• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtası geç çatlayanlar da hamile kalabilirler

Lunnna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
30
20
3
36
Sevgili hanımlar, birilerine umut olabilmek için üye oldum siteye. 1.5 yıllık evliyim bebeğim olmuyor diye çok endişelenmiştim oysaki bütün kan değerlerim ultrason görüntülerim normaldi. Gittiğim bir doktor pko olduğumu çatlatma iğnesiyle yumurtamı çatlatacağını söyledi. Ben başka bir doktora daha gittim o gün 19. Günümdü doktor bana yumurtamın o gün çatladığını söyledi. Yani geç çatlıyordu yumurtam. Aylarca boşuna üzmüşüm kendimi. Şimdi 2 aylık hamileyim. Sizlerle bütün bildiklerimi paylaşmak isterim. :anneadayı:

Sevgili hanımlar, birilerine umut olabilmek için üye oldum siteye. 1.5 yıllık evliyim bebeğim olmuyor diye çok endişelenmiştim oysaki bütün kan değerlerim ultrason görüntülerim normaldi. Gittiğim bir doktor pko olduğumu çatlatma iğnesiyle yumurtamı çatlatacağını söyledi. Ben başka bir doktora daha gittim o gün 19. Günümdü doktor bana yumurtamın o gün çatladığını söyledi. Yani geç çatlıyordu yumurtam. Aylarca boşuna üzmüşüm kendimi. Şimdi 2 aylık hamileyim. Sizlerle bütün bildiklerimi paylaşmak isterim. :anneadayı:
Aynen bende de pko var 18-19 da çatlıyo inşallah bende böyle güzel haberler veririm. Hayırlı olsun canım. Bana da dua eder misin.

Aynen bende de pko var 18-19 da çatlıyo inşallah bende böyle güzel haberler veririm. Hayırlı olsun canım. Bana da dua eder misin.
Tabiki de dua ederim. Hiç umutsuzluğa kapılmayın. Ben hiç beklemediğim ay hamile kaldım. İnşallah siz de hayırlı haberler alırsınız

Adet donemleriniz ne uzunluktaydi acaba
Bu arada sağlıkla doğurup buyutun inşallah

Hımm anladim teşekkür ederim. Başka bi probleminiz yoktu di mi. Bende pco var yumurtalarım çatlamıyor malesef :KK43:
Başka bir problemim yoktu. Aslında pko problemim de yokmuş. Sanırım yazarken kendimi çok iyi ifade edemedim. Gittiğim ilk doktor pko olduğumu bu yüzden yumurtalarımın çatlamadığını bu yüzden çatlatma iğnesi yapması gerektiğini söyledi. Ama ben başka bir doktora daha gittim ve 2. Gittiğim doktor bana pko olmadığımı yumurtamın geç çatladığını söyledi. Bazen doktorlar hata yapabiliyorlar. Bence farklı uzmanlara gidip farklı görüşler almakta fayda var.

Başka bir problemim yoktu. Aslında pko problemim de yokmuş. Sanırım yazarken kendimi çok iyi ifade edemedim. Gittiğim ilk doktor pko olduğumu bu yüzden yumurtalarımın çatlamadığını bu yüzden çatlatma iğnesi yapması gerektiğini söyledi. Ama ben başka bir doktora daha gittim ve 2. Gittiğim doktor bana pko olmadığımı yumurtamın geç çatladığını söyledi. Bazen doktorlar hata yapabiliyorlar. Bence farklı uzmanlara gidip farklı görüşler almakta fayda var.
Sizin adınıza sevindim. :) Bende de öyle hi yanılma payı olsaydı keşke. Ben bile bakınca ultrasona anlıyorum artık tipik pco luyum. Neyse teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Zamanim var demek ki benim hâlâ

Sizin adınıza sevindim. :) Bende de öyle hi yanılma payı olsaydı keşke. Ben bile bakınca ultrasona anlıyorum artık tipik pco luyum. Neyse teşekkür ederim. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. Zamanim var demek ki benim hâlâ
:KK12: O ultrasondaki yuvarlak şeyleri ben de gördüm. Hatta doktordan çıkar çıkmaz eşimi arayıp benim bir sürü kistim var hepsini gördüm demiştim. En doğru en hayırlı zamanda olsun inşallah

Kesinlikle katiliyorum. Hatta daha garip birsey soyleyeyim.

28 mayista adet oldum. 22 agustos ta 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Arada hic adet olmadim....

29 aralikta adet oldum. 21 subatta 6 haftalik hamileydim. Yani benim yumurtalarim cok daha uzun araliklarla gelisiyor ve catliyor. Ama bu hamile kalmama engel degil.

Benim anladigim ogrendigim tek sey, insan bir sekilde hamile kaliyor da, o bebegi saglikla dunyaya getirmek en zor kismi... rabbim herkese nasip etsin insallah

Kesinlikle katiliyorum. Hatta daha garip birsey soyleyeyim.

28 mayista adet oldum. 22 agustos ta 5 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Arada hic adet olmadim....

29 aralikta adet oldum. 21 subatta 6 haftalik hamileydim. Yani benim yumurtalarim cok daha uzun araliklarla gelisiyor ve catliyor. Ama bu hamile kalmama engel degil.

Benim anladigim ogrendigim tek sey, insan bir sekilde hamile kaliyor da, o bebegi saglikla dunyaya getirmek en zor kismi... rabbim herkese nasip etsin insallah
Bana umut oldun.. iyi ki gördüm bu mesajını. Ben de 2 3 ayda adet oluyorum pcos luyum, ama şunu farkettim en son adetimde. Adetime 15 gun kala yumurtlama akıntım oluyo. Demek ki sağlıklı yumurtluyo olabilirim bu şekilde de

Başlığı görünce yazmak istedim hemen, sanırım bebişiniz şuan kocaman olmustur sağlıkla büyütün :KK37:bende 1 yıldır denememize rağmen doğal yollardan sonuc alamadım. Gecen ay doktora gttım gerekli testler bs yapıldıktan snra sırasıyla Klomen, Merional ve GonalF yaptık ve son olarak çatlatma iğnesi ile sonlandırdık. Yıne bi sonuc alamadık, ama bende geç çatlama oluyormus. Peki bunun için bişi yaptınız mı?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Back