Gebeliğe Hazırlık Yumurtası çatlatıpta hamile kalamayanlar????

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

katrei1231

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
15
8
1
35
merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 aydır femara kullanıp yumurtalarımı büyütüyoruz. Son 2 aydırda otrivlle kullanıp yumurtaları çatlattık. Kontrol için gittiğimde yumurtalarım çatlamıştı ama gebelik oluşmuyor. Benim durumumda olan var mı? Nasıl bir süreç yaşadınız veya yaşıyorsunuz merak ediyorum! Yaşadıklarını paylaşan herkese şimdiden çok teşekkürler :(

Ben de aynı durumdayım klomenle büyütüp ovitrelle ile çatlatıyoruz hem de geçen ay tam 9 tane sağlıklı yumurtam oluşmuştu ayrıca arı sütü-bal-polen kullanıyorum eşimin de tüm değerleri iyi keçiboynuzu içiyor, benimkiler de çok şükür iyi hayatımda hiç adet düzenimin bir gün bile şaştığını görmedim ama olmayınca olmuyor bekliyoruz

Ben de 4 defa klomen ve femara kullandm ama olmadi. Sonrasında rahim filmi cekildim ve temiz cikti. 2 ay dinlendim. Bu ay aşılama olacak. Ortada bir sorun da yok ama olmayinca olmuyor iste

Ben de 4 defa klomen ve femara kullandm ama olmadi. Sonrasında rahim filmi cekildim ve temiz cikti. 2 ay dinlendim. Bu ay aşılama olacak. Ortada bir sorun da yok ama olmayinca olmuyor iste

Evet doğru diyorsun. Allah’ım inş en hayırlı zamanda nasip eder sana da canım.

Ben de aynı durumdayım klomenle büyütüp ovitrelle ile çatlatıyoruz hem de geçen ay tam 9 tane sağlıklı yumurtam oluşmuştu ayrıca arı sütü-bal-polen kullanıyorum eşimin de tüm değerleri iyi keçiboynuzu içiyor, benimkiler de çok şükür iyi hayatımda hiç adet düzenimin bir gün bile şaştığını görmedim ama olmayınca olmuyor bekliyoruz

Zamanı vardır elbet en hayırlı zamanda Allah nasip edecek eminim stres yapmamak lazım işte

Back