Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Günde 2 kez gonaphene kullanmama rağmen yumurtalarım büyümedi bile...
Bu ayda günde 3 tane kullanacağım bakalım sonuç ne olacak?
Dualarınızı esirgemeyin benden de...
benımde aynı sorunum vardı yumurtalılıklarım 14 cm dı GONAL 900 IU /1.5 ML gobekten ıgne kullandım doktorum onerısıyle 1 haftaya kalmadan 20 21 cm oldu ve catlattım ve sonuc beklıyorum bırde dogurganlık gununu hesapla ve 1 gun asırı bırlıktelıgınızın olması gerekıyor allah cumlemızın yardımcısı olsun RABBIM BUTUN ANNE ADAYLARINA HAYIRLI EVLETLAR OLMASINI NASIP EDER INSALLAH bende 2 yıl oldu evlenelı ama sonuc beklıyorum.
canm yumurtlama dediğimiz şey gebeliğe hazır olmak.yani gebe kalma olasılığının en yüksek olduğu vakit.genelde adet döngüsü 28 günde bir olan birinde 28-14 olarak hesaplanıyor.bunun için internette hesaplayıcılar var.yumurta olgunlaşıp çatladığında içinde ki sıvıyı saldığında ilşki yaşanması gerekiyor bebiş isteyen çiftlerde.baktm cvp almamışsın geç oldu ama yeni gördüm yazayım ddm