yumurtanızın parçalandığını sizde hissediyor musunuz ?

Gerçekten okurken agzim açık kaldı. Bence egirmekte geç bile kalmissin kuzum . Kosa koşa git bizede haber ver :KK51:

Vallahi bravo; ne kadar hassas ayarlı kadınlar var dedim kendi kendime. Yumurta parçalanmasını, çatlamasını hissetmek falan deyince; yani ben insan yumurtasının ne olduğunu bilmesem, gözümde tavuk yumurtası, hadi abarttım diyelim en azından bıldırcın yumurtası falan canlanırdı:)) Yumurtanın parçalanmasını hissedemezsin ama her kadının vücudunun bir adeti var. Adı üstünde boşuna adet denmiyor buna; her ay aynı sinyalleri aynı döngüde verir, vermediğinde düzensizlik deniyor ya buna zaten. Adet olacağını hissetmen çok normal dolayısıyla.

Gerçekten okurken agzim açık kaldı. Bence egirmekte geç bile kalmissin kuzum . Kosa koşa git bizede haber ver :KK51:

ayy şuan kendimi çok garip hissediyorum yaaa
hani çevrem kısıtlı hisseden çııkmaması normal ama burada biri çıkar korkma kardeş bende hissediyorum der diye ümit etmiştim

Vallahi bravo; ne kadar hassas ayarlı kadınlar var dedim kendi kendime. Yumurta parçalanmasını, çatlamasını hissetmek falan deyince; yani ben insan yumurtasının ne olduğunu bilmesem, gözümde tavuk yumurtası, hadi abarttım diyelim en azından bıldırcın yumurtası falan canlanırdı:)) Yumurtanın parçalanmasını hissedemezsin ama her kadının vücudunun bir adeti var. Adı üstünde boşuna adet denmiyor buna; her ay aynı sinyalleri aynı döngüde verir, vermediğinde düzensizlik deniyor ya buna zaten. Adet olacağını hissetmen çok normal dolayısıyla.

tabiki normal her kadın az çok anlar benim göğüslerimde yüzümde her yerimde değişiklik oluyor zaten bu yaşadığım şeyi hissetmesemde anlarım ama bunu birebir içimde hissediyorum ve acayip anormal geliyor artık adet olacağımı hissetmek değil mesele içimde bişeylerin parçalandığını anlamak..

En az erkekler kadar Fransız hissettim kendimi :KK53:
Bende karın ağrısı bile olmaz ( üşütmedikçe ) ne yumurtası ne parçası

ovulasyon döneminde yumurtanın çatladığını hissederim ama bu adet öncesi olanı bilemedim şimdi :KK64:

Yoğun ağrı olur bende ama senin bahsettiğin o değil sanırım.

adet döneminde yumurta parçalanmaz rahim duvarı parçalanıp dökülür.

Bana da olur bazen benzer şeyler olabiliyor bence bazı insanlarda.

Benim bi ara kalçalarım ağrıyordu adef olmama 1-2 gun kala... Bazende o kazınna hissini yaşıyorhm yumurtlama gunude akıntıdan farkediyorum.. Anormal gelmedi bana

O da birsey mi rahimin asagı indiğini hissediyorum :-D
Hiç şaşmaz 21. Gün olur ve benim gebelik hayallerim suya duser
Millet erken gebelik belirtisi yaşar ben erken regl belirtisi:-)

galiba benimkide duvar sökülmesiymiş :eek: sonuçta ortada hissedilen anormal bi durum var ve çevremde bunu hisseden kimse yok :KK57:

adet sancısı diye bir gerçek var ,siz bu ağrıyı bu şekilde hissediyorsanız niye anormal olsun.benimde bekarken ağrılı geçerdi adet günlerim o zaman sancının şeklini hatırlamıyorum tabi şu anda .evlenip bebeğim olduktan sonra geçti sancılar.

bence hissettiğiniz yumurta çatlaması değil rahimin kasılmaları.. kasılarak kanamayı dışarıya atıyor rahim kasları..bir mm bile büyüklüğü olmayan bir yumurtayı hissedebilmeniz pek olası gelmedi bana.. zaten adet kanaması da yumurtlamadan 14 gün sonra başlar..

Pıt pıt değil de 1-2 gün kala minnak bir sancı olup geçer. Geliyorum der. Ben hazırlıklı gezerim ondan sonra :)

Kızlar konuyla alakasız ama ben yumurtlama döneminde kendimi daha güzel hissedip görüyorum neden acaba adet dönemine az kala tipe bak oluyo bittikten bi 10 15 içinde ayy gözlerime bak:KK70: tek ben mi yaşıyorum ya bunu:-)

hah işte. :D yaşayıpda tanımlayamadıgım his :D bende de yumurtlama döneminde sanki yumurtalıklarım kaşımıyormuş gibi gelir genital bölgeyle karın arası :D anneme falan söyledim inanmadılar ama.

His derken,alt karnimda ufak bi agri hissediyorum. Adet gunumden 1-2 gun once acayip bi sinir hali,bacaklarda agrilar. Sonra da adet :/

Back