- 3 Şubat 2016
- 66
- 10
- 1
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa inanamiyorum daha once cok kisiden duydum. Acaba burcun nedir?? Bazi burclar cok hassas oluyor ve yumurtanin parcalandigi saati, hatta atar damarlarinda dolasan kani bile hissedebiliyorlar. Dogum yeri ve zamanini soylersen daha cok yardimci olabilirim:)
içimde bişeylerin parça parça olduğunu bişeylerin koptuğunu hissediyorum. pıt pıt bişeyler oluyor içimde.. ve ertesi gün adet görüyorum.regl dönemimde yumurtanın parçalanması diye adlandırıyorum ben bu durumu..
bunu birebir hissetmek iğrenç bişey. arkadaşlarıma söylediğimde bana uzaylı gibi baktılar ama gerçekten bunu içimde hissediyorum bişeyler parçalanıyor ve sonra zaten aylık döngüm başlıyor..
ve hiç şaşmıyor yani bu durum her ay hissediyorum böyle tam rahim ve karnım arasında bişeyler oluyor. doktora gitcem yarın başka bi sebepten dolayı bunuda sormayı düşünüyorum adam bana deli muamelesi eder diye önce bi size danışayım dedim..
hisseden yok mu bunu ? yoksa ben normal değil miyim![]()
İlk defa duyuyorum böyle bir şey.. Bana hissedilmesi mümkün gibi gelmiyor bana. Hele de pıt pıt ses gelmesi falan![]()
Adet sancısı desen anlarım.. Hatta fazlasıyla yaşıyorum ama yumurtaların çatlaması baya komik geldi![]()