da etkisi devam ediyormuş çünkü.
Canım yakıyı beline mi yapıştırdın

Yakıyla nasıl durabiliyosunuz ben denedim 15 dk zor sabrettim. açık yaraya biber dökmüş gibi yandı 🙁

Manasız bulan eşim sustu kaldı :KK70: tabiki Allah ol dedi oldu. Ama bir şeyler de vesile.. yakı bandı kesinlikle işe yarıyor. Ben yurtdışında olduğum için farklı buldum yakıları. 4 tane 8 er saat taktım adet bitimi, geceleri. Yumurta kontrolüne kadar. Yumurta güzel büyümüştü. Ama sanırım rahim de hızlı kalınlaştı. Beş gün önce regl geldi. Konu sahibiyle konuştuk. İki tane takmak gerekliymiş. Ben cok takınca erken gelmiş regl. Bu ay iki tane taktım. Çıkarınca da etkisi devam ediyormuş çünkü.
Aynen bende turkiye yakisindan bulamam ama denemeye caliscam peki adettzn once sonra gibi bisey varmi

Yakıyla nasıl durabiliyosunuz ben denedim 15 dk zor sabrettim. açık yaraya biber dökmüş gibi yandı 🙁
Tam uyumadan önce yapıştırıyorum. Uykuya dalana kadar yakmıyor. Sabah namazına kalktığımda yakıyor biraz ama etkisi azalmaya başlamış oluyor. Sabah kalkınca tamamen de dayanılmaz acısı yok. Ben gün içinde taksam da dayanırım da.

Aynen bende turkiye yakisindan bulamam ama denemeye caliscam peki adettzn once sonra gibi bisey varmi
Aa sen de mi yurtdışındasın. 😊 Var tabi. Tam bitip temizlendiğim gün taktım. Pazar gecesiydi. Çarşamba gecesi taktım.. ctesi ovu günümdü. Adet bitiminden ovuya kadar iki gece takıyorsun. Gecen ay dört gece taktım. Bir gece taktım bir gece takmadım o çok geldi. Erken regl oldum.

Aa sen de mi yurtdışındasın. 😊 Var tabi. Tam bitip temizlendiğim gün taktım. Pazar gecesiydi. Çarşamba gecesi taktım.. ctesi ovu günümdü. Adet bitiminden ovuya kadar iki gece takıyorsun. Gecen ay dört gece taktım. Bir gece taktım bir gece takmadım o çok geldi. Erken regl oldum.
Ah gec kaldim désene 😭aslinda onuncayda igneye basliycam yumurtalar buyusun diye o zaman deneyebilirim 🥰sorun suki ben ovulasyon gunumu goremiyorum testlerde bile of cok karisik 🙈

Back
X