yumurtanızın parçalandığını sizde hissediyor musunuz ?

Yaaa inanamiyorum daha once cok kisiden duydum. Acaba burcun nedir?? Bazi burclar cok hassas oluyor ve yumurtanin parcalandigi saati, hatta atar damarlarinda dolasan kani bile hissedebiliyorlar. Dogum yeri ve zamanini soylersen daha cok yardimci olabilirim:)

Ben de böyleyim ya, çok ağrılı adet dönemi geçirdiğim için, adet olmadan hemen önce hissederim, bişeyler kopup geliyormuş gibi olur ve her nerdeysem yanımdaki insanlar anormal bir durum anlar, tansiyonum falan düşer..
2-3 kere bayıldığım olmuştur adet olurken..

Ben regl olucağım an koyu bişeyler çamaşırımda görürüm ve hemen ruh halimden o ağrıdan anlarım ilk günü çok ağrılı geçer.Sonraki günlerde hafifler...Ama hiç şaşmaz hemen anlarım adet olacağımı.Ne tuhaf ya herkes bu şeyleri yaşıyor.

yengeç

sen üşütmüşsün tatlım yumuta parçalanırmı hiç.

İlk defa duyuyorum böyle bir şey.. Bana hissedilmesi mümkün gibi gelmiyor bana. Hele de pıt pıt ses gelmesi falan
Adet sancısı desen anlarım.. Hatta fazlasıyla yaşıyorum ama yumurtaların çatlaması baya komik geldi

pıt pıt ses gelmiyor zaten anlaşılsın diye öyle örnek verdim.. yumurta parçalnması değilmiş duvarın sökülmesini hissediyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…