Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
eticin16 nın dediği gibi beyazı ve bal 1 yaşından sonra balık yedirebilirsiniz.pekmeze başlamadıysanız pekmeze başlamanızı tavsiye ederim günde 1 tatlı kaşığı bile verseniz yeterli olur..
Yumurta beyazı ve bal 1 yaşından sonra başlanıyor. Alerji riski yüksek. Balık verebilirsiniz ama şuan mevsimi değil dr dan balık yağı istiyebilirsiniz. Pekmez,ceviz, tuzsuz bademe de başlıyabilirsiniz. Dr danışın bazı dr erken başlatmıyor ceviz ve badem mi. Balık vermezseniz semizotu verebilirsiniz çorbalarına katın ama semiz otu kattıysanız çorbasına ertesi gün vermeyin.
4.5 aylıkken ek gıdaya başladığım için,6 aydan sonra balık verdim haftada 2 kez. ayıla bayıla yedi valla.hala balık görünce çıldırıyor resmen, tutamıorum çocuğu
1 yaşını geçince yumurtanın tamamını verdim, güvenebileceğim bir yerden bal bulamadığım için henüz başlamadım ama 7 aylıktan itibaren hergün kahvaltıda1 tt kaşığı pekmez verdim.
şimdi 13.5 aylık kahvaltısında peynir,1 tam yumurta,pekmez,tereyağ,4 bebe bisküvisi,çekilmiş badem ceviz hurma ve kuru kayısı veriyorum.hepsini eziyorum iyice biraz sıcak suyla karıştırıp tıkıştırıyorum. çocuğumun şimdiye kadar yemediği şey şeker ve tatlı..ben vermedim alışmasın diye o da şu anda ağzına sürmüyor.işime de geliyor açıkcası.. kısacası yumurta sarısı ve bal dışında herşeyi yiyebilir korkma ver..